szép jó reggelt!

Na most kellett nektek leszólni Molli_anyót, azóta nincs kaja. Jó ha hoz reggel egy kis kávét.
Most én nézek kaja után?? Hát éhen hal a szoba !
Ajánlom figyelmetekbe a Baranyai zúzás-velős kakas töke pörköltet, igen finom és laktató.
Most én nézek kaja után?? Hát éhen hal a szoba !
Ajánlom figyelmetekbe a Baranyai zúzás-velős kakas töke pörköltet, igen finom és laktató.

A direkt linkelés nem az én műfajom, talán azért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 14. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 19:28
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 14. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

kijavítottam a képed, nem a direktlinket szúrtad be és azért nem jelent meg.
szép estét mindenkinek!
szép estét mindenkinek!
Szép reggelt mindenkinek, szia sajtocska és Molly!
Legyen szép a napotok!

Legyen szép a napotok!

Jóóóóóóóó reggelt

nagyon szép napot kívánok mindenkinek!

Szép éjszakát mindenkinek! (mielőtt valaki mondaná, hogy giccses, mondom, hogy nem érdekel...)

Szép estét Mindenkinek

kijavítottam a képed, nem a direktlinket szúrtad be és azért nem jelent meg.
szép estét mindenkinek!
szép estét mindenkinek!
Sziasztok !
Eredetileg kaját akartam betenni, de látom több szobában is lázadás van kajaügyben, vagy ezért, vagy azért.
Inkább pasikat teszek be, nézelődjünk!

Eredetileg kaját akartam betenni, de látom több szobában is lázadás van kajaügyben, vagy ezért, vagy azért.
Inkább pasikat teszek be, nézelődjünk!

Jó reggelt és szép őszi napot mindenkinek!

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 14. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt

kivel, kivel? hát a tyúkokkal...nem láttad milyen korán lefeküdtem?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

kivel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 20:50

VIP
Admin

Szép éjszakát mindenkinek, ma kicsit korábban fekszem le a szokásosnál..

Szép éjszakát mindenkinek, ma kicsit korábban fekszem le a szokásosnál..

Már azt hittem én látok rosszul, mikor azt irtad a fülét döngeti
Na most megnyugodtam, de azt nem tudom melyik bejáratot használja
Fúúúú de rossz vagyok most
Legyen szép estéd!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 18:26

Na most megnyugodtam, de azt nem tudom melyik bejáratot használja

Fúúúú de rossz vagyok most
Legyen szép estéd!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Mit ne mondjak perverz egy ördög, a fülébe erőlteti? ..szép egy ördögötök van........
szép estét nektek....
P.S.
úgylátszik ki kell cseréltetnem a szemüvegemet, mert most látom, hogy hátulról döngeti az angyalkát...csak hát olyan kificamodott pózban van, és a kép is kicsi.....de mégiscsak rendes ördög ez...
szép estét nektek....

P.S.
úgylátszik ki kell cseréltetnem a szemüvegemet, mert most látom, hogy hátulról döngeti az angyalkát...csak hát olyan kificamodott pózban van, és a kép is kicsi.....de mégiscsak rendes ördög ez...

Mit ne mondjak perverz egy ördög, a fülébe erőlteti? ..szép egy ördögötök van........
szép estét nektek....
P.S.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 16:29
szép estét nektek....

P.S.

Húúúúúúúúú ez igen köszi a szép fiúkat
Viszonzásul kapsz tőlem 1 ördögöt
Csaknem kapok ki Samy-től hogy ilyet teszek a sexmentesbe,de ezt nem tudtam kihagyni

Csaknem kapok ki Samy-től hogy ilyet teszek a sexmentesbe,de ezt nem tudtam kihagyni

Húúúúúúúúú ez igen köszi a szép fiúkat
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 14:14

Törölt felhasználó (119034)

Szia Mamó! köszi a fini ebédet!
azon gondolkodtam,hogy az evés után kéne egy kis mozgás is!
csak még nem tudom milyen mozgásra lenne szükségem!talán kalapemelgetés?
az nem túl megterhelő teli hassal!

Szia Mamó! köszi a fini ebédet!
csak még nem tudom milyen mozgásra lenne szükségem!talán kalapemelgetés?
az nem túl megterhelő teli hassal!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Gondolom megéheztetek, Jó étvágyat