Szép napot mindenkinek, kellemes hétvégét!
vica köszönöm, legyen szép a napod!

vica köszönöm, legyen szép a napod!

A reggeli tálalva! Jó étvágyat!
Szép estét.
Én sem szoktam mindenfélét inni. Volt már rá példa és nagyon csúnya szédelgés lett belőle. Haver a végén a fa tövében fetrengett és énekelt mindent, ami csak eszébe jutott.
Én meg ... hát nem tudom, hogy hogy fogalmazzak ... egy korty víz és támad a róka.
A piák közül meg mindenki választhat, hogy mit szeretne inni. De csak mértékkel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 18. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 08:26
Én sem szoktam mindenfélét inni. Volt már rá példa és nagyon csúnya szédelgés lett belőle. Haver a végén a fa tövében fetrengett és énekelt mindent, ami csak eszébe jutott.

Én meg ... hát nem tudom, hogy hogy fogalmazzak ... egy korty víz és támad a róka.

A piák közül meg mindenki választhat, hogy mit szeretne inni. De csak mértékkel.

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Helló Steve!
Nem úgy van ez, mindefélét nem iszunk, csak egyes dolgokat, de arra jó ha valaki betéved megkináljuk.
Legyen szép napod neked is.
Nem úgy van ez, mindefélét nem iszunk, csak egyes dolgokat, de arra jó ha valaki betéved megkináljuk.

na szóval, nem kell mindent véresen komolyan venni ami itt történik....a fórumozás arról szól, hogy néha mondunk nagyokat, és viccelődünk ez is olyan volt....senki rajtad kívül nem veszi komolyan...
ma estére lesz itt egy kártyaparti, aki veszít az vetkőzik, te is résztvehetsz rajta ha szeretsz kártyázni....
szép estét neked!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 18. szombat 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 18:53
ma estére lesz itt egy kártyaparti, aki veszít az vetkőzik, te is résztvehetsz rajta ha szeretsz kártyázni....
szép estét neked!

Mit kinálgatsz itt a csajoknak?? És kivel nem vitázol, ha egyszer a kolbászodról van szó?
Ennyit már a te kolbászod sem bir el! Légy kicsit szerényebb !

Mit kinálgatsz itt a csajoknak?? És kivel nem vitázol, ha egyszer a kolbászodról van szó?

tudod, hogy nem szoktam vitatkozni veled, most sem fogok....egyetértek, de annyival megtoldanám te is csatlakozhatsz hozzájuk
...kellemes szombat délutánt neked kedves prune kisasszony...mindig örülök ha itt látlak..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 18. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)

andie és molly! kapjátok be Sam kolbászát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 18. szombat 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 08:28

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Köszönöm kedves Andie és Molly!
Ebben a szobában nem tilos a kaja, ezért ma én kinállak meg benneteket egy kis reggelivel.
Legyen szép a napotok!

Ebben a szobában nem tilos a kaja, ezért ma én kinállak meg benneteket egy kis reggelivel.
Legyen szép a napotok!

Köszönöm kedves Andie és Molly!
Legyen szép a napotok!

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 18. szombat 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 07:51

Szép jó reggelt, kellemes hétvégét...jó pihenést mindenkinek
Legyen szép a napotok!

Helló Steve!
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 18. szombat 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 00:45

Én is hoztam egy kis piát, hátha kevés lenne.
Hát ha mind elfogy akkor igénybe lesz véve az a kijózanító terápia.
De ha maradni fog akkor is.

Szép reggelt és szép napot neked!
Köszönöm, valóban ezt a márkát szeretem, van még belőle itthon...de lassan elfogy gondoskodni kell a pótlásról.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 18. szombat 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 00:18
Köszönöm, valóban ezt a márkát szeretem, van még belőle itthon...de lassan elfogy gondoskodni kell a pótlásról.

Na most már küldök egy üveg piát, hátha mozgékonyabb lesz itt a szoba !

Jó reggelt, Jó szombatot
Képzeljük el hogy ma itt reggelizünk mindjárt jobban indul a nap
Kellemes hétvégét mindenkinek

Képzeljük el hogy ma itt reggelizünk mindjárt jobban indul a nap
Kellemes hétvégét mindenkinek

Én is hoztam egy kis piát, hátha kevés lenne.
De ha maradni fog akkor is.

Tudom, hogy nem szabad hirdetni magunkat, de szeretném megjegyezni, hogy kijózanitást vállalok !
Bár igen radikálisak a módszereim, viszont hatásosak! Lehet jelentkezni a szobában!
Bár igen radikálisak a módszereim, viszont hatásosak! Lehet jelentkezni a szobában!

Na most már küldök egy üveg piát, hátha mozgékonyabb lesz itt a szoba !

Jó reggelt! Szakad az eső itt van az ősz a csúnyábbik arcával. Ettő függetlenül mindenkinek szép napot, és mindjárt itt a hétvége lehet pihenni.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 17. péntek 04:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 17. péntek 04:04

Törölt felhasználó (119034)

jó reggelt! hoztam nektek jó forró kávét ebben az esős időbe!remélem azért jó kedvetek lesz!
kívánok jó hétvégét is!

jó reggelt! hoztam nektek jó forró kávét ebben az esős időbe!remélem azért jó kedvetek lesz!
kívánok jó hétvégét is!

Szép reggelt mindenkinek, szia sajtocska (korán keltél megint) Molly, és Andika szép napot nektek!

Szép jó reggelt Mindenkinek
Jó reggelt, Legyen szép napotok