Jó reggelt
Jó reggelt, és szép napot mindenkinek!
Molly azt hittem szabadságon vagy, nem jártál itt kettő napja...köszönöm a reggelit..
Úgy néz ki vége a nyárnak, de én bízom benne lesz még egy kis jó idő...már a Balaton is kiürült, vége a szezonnak.

Molly azt hittem szabadságon vagy, nem jártál itt kettő napja...köszönöm a reggelit..
Úgy néz ki vége a nyárnak, de én bízom benne lesz még egy kis jó idő...már a Balaton is kiürült, vége a szezonnak.

Nagyon nyugodt, szép őszi napot kivánok minden szobalakónak. Amolyan ritka, szeretettel teli napot.

Jó reggelt legyen szép napotok
Jó Reggelt ! Ennél szebb őszt kivánok mindenkinek!
Szép jó reggelt Mindenkinek
Szervusztok ezen az esős napon, legyen szép és nyugis a napotok, és kellemes hetet kívánok mindenkinek!

Ilyen időben ebéd után egy kis édesség?
Merre jársz Sammy?? Látod hogy lesnek, mikor jössz már?
Ma nagyon sok dolgom volt, elfáradtam látszik, hogy öregSam..sajnos..
Kellemes estét neked és mindenkinek!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes estét neked és mindenkinek!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod Sammy, jól figyelj rám ! MIndjárt elmulik minden fáradtságod!
" Szeretni semmi.
" Ha szeretnek, az már valami.
" Ha szeretsz és szeretnek, az a MINDEN !!
" Szeretni semmi.
" Ha szeretnek, az már valami.
" Ha szeretsz és szeretnek, az a MINDEN !!
Szerelmetes jó reggelit mindenkiNET! Szép napot!

Jó reggelt
Sziasztok szobalakók ! Remélem ma már azért kicsit jobb lesz az idő, és már sétálni is lehet, nem csak dolgozni. Nem kell mindig elfáradni, néha ki kell kapcsolódni is.
Kivánom, legyen szép és nyugodt napotok.
Kivánom, legyen szép és nyugodt napotok.
Szép napot mindenkinek! Nem úgy néz ki, hogy szép idő lesz, talán majd a jövő héten, legalábbis bízom benne. Nyugis napot mindenkinek, már csak estére leszek ha valakinek hiányoznék...

Hideg van, a nyaklánc öltöztet!
Jóóó reggelt
Sender barátunkat becsábitottam fórumba már ő is velünk reggelizik
Legyen szép napotok
Sender barátunkat becsábitottam fórumba már ő is velünk reggelizik
Legyen szép napotok

Szép napot Mindenkinek
Üdvözöllek kedves Sender! azt még nem tudom milyen szám van a személyidben, de gondolom férfi lehetsz, ha csajos képet szúrtál be ide.
mert nem tudtad, hogy ez egy szexmentes övezet, és itt meztelen lányokat nem szabad illusztrálni. most gondold el, mi lenne ebből a szobából, ha itt nyakra főre holmi meztelen csajokat tennénk be? micsoda fertő! uram atyám, engem már azért is megszólnak, hogy egyáltalán erre az oldalra merek jönni, igaz olyanok szólnak meg, akiknek az agyában ugyancsak ott vannak a meztelen férfiak (vagy nők) csak nincsen benne rend rakva. mármint az agyukban.
kedves Sender nyugodtan hozhatod a a meztelen csajos képeket, feloldottam a tilalmat!
(Ez egy válasz Sender üzenetére (2008. 09. 17. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
mert nem tudtad, hogy ez egy szexmentes övezet, és itt meztelen lányokat nem szabad illusztrálni. most gondold el, mi lenne ebből a szobából, ha itt nyakra főre holmi meztelen csajokat tennénk be? micsoda fertő! uram atyám, engem már azért is megszólnak, hogy egyáltalán erre az oldalra merek jönni, igaz olyanok szólnak meg, akiknek az agyában ugyancsak ott vannak a meztelen férfiak (vagy nők) csak nincsen benne rend rakva. mármint az agyukban.
kedves Sender nyugodtan hozhatod a a meztelen csajos képeket, feloldottam a tilalmat!
(Ez egy válasz Sender üzenetére (2008. 09. 17. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)

monyoo
Tina Gabriel