Szép reggelt és napot neked kedves tablet!
Igen még nyár van, és szeretnék még sétálni este nézni a naplementét, valahol egy tóparton. Remélem valóraválik. Aztán utána már úgyis az ősz jön, a hidegek és ki tudja mikor lesz újra tavasz?
Lesz-e egyáltalán?
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 20. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 10:44
Igen még nyár van, és szeretnék még sétálni este nézni a naplementét, valahol egy tóparton. Remélem valóraválik. Aztán utána már úgyis az ősz jön, a hidegek és ki tudja mikor lesz újra tavasz?
Lesz-e egyáltalán?

Szép Jó Reggelt Mindenkinek, de hiszen nyár van még a javából öregszem, miket nem gondolsz? Nézz az égre fel, szép kék, bár kissé hangos.

Szép Jó Reggelt Mindenkinek, de hiszen nyár van még a javából öregszem, miket nem gondolsz? Nézz az égre fel, szép kék, bár kissé hangos.

Szép reggelt minden látogatónak!
Augusztus 20.-án mindig az jut az eszembe sajnos mindjárt vége a nyárnak. Gyorsan eltelt ez a nyár is, nem fog bekerülni a kedvenceim közé.
Legyen szép a napotok, és jó ünneplést!
Még nyílnak a kertben a kerti virágok....

Augusztus 20.-án mindig az jut az eszembe sajnos mindjárt vége a nyárnak. Gyorsan eltelt ez a nyár is, nem fog bekerülni a kedvenceim közé.
Legyen szép a napotok, és jó ünneplést!
Még nyílnak a kertben a kerti virágok....

Kedves Sam! nem odavágtam a kávét hanem nagyon siettem mert késésben voltam!de ha mosni kell a terítőt ne számíts rám mert a mosónők korán halnak!
egyébként is a szándék a fontos nem? gondoltam korán lefőzöm nektek a kávét hogy szépen induljon a napotok!
amúgy nagyon jó kedvem volt egész nap!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 19. kedd 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 19. kedd 07:43

amúgy nagyon jó kedvem volt egész nap!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szép reggelt!
Sajtocska odavágta a kávét az asztalhoz, úgylátszik morcosan ébredt!
Köszönöm mindkettőtöknek, legyen szép a napotok!

Sajtocska odavágta a kávét az asztalhoz, úgylátszik morcosan ébredt!

Köszönöm mindkettőtöknek, legyen szép a napotok!

Szia Jenó!
Én az előbb irtam Neked, ez a vacak gép meg kitörölte. Igen, új alapok vannak kialakulóban, hiszen már a vulkán füstje is elpárolgott. Azért kedves vagy, köszönöm a bizalmat.
Legyen szép éjszakád, holnap tartalmas napod, és a többi....... (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 19. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 19. kedd 20:34
Én az előbb irtam Neked, ez a vacak gép meg kitörölte. Igen, új alapok vannak kialakulóban, hiszen már a vulkán füstje is elpárolgott. Azért kedves vagy, köszönöm a bizalmat.
Legyen szép éjszakád, holnap tartalmas napod, és a többi....... (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 19. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia kedves tablet !
Úgy érzem, hogy új alapokra helyeztük a kapcsolatunkat !
Szép estét mindenkinek !

Szép estét mindenkinek !
Szia kedves tablet !
Szép estét mindenkinek !
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 19. kedd 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 19. kedd 19:20

Szép estét mindenkinek !
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 19. kedd 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát itt van egy kép a tegnapi holdfogyatkozásról! Lehet néhányan megéreztük??

szia Szilva! ezen én is nagyot csodálkoztam, hogy egy férfi nem mer találkozni egy másik férfival mert mit szól az asszony, kissé olyan gyerekes, pedig egy jó sörözésben benne lettem volna...

Szerintem erősen megéreztük, de egyesek mégerősebben... mint a vihar söpört végig a gg-n..
még jó, hogy rövid lefolyású volt....
2008. 08. 19. kedd 19:20

surdinak kéne készítenünk egy "mit mondjak, honnan ismerem" kézikönyvet...hogy velem nem randizik az oké, hogy magyarázná ki...de hogy már veled sem???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 19. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 19. kedd 19:12

VIP
Admin

igen én mondtam neki felkeresem a balcsin egy sörözés erejéig, hát félreállt a szája, hogyan számol el velem az asszonynak (honnan ismer) mondtam neki, jaj de b@lfasz vagy azt mondod neki, hogy együtt voltunk katonák...
lehet az apjával.......ne ennyit...

igen én mondtam neki felkeresem a balcsin egy sörözés erejéig, hát félreállt a szája, hogyan számol el velem az asszonynak (honnan ismer) mondtam neki, jaj de b@lfasz vagy azt mondod neki, hogy együtt voltunk katonák...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 08. 19. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 19. kedd 19:09

Wiszont kíwánom...
Nyah..Surdi mög kapja bé a seggem
....most azon gondolkodom,hogy Ő az unokaöcsém w az unokabátyám...????!!!!
Ezer éwe hülyít egy találkáwal...meg sütőgetéssel meg ilyesmikkel...

Wiszont kíwánom...
....most azon gondolkodom,hogy Ő az unokaöcsém w az unokabátyám...????!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 19. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 19. kedd 19:05

VIP
Admin

helló Gyuri!
olvastam és tiszta minden, látom értetted te is dolgot. ez a fatökű surda meg a balcsin sütteti a hasát, de legalább jó időt fogott ki..
nyah! ahogy te szoktad, kellemes estét!
olvastam és tiszta minden, látom értetted te is dolgot. ez a fatökű surda meg a balcsin sütteti a hasát, de legalább jó időt fogott ki..

helló Gyuri!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 08. 19. kedd 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Héééééé hát te meg kivel keversz össze engem? én meg a linóleumozás, hát nem tudtad, hogy én a nők futtatásában vagyok érdekelt? sokkal jobb business mint holmi linoleumozás...
aki nem tetszik azt futtatom, aki tetszik azt megtartom magamnak...
Szééééép estét neked kedves tablet!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 19. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 19. kedd 18:53

aki nem tetszik azt futtatom, aki tetszik azt megtartom magamnak...
Szééééép estét neked kedves tablet!

Én is kerestelek ma, de azt mondták nekem, hogy elmentél a Lenin mauzóleumának lelinóleumózására.
Remélem azért még ma visszatérsz

Halihó....
Priwi meggyött...wálasz ment..

Priwi meggyött...wálasz ment..

Én is kerestelek ma, de azt mondták nekem, hogy elmentél a Lenin mauzóleumának lelinóleumózására.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 19. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 19. kedd 18:20

VIP
Admin

Haha nem félek a zsebtigristől. Szép szemei vannak ennek a macseknak. A gazdiét még nem láttam, egyszer abba is belenéznék. Persze csak akkor ha nem villognak azok a szemek, mert az igazi tigristől azért én félek.

A tigris (sem) bánt, csak megkóstol
Most nem a vízalatti tigrisekről beszélek, mert azok valóban fura jószágok
Jóvanna, nem a gazdin múlik egy szemvizsgálat... amúgyis már elküldtem az adatlapot, igaz, Dr.Sam?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 19. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 19. kedd 18:20

Jóvanna, nem a gazdin múlik egy szemvizsgálat... amúgyis már elküldtem az adatlapot, igaz, Dr.Sam?

VIP
Admin

Haha nem félek a zsebtigristől. Szép szemei vannak ennek a macseknak. A gazdiét még nem láttam, egyszer abba is belenéznék. Persze csak akkor ha nem villognak azok a szemek, mert az igazi tigristől azért én félek.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 19. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 19. kedd 17:50

Törölt felhasználó (213201)

Szép napot mindenkinek, ma este itt leszek kicsit...
Sam, ma egy kisebb tigrissel jöttem, hogy nehogy megijedj

Sam, ma egy kisebb tigrissel jöttem, hogy nehogy megijedj

Igen ez valóban így van, és örülök, hogy egy nő is így látja.
(Ez egy válasz zsokica üzenetére (2008. 08. 19. kedd 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 19. kedd 16:56

Egyet értek veled a férfiaknak is van lelkük és nagyon törékenyek ....ezért kell nekünk nöknek vigyázni össze ne törjön.Sok kis repedést kibir de ha eltörik nem lehet vissza ragasztani.