Kedves Sam! nem odavágtam a kávét hanem nagyon siettem mert késésben voltam!de ha mosni kell a terítőt ne számíts rám mert a mosónők korán halnak!
egyébként is a szándék a fontos nem? gondoltam korán lefőzöm nektek a kávét hogy szépen induljon a napotok!
amúgy nagyon jó kedvem volt egész nap!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 19. kedd 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 19. kedd 07:43

amúgy nagyon jó kedvem volt egész nap!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szép reggelt!
Sajtocska odavágta a kávét az asztalhoz, úgylátszik morcosan ébredt!
Köszönöm mindkettőtöknek, legyen szép a napotok!

Sajtocska odavágta a kávét az asztalhoz, úgylátszik morcosan ébredt!

Köszönöm mindkettőtöknek, legyen szép a napotok!

Szép reggelt minden látogatónak!
Augusztus 20.-án mindig az jut az eszembe sajnos mindjárt vége a nyárnak. Gyorsan eltelt ez a nyár is, nem fog bekerülni a kedvenceim közé.
Legyen szép a napotok, és jó ünneplést!
Még nyílnak a kertben a kerti virágok....

Augusztus 20.-án mindig az jut az eszembe sajnos mindjárt vége a nyárnak. Gyorsan eltelt ez a nyár is, nem fog bekerülni a kedvenceim közé.
Legyen szép a napotok, és jó ünneplést!
Még nyílnak a kertben a kerti virágok....

Szép Jó Reggelt Mindenkinek, de hiszen nyár van még a javából öregszem, miket nem gondolsz? Nézz az égre fel, szép kék, bár kissé hangos.

Szép reggelt és napot neked kedves tablet!
Igen még nyár van, és szeretnék még sétálni este nézni a naplementét, valahol egy tóparton. Remélem valóraválik. Aztán utána már úgyis az ősz jön, a hidegek és ki tudja mikor lesz újra tavasz?
Lesz-e egyáltalán?
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 20. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 10:44
Igen még nyár van, és szeretnék még sétálni este nézni a naplementét, valahol egy tóparton. Remélem valóraválik. Aztán utána már úgyis az ősz jön, a hidegek és ki tudja mikor lesz újra tavasz?
Lesz-e egyáltalán?

Szép Jó Reggelt Mindenkinek, de hiszen nyár van még a javából öregszem, miket nem gondolsz? Nézz az égre fel, szép kék, bár kissé hangos.

Itt igérem neked kedven öregSam, hogy gondoskodom róla, mindig szép ősz maradjon, és legyen lehetőség sétálni a naplementében, meginni, egy sőrt, átnézni a tulpartra. Eltáncolni egy érzést, egy ringó hajón. Igérem Neked.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 20. szerda 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 10:48

VIP
Admin

Szép reggelt és napot neked kedves tablet!
Lesz-e egyáltalán?
Lesz-e egyáltalán?

Ebéd előtt egy kis gyümőlcs, igazán egészséges.

Kedves tablet!
Egy kis édességgel én is szeretnék neked kedveskedni, tudom szereted.
A másik hsz.-edre a válaszom: úgy legyen, legyen szép az ősz és emlékezetes.

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 20. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kis édességgel én is szeretnék neked kedveskedni, tudom szereted.
A másik hsz.-edre a válaszom: úgy legyen, legyen szép az ősz és emlékezetes.

Szép estét neked árvácska, örülök neked. Még nem találkoztam veled. Szép estét!

Sam...ugyanaz a buli van a társkeresőben, mint az igéző tekintetekben !!!

helló Jenó!
Lerendeztem! kellemes estét neked, és jó pihenést!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 20. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 20:35
Lerendeztem! kellemes estét neked, és jó pihenést!

Sam...ugyanaz a buli van a társkeresőben, mint az igéző tekintetekben !!!

Mi történ öregSem se ebéd, se uzsi, de még vacsorát sem kaptál?? Hanyagolnak mostanában ezek a lányok, ejnye-bejnye! Molly legalább azért szokott neked hozni valamit, most még Ő sem. Csak nem rossz fát tettél a tűzre tán?
Kérsz valamit, küldjek neked??

Látod? mindenki ünnepel, rólam pedig elfeledkeztek. De nem panaszkodom, és rossz fát sem tettem a tűzre.
Tartok tőle azt amit szeretnék nem tudod átküldeni.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 20. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 20:59

Mi történ öregSem se ebéd, se uzsi, de még vacsorát sem kaptál?? Hanyagolnak mostanában ezek a lányok, ejnye-bejnye! Molly legalább azért szokott neked hozni valamit, most még Ő sem. Csak nem rossz fát tettél a tűzre tán?

Repűlők
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 20. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 21:07

VIP
Admin

Látod? mindenki ünnepel, rólam pedig elfeledkeztek. De nem panaszkodom, és rossz fát sem tettem a tűzre.

Hogy éhen ne maradjál, látod kötélen repülve hoztam neked, ezeket a finomságokat!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 20. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 21:07

VIP
Admin

jó éjt!

szép jó reggelt! szép napot kívánok!

Szép jó reggelt
Nekem itt már semmi dolgom sajti korán kelt és hozott mindent.
Legyen szép napotok

Nekem itt már semmi dolgom sajti korán kelt és hozott mindent.
Legyen szép napotok
Szép reggelt és napot mindkettőtöknek.
Sajtocska nagyon korán felébredt ma, vagy talán le sem feküdt. Vagy lefeküdt csak nem aludt. Nem folytatom mert belekeveredek.
Szép napot mindenkinek!

Sajtocska nagyon korán felébredt ma, vagy talán le sem feküdt. Vagy lefeküdt csak nem aludt. Nem folytatom mert belekeveredek.
Szép napot mindenkinek!

Köszönöm neked kedves tablet!
Csak óvatosan azzal a kötéllel, nehogy valami bajod essen! Szép napot neked!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 20. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak óvatosan azzal a kötéllel, nehogy valami bajod essen! Szép napot neked!