Húúú, de éhes lettem...kösz Mami!
Gondoltam hozok ebédet is Jó étvágyat!!

Énis már nemegyszer szembesűltem vele, ebben a korban mit keresek sexoldalon
Volt aki az egyik lámyomat kérdezte ehhez mit szól,
A válasza az volt büszke vagyok anyura
Szóval tojok aki megszól ezért
Legyen szép napod (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:50

Volt aki az egyik lámyomat kérdezte ehhez mit szól,
A válasza az volt büszke vagyok anyura
Szóval tojok aki megszól ezért

Legyen szép napod (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Andikám és kedves Molly biztosan olvassátok az előző hsz.-emet, mint nők megértitek miről is van szó, sok vád ér (ért) mit keresek egy szexhonlapon, természetesen olyan nőktől, aki titokban ábrándoznak olyan dolgokról amíről mi nyíltan beszélünk. igaz nem durván, sajnos ők azt hiszik, a szex (szexhonlap) az durva elfeledik ezt a bölcsességet:
"Nincs semmi mocskos a szexben. Kivéve, ha igazán jól csinálják."
Legyen szép és kellemes, nyugis napotok jó csetelést nektek a gg csetszobájában! (nem keverendő össze a másik chat oldallal!)
na akkor illusztrációként, mert ez egy szexmentes szoba, aki érti az érti, aki meg nem annak minek? ...ja és lehet reklamálni az ombucccccmannál.
(BEKAPHATJÁK!)

Legyen szép és kellemes, nyugis napotok jó csetelést nektek a gg csetszobájában! (nem keverendő össze a másik chat oldallal!)
na akkor illusztrációként, mert ez egy szexmentes szoba, aki érti az érti, aki meg nem annak minek? ...ja és lehet reklamálni az ombucccccmannál.

Bocsi, annyira elmerültem a feltöltés rejtelmeibe, hogy erről elfelejtkeztem. Mea culpa..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:37

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Üdvözöllek kedves Sender! azt még nem tudom milyen szám van a személyidben, de gondolom férfi lehetsz, ha csajos képet szúrtál be ide.
mert nem tudtad, hogy ez egy szexmentes övezet, és itt meztelen lányokat nem szabad illusztrálni. most gondold el, mi lenne ebből a szobából, ha itt nyakra főre holmi meztelen csajokat tennénk be? micsoda fertő! uram atyám, engem már azért is megszólnak, hogy egyáltalán erre az oldalra merek jönni, igaz olyanok szólnak meg, akiknek az agyában ugyancsak ott vannak a meztelen férfiak (vagy nők) csak nincsen benne rend rakva. mármint az agyukban.
kedves Sender nyugodtan hozhatod a a meztelen csajos képeket, feloldottam a tilalmat!
mert nem tudtad, hogy ez egy szexmentes övezet, és itt meztelen lányokat nem szabad illusztrálni. most gondold el, mi lenne ebből a szobából, ha itt nyakra főre holmi meztelen csajokat tennénk be? micsoda fertő! uram atyám, engem már azért is megszólnak, hogy egyáltalán erre az oldalra merek jönni, igaz olyanok szólnak meg, akiknek az agyában ugyancsak ott vannak a meztelen férfiak (vagy nők) csak nincsen benne rend rakva. mármint az agyukban.
kedves Sender nyugodtan hozhatod a a meztelen csajos képeket, feloldottam a tilalmat!

Andikám és kedves Molly biztosan olvassátok az előző hsz.-emet, mint nők megértitek miről is van szó, sok vád ér (ért) mit keresek egy szexhonlapon, természetesen olyan nőktől, aki titokban ábrándoznak olyan dolgokról amíről mi nyíltan beszélünk. igaz nem durván, sajnos ők azt hiszik, a szex (szexhonlap) az durva elfeledik ezt a bölcsességet:
(BEKAPHATJÁK!)

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 09. 17. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdvözöllek kedves Sender! azt még nem tudom milyen szám van a személyidben, de gondolom férfi lehetsz, ha csajos képet szúrtál be ide.
(Ez egy válasz Sender üzenetére (2008. 09. 17. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot Mindenkinek
Jóóó reggelt
Sender barátunkat becsábitottam fórumba már ő is velünk reggelizik
Legyen szép napotok

Sender barátunkat becsábitottam fórumba már ő is velünk reggelizik

Legyen szép napotok

Hideg van, a nyaklánc öltöztet!

Szép napot mindenkinek! Nem úgy néz ki, hogy szép idő lesz, talán majd a jövő héten, legalábbis bízom benne. Nyugis napot mindenkinek, már csak estére leszek ha valakinek hiányoznék...

Sziasztok szobalakók ! Remélem ma már azért kicsit jobb lesz az idő, és már sétálni is lehet, nem csak dolgozni. Nem kell mindig elfáradni, néha ki kell kapcsolódni is.
Kivánom, legyen szép és nyugodt napotok.
Kivánom, legyen szép és nyugodt napotok.

Jó reggelt

Szerelmetes jó reggelit mindenkiNET! Szép napot!

Tudod Sammy, jól figyelj rám ! MIndjárt elmulik minden fáradtságod!
" Szeretni semmi.
" Ha szeretnek, az már valami.
" Ha szeretsz és szeretnek, az a MINDEN !!
" Szeretni semmi.
" Ha szeretnek, az már valami.
" Ha szeretsz és szeretnek, az a MINDEN !!
Ma nagyon sok dolgom volt, elfáradtam látszik, hogy öregSam..sajnos..
Kellemes estét neked és mindenkinek!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes estét neked és mindenkinek!

Merre jársz Sammy?? Látod hogy lesnek, mikor jössz már?

Ilyen időben ebéd után egy kis édesség?
Szervusztok ezen az esős napon, legyen szép és nyugis a napotok, és kellemes hetet kívánok mindenkinek!

Szép jó reggelt Mindenkinek

Jó Reggelt ! Ennél szebb őszt kivánok mindenkinek!