Jóóóóóóóó reggelt
Szép reggelt mindenkinek, szia sajtocska és Molly!
Legyen szép a napotok!

Legyen szép a napotok!

A direkt linkelés nem az én műfajom, talán azért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 14. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 19:28
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 14. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
kijavítottam a képed, nem a direktlinket szúrtad be és azért nem jelent meg.
szép estét mindenkinek!
szép estét mindenkinek!
Na most kellett nektek leszólni Molli_anyót, azóta nincs kaja. Jó ha hoz reggel egy kis kávét.
Most én nézek kaja után?? Hát éhen hal a szoba !
Ajánlom figyelmetekbe a Baranyai zúzás-velős kakas töke pörköltet, igen finom és laktató.
Most én nézek kaja után?? Hát éhen hal a szoba !
Ajánlom figyelmetekbe a Baranyai zúzás-velős kakas töke pörköltet, igen finom és laktató.
szép jó reggelt!
Jó reggelt, Legyen szép napotok

Szép jó reggelt Mindenkinek
Szép reggelt mindenkinek, szia sajtocska (korán keltél megint) Molly, és Andika szép napot nektek!

jó reggelt! hoztam nektek jó forró kávét ebben az esős időbe!remélem azért jó kedvetek lesz!
kívánok jó hétvégét is!
kívánok jó hétvégét is!
Jó reggelt! Szakad az eső itt van az ősz a csúnyábbik arcával. Ettő függetlenül mindenkinek szép napot, és mindjárt itt a hétvége lehet pihenni.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 17. péntek 04:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 17. péntek 04:04

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 17. péntek 04:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119034)
jó reggelt! hoztam nektek jó forró kávét ebben az esős időbe!remélem azért jó kedvetek lesz!
kívánok jó hétvégét is!
kívánok jó hétvégét is!
Na most már küldök egy üveg piát, hátha mozgékonyabb lesz itt a szoba !
Tudom, hogy nem szabad hirdetni magunkat, de szeretném megjegyezni, hogy kijózanitást vállalok !
Bár igen radikálisak a módszereim, viszont hatásosak! Lehet jelentkezni a szobában!
Bár igen radikálisak a módszereim, viszont hatásosak! Lehet jelentkezni a szobában!
Én is hoztam egy kis piát, hátha kevés lenne.
Hát ha mind elfogy akkor igénybe lesz véve az a kijózanító terápia.
De ha maradni fog akkor is.
Jó reggelt, Jó szombatot
Képzeljük el hogy ma itt reggelizünk mindjárt jobban indul a nap
Kellemes hétvégét mindenkinek
Képzeljük el hogy ma itt reggelizünk mindjárt jobban indul a nap
Kellemes hétvégét mindenkinek

Szép jó reggelt, kellemes hétvégét...jó pihenést mindenkinek
Szép reggelt és szép napot neked!
Köszönöm, valóban ezt a márkát szeretem, van még belőle itthon...de lassan elfogy gondoskodni kell a pótlásról.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 18. szombat 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 00:18
Köszönöm, valóban ezt a márkát szeretem, van még belőle itthon...de lassan elfogy gondoskodni kell a pótlásról.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 18. szombat 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Na most már küldök egy üveg piát, hátha mozgékonyabb lesz itt a szoba !
Helló Steve!
Nem úgy van ez, mindefélét nem iszunk, csak egyes dolgokat, de arra jó ha valaki betéved megkináljuk.
Legyen szép napod neked is.
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 18. szombat 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 00:45
Nem úgy van ez, mindefélét nem iszunk, csak egyes dolgokat, de arra jó ha valaki betéved megkináljuk.
Legyen szép napod neked is.
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 18. szombat 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is hoztam egy kis piát, hátha kevés lenne.
Köszönöm kedves Andie és Molly!
Ebben a szobában nem tilos a kaja, ezért ma én kinállak meg benneteket egy kis reggelivel.
Legyen szép a napotok!

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 18. szombat 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 07:51

Ebben a szobában nem tilos a kaja, ezért ma én kinállak meg benneteket egy kis reggelivel.
Legyen szép a napotok!

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 18. szombat 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)

andie és molly! kapjátok be Sam kolbászát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 18. szombat 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 08:28
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 18. szombat 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
Köszönöm kedves Andie és Molly!
Legyen szép a napotok!

Legyen szép a napotok!

tudod, hogy nem szoktam vitatkozni veled, most sem fogok....egyetértek, de annyival megtoldanám te is csatlakozhatsz hozzájuk
...kellemes szombat délutánt neked kedves prune kisasszony...mindig örülök ha itt látlak..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 18. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
...kellemes szombat délutánt neked kedves prune kisasszony...mindig örülök ha itt látlak..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 18. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Miriam