Szép reggelt hölgyeim!
Nehéz benneteket megelőzni, igaz meglehetősen későn keltem. Köszönöm, legyen szép a napotok!

Nehéz benneteket megelőzni, igaz meglehetősen későn keltem. Köszönöm, legyen szép a napotok!

Szép napot mindenkinek,
rég jártam erre,gondoltam, ideje benéznem
rég jártam erre,gondoltam, ideje benéznem

Ehhez a reggelihez egy kis teát...

Jóóóóó reggelt Szép napot

Ok, Gyuri!
Megírtam e-mailban a címedre!
Remélem tiszta minden.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Megírtam e-mailban a címedre!
Remélem tiszta minden.

okay!...wárom...
...rendszer tényleg lenni xar...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 17. vasárnap 20:31

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Gyuri!
Nem tehetek róla, szar ez a rendszer, de át fogom küldeni mégegyszer, vagy megírom inkább e-mailban.
Kellemes estét!
Nem tehetek róla, szar ez a rendszer, de át fogom küldeni mégegyszer, vagy megírom inkább e-mailban.
Kellemes estét!
Gyuri!
Kellemes estét! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 17. vasárnap 19:59
Kellemes estét! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Szewa Sembátyó!
Megnéztem...priwi sehun...
Pedig kifáncsiwá tettél...

Rövid leszek, ne szégyenkezz!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 17. vasárnap 19:50

Húúúúúúúú elis szégyeltem magam, mentem is térdelni a papim nagy örömére
Szóval most szégyenkezzek vagy ne ?

Szevasz gazosgyuri! Hogy Te milyen egy tisztelettudó ember lehetsz, hiszen Sammyboyt, bátyónak nevezed. Igazán megtisztelő lehet neki.
Gondolom Te még nagyon fiatal vagy, amolyan huszéves forma, ugye?? De irigyellek, jó neked, hiába a fiatalság, naa csak ugy öregesen mondom, jó nektek fiataloknak ))
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 17. vasárnap 19:59
Gondolom Te még nagyon fiatal vagy, amolyan huszéves forma, ugye?? De irigyellek, jó neked, hiába a fiatalság, naa csak ugy öregesen mondom, jó nektek fiataloknak ))

Szewa Sembátyó!

Szewa Sembátyó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 16. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 21:57

VIP
Admin

Örülök neki Gyuri!
Aranyos lehet a kicsijány. Te meg dolgozz mert érte dolgozol. Remélem a privit megkaptad, és érted a helyzetet.
Kellemes estét neked és puszilom picilányt!
Aranyos lehet a kicsijány. Te meg dolgozz mert érte dolgozol. Remélem a privit megkaptad, és érted a helyzetet.

Húúúúúúúú elis szégyeltem magam, mentem is térdelni a papim nagy örömére
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 17. vasárnap 12:26

VIP
Admin

Le ne írd Molly mert tudod, hogy pirulós vagyok..
ha arra gondolsz amire én, akkor szégyelld magad..

Nem kapok mást ezeket is csak virtuálisan, de a szándékot tisztelni kell. Kerek popsi az mindig a gyengéim közé tartozott, ha meg nem is esz a fene érte de imádom. Azért lett a szexmentes övezet az enyém mert tudják rólam, hogy szemérmes, és pirulós vagyok, aki csak napszemüvegben mer ránézni a nőkre, hogy ne lássák a szememben a csillogást. Még félreértenék.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 17. vasárnap 14:33

Nahát hogy folyton reggelit, meg kávét, meg ebédet kapsz? Mást soha??
Pedig én ugy hallottam, hogy egy-egy kerek popsiért megesz a fene! Vagy rosszul tudom?
Tudod mit Sammyboy? Én most küldök neked uzsonnára, vagy mellé, egy kis kerek popsit, mégha annyira szexmentes ez a szoba, akkor is.
De tudnám ki volt az a nagyon pihent agyú, aki Téged a szexmentes ővezetbe rakott??
Pedig én ugy hallottam, hogy egy-egy kerek popsiért megesz a fene! Vagy rosszul tudom?
Tudod mit Sammyboy? Én most küldök neked uzsonnára, vagy mellé, egy kis kerek popsit, mégha annyira szexmentes ez a szoba, akkor is.
De tudnám ki volt az a nagyon pihent agyú, aki Téged a szexmentes ővezetbe rakott??

Nahát hogy folyton reggelit, meg kávét, meg ebédet kapsz? Mást soha??

Le ne írd Molly mert tudod, hogy pirulós vagyok..
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 17. vasárnap 10:47

Köszi Drága pont ilyenre vágytam ma, dehogy még mire azt nem irom

Köszi Drága pont ilyenre vágytam ma, dehogy még mire azt nem irom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 17. vasárnap 08:52

VIP
Admin

Szia Molly!
Juszt sem megyek át, megnéztem nekem az túl "flancos". Ma reggel én készítettem a reggelit, légy a vendégem.
Kellemes vasárnapot neked!

Juszt sem megyek át, megnéztem nekem az túl "flancos". Ma reggel én készítettem a reggelit, légy a vendégem.

Szia Molly!

Jó reggelt !!!!!!!
A reggeli a nappaliba van kérem átfáradni
A reggeli a nappaliba van kérem átfáradni

Kedves tablet!
Örülök, hogy jól érezted magad, és pihenten jöttél vissza a nyaralásból. Nem tudom milyen tavirózsára gondolsz, bár tudok egy helyet ahol gyönyörűek nőnek. Teljesüljön a kívánságod, ha megkérsz talán segítek benne, és majd közösen vezekelünk.......
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 16. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 22:01
Örülök, hogy jól érezted magad, és pihenten jöttél vissza a nyaralásból. Nem tudom milyen tavirózsára gondolsz, bár tudok egy helyet ahol gyönyörűek nőnek. Teljesüljön a kívánságod, ha megkérsz talán segítek benne, és majd közösen vezekelünk.......

Szevasz Sammyboy, köszönöm a jókivánságokat. Sajnos már vége a nyaralásnak. Azért elmondhatom, hogy életem egyik legszebb, és legtartalmasabb nyaralása volt. Ez a szép két, hát.... ez meg tudod mi jut eszembe róla. A tündérrózsa, vagy ahogy mások mondják tavirózsa.
Egyszer - kerül amibe kerül- akkor ellopok egyet.

Szevasz Sammyboy, köszönöm a jókivánságokat. Sajnos már vége a nyaralásnak. Azért elmondhatom, hogy életem egyik legszebb, és legtartalmasabb nyaralása volt. Ez a szép két, hát.... ez meg tudod mi jut eszembe róla. A tündérrózsa, vagy ahogy mások mondják tavirózsa.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 15. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 11:31

VIP
Admin

Szia kedves tablet!
Remélem tartalmasan telik a szabadságod, és kipihened magad. Kívánom hogy töltődj fel energiával lassan úgyis jönnek a dolgos hétköznapok. Szép napot neked, és jó pihenést!

Remélem tartalmasan telik a szabadságod, és kipihened magad. Kívánom hogy töltődj fel energiával lassan úgyis jönnek a dolgos hétköznapok. Szép napot neked, és jó pihenést!

Örülök neki Gyuri!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 08. 16. szombat 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 21:42

Köszönöm Sembátyó!...a kicsi már forog...newet...mosolyog...meg tépi a szakállam...
...egy igazi csibészke jányba...
Meló?
Hát az xarásig...finoman szólwa..ízé írwa...
...de addig jóóó...addig jóóóó...

Meló?
Hát az xarásig...finoman szólwa..ízé írwa...