frenum (frenulum, kinek hogy tetszik

Mellbimbó piercinges csajok érdekelnek minden mennyiségben!:P
Sziasztok... 1 van fityma alatt, 2 zacsiba.. Magamnak szúrtam.
Ez jó hír, most készülök PA-t csináltatni
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 17:10

De.
A mellbimbó az egyik legfájdalmasabb. A PA ahhoz képest semmi. Mondjuk egy apadravya már közelíti.
Hordani a mindennapokban, ha legyógyult normálisan, ugyanolyan, mint bármelyik másik piercing.
A mellbimbó az egyik legfájdalmasabb. A PA ahhoz képest semmi. Mondjuk egy apadravya már közelíti.
Hordani a mindennapokban, ha legyógyult normálisan, ugyanolyan, mint bármelyik másik piercing.
De.
Hordani a mindennapokban, ha legyógyult normálisan, ugyanolyan, mint bármelyik másik piercing. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 03. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 03. hétfő 21:13
Hordani a mindennapokban, ha legyógyult normálisan, ugyanolyan, mint bármelyik másik piercing. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 03. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1608802)

Szerintem nem lehet fájdalmasabb a Prince Albert piercingednél
Nekem is van...
Szerintem nem lehet fájdalmasabb a Prince Albert piercingednél

Christina piercing-em van kb. 10 éve.
A baratodnak nagyon jo lehet. Minden este puszit adnek rá
(Ez egy válasz Bögyös120F üzenetére (2018. 09. 08. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

van a farkam jobb felebe most rakom felulrol a kozepebe

Sziasztok !
Nekem is van egy Apadravya pirszingem .
Itt szeretném megragadni az alkalmat , hogy nem-e tud valaki olyan személyt aki vállal férfiaknak
intim pirszing berakást , Fejérmegyében Székesfehérvár - Mór vonalon .
Szeretném gyarapítani pirszingemet .
A válaszokat előre is köszönöm !
Mindenkinek további szép napot !
Nekem is van egy Apadravya pirszingem .
Itt szeretném megragadni az alkalmat , hogy nem-e tud valaki olyan személyt aki vállal férfiaknak
intim pirszing berakást , Fejérmegyében Székesfehérvár - Mór vonalon .
Szeretném gyarapítani pirszingemet .
A válaszokat előre is köszönöm !
Mindenkinek további szép napot !
helo én válalok
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 06. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 06. csütörtök 10:14

Törölt felhasználó (1608802)

Van olyan valaki aki vállal piercing szúrást?
Szúratni?
Talán a legfájdalmasabb.
Talán a legfájdalmasabb.
Nyelvemben, mellemben

Nekem!

Nekem a kukimban van. Ha van olyan lany akit erdekel, szivesen megmutatom vagy akar ki is probalhatja, ha ugy van! Privat uzenetben elertek.