Mi újság? kérdezte.Semmi tök jó ez a víz mondtam neki mire ő visszakérdezett milyen a csaj.Cuki válaszoltam neki és magamhoz húztam.Ott beszélgettünk még egy jó darabig majd eldöntöttük felmegyünk sziesztázni és majd később lejövünk még.Összepakolás után már indultam volna fel mikor párom odaszólt a nőnek hogy nyugodtam foglalják el a két napágyat mi megyünk fel.Boldogan kezdtek bepakolni az árnyékban mikor megjelent a párja is.Segített nekik odapakolni párom meg ledermedve nézte a srácot úgy kellet rászólnom hogy induljunk már.Fent a teraszon kávézás közben kérdőre vontam milyen dermedt le.Mire ő Miért kérdem?Csak fura volt mondtam neki.Nagy nehezen elkezdte mondani hogy mikor meglátta a srácot vizes fürdőgatyában ami teljesen rá volt tapadva akkor nem értette hogy akkora szerszámmal mit tud csinálni a törékeny kis párjával.Tegnap este hallottuk hogy mit is és elindultam zuhanyozni.Pár perc után már jött ő is és lemostuk egymásról a sót majd én a hálóba mentem párom meg a teraszra a napra.Késő délután lementünk úszni a kis család már nem volt ott.Úsztunk egyet majd ettünk egy pizzát és mentünk haza.Már majdnem teljesen sötét volt amikor a teraszon ülve vártuk hátha ma is lesz műsor.Már majdnem feladtam mikor a srác megérkezett majd nemsokára a csaj is és már jöttek is a hangok.A ma esti meccset a srác 3:1-re nyerte.
Másnap reggel párom összefutott a szomszéd hölggyel mikor indult a boltba.Hazaérve mesélte hogy a tegnapi műsor főszereplője milyen szép nő és biztos tetszene nekem.Engem nagyon nem izgatott a nő majd ha talán összefutunk megnézem tényleg olyan szép-e.Reggeli után irány a strand szerencsére volt még napágy a sarokban így ott telepedtünk le és élveztük a napsütést.Egy óra múlva gyerekek hangát hallottam és abban a pillanatban két kisgyerek jelent meg a strandon ás pár pillanat múlva az anyukájuk.Előttünk terítették le a plédjüket és a két gyerek már ment volna a vízbe de az anyjuk előtte bekente őket.Különösebben nem foglalkoztam velük mert olvastam a könyvet amit magammal vittem.Amikor párom visszajött az úszásból ő mondta hogy megjöttek a szomszédok és már érti miért volt tegnap a teraszon a műsor.Gondolom nem akartak a gyerekek mellett szexelni így alternatív megoldásként a teraszt választották.Közben meg jött az apuka is és ment a család után a vízbe.Pár perc múlva az anyuka kijött egy darabig csak álldogált majd mikor megszáradt bekente magát és lefeküdt a plédre.Párom rá is kérdezett hogy láttam milyen szép nő.Én nem is figyeltem de mondtam neki majd megnézem.Nemsokára ismét a gyerekek hangjától volt hangos a part majd megjelentek az anyjuk mellet aki ekkor felült nekem háttal és rendezte a gyerekeket,ekkor leraktam a könyvet és feltettem a napszemüveget gondoltam megnézem tényleg jó e.Mivel háttal volt nem sokat láttam belőle de szép formás nő volt.Elkezdte bekeni a gyerekeket újra de ekkor már guggolt velem szemben és jobban szemügyre tudtam venni.És igaza volt páromnak tényleg szép arca volt vállig érő haj formás nagy mellek és a teste tiszta izom egy felesleges kiló nem volt rajta.Biztos sportol valamit gondoltam.Ahogy velem szemben guggolt és a gyerek kilépett előle egyből a lábai közé néztem.Hát szemmel látható eredményt ért el mert a gatyám kezdet szűk lenni.Párom mosolyogva tette fel a kérdést nem akarok úszni egyet.De megyek és már indultam is.Már egy jó ideje hűtöttem magam mikor ő is követett engem.
Párommal Horvátországban nyaraltunk egy apartmanházban és őt sikerült nekünk is elkapnunk egy kicsit vadabb cseh házaspárt.Egyik este később mentünk haza mint szoktunk és nagy volt a csend a házban.Beosontunk mert nem láttunk sehol fényt és nem akartuk hogy valakit felébresszünk.A lakásba beérve csak a konyhába a páraelszívó kis lámpája éget ami bevilágította a lakás nagy részét.Kivettem egy sört a hűtőből és kiültem a teraszra és néztem a szemben lévő sziget fényeit.A mellettünk lévő lakás terasza a mienk mellett volt és csak egy ponyva volt kifeszítve közé.Lefeküdtem a napágyra és kortyolgattam a sörömet.Kis idő múlva párom is csatlakozott hozzám.Ledőlt a másik ágyra és a telefonját nyomkodta neki fel sem tűnt hogy a szomszéd teraszon kis mozgás támadt majd pár pillanat múlva ismét csend lett.Már épp készültem volna hogy bemegyek a szobába mikor halk cuppanásokat hallok a szomszédból.Egy darabig füleltem mi lehet az de ekkor feltűnt hogy párom lerakta a telefont és ő is a ponyva felé fordulva hallgatózik.A hang egyre erősebb lett és néha mély sóhajok törték meg a viszonylag monoton cuppogást.Na ekkor már biztos voltam benne hogy a szomszédot a felesége orális örömökben részesíti.Párom felém fordulva kérdőn nézett mire a nemzetközi kézjellel mutattam neki hogy épp szopják a szomszédot.Ő elmosolyodott és meglepetésemre nem mozdult csak hallgatta a műsort.Nagyon tetszhetett neki mert széttárta a lábait és a kezével a csiklóját kezdte simogatni.Már előtte is harci készültségbe voltam de ez a látvány már sok volt és halkan felkeltem és odaléptem hozzá.Egyből a lábai elé térdeltem és nyalni kezdtem akkor már nedves punciját.Ekkor a szomszédban ismét mozgás támadt így mindketten megmeredve vártuk vajon mi történik pár pillanat múlva csak annyit hallottunk hogy a cuppogás hangja helyet apró kis nyögések hallatszott.Én is ott fojtattam ahol abba hagytam azzal a különbséggel hogy ekkor már párom a mellette lévő törölközőbe harapva elnyomta a kéj hangjait és csak onnan tudtam hogy élvezi hogy egyre keményebben szorította a fejemet a puncijához.Hirtelen fel sem tűnt hogy a szomszéd nyögdécselését ütemes csattogás és néha az asztal nyikorgása amikor kicsit odébb csúszott a lökések erejétől.Pár perc múlva egy halk sikoly és egy mélyebb ahhh után már tudtuk hogy épp kielégültek a szomszédok.Ekkor már párom is remegett és a teljes erővel a csiklójához húzta a fejem.Egy kis pihenés után felpattant és már el is tűnt a szobába.Én persze követtem és ledőltem mellé.Még szegény akkor is furán vette a levegőt de ez sem akadályozta meg abban hogy egy pillanat alatt a nyeregbe pattanjon és őrült tempóban lovagolni ne kezdjen.Nem is bírtam sokáig és telelőttem forró punciját.Na ekkor már ő sem fogta vissza magát és nyögések kíséretében elélvezett.Egymás mellet feküdve eludtunk el.
Egy időben rendszeresen hallottam szomszédékat reszelni. De hónapok óta nem. Mindig felállt a farkam, volt hogy arra kezdtük el mi is asszonnyal. Bakker, olyan vékony a fal, hogy ez már majdnem egymás előtti szex.
A vékony nők a legszebbek a világon.
(Ez egy válasz hpityu üzenetére (2026. 01. 08. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 08. csütörtök 09:17
Csak gugolva láttam,hátulról,tudom ki az.Nekem nem jön be,túl vékony
Csak gugolva láttam,hátulról,tudom ki az.Nekem nem jön be,túl vékony
(Ez egy válasz notle üzenetére (2026. 01. 07. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
És láttál a csajból valamit?
(Ez egy válasz hpityu üzenetére (2026. 01. 07. szerda 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 07. szerda 11:30
Én egy dokit láttam amikor cumiztatta a nővért, de csak a doki hangját hallottam, mondjuk az nem hozott lázba
Én egy dokit láttam amikor cumiztatta a nővért, de csak a doki hangját hallottam, mondjuk az nem hozott lázba
Én régebben a lakótársam hallottam csajával, volt hogy hallgatóztam is az ajtóban. Csak sajnos későn kezdtem el, mert rövid idő után elköltöztek, de nagyon izgatott a dolog.
Nem akarod felvenni a hangokat?
(Ez egy válasz Buszoscsajos üzenetére (2026. 01. 03. szombat 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 03. szombat 05:46
(Ez egy válasz Buszoscsajos üzenetére (2026. 01. 03. szombat 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Külföldön dolgozom és egy tarsashazban lakom. Ott minden éjjel valaki hangoskodik. Ha szex van az konkrétan hallható.
Jól tetted
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (2026. 01. 03. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 03. szombat 09:22
Sziasztok. Nemrég búvóhelyen voltam egy lánnyal, normál társasházi lakás. Olyan igazi szeretkezős, hosszú menet volt, a csaj meg nem fogta vissza magát. A szomszéd néni beszólt az ajtón! "Nem lehetne halkabban csinálni?" Mondtam, hogy biztos csak irigykedik és folytattuk.
Sziasztok. Nemrég búvóhelyen voltam egy lánnyal, normál társasházi lakás. Olyan igazi szeretkezős, hosszú menet volt, a csaj meg nem fogta vissza magát. A szomszéd néni beszólt az ajtón! "Nem lehetne halkabban csinálni?" Mondtam, hogy biztos csak irigykedik és folytattuk.
Külföldön dolgozom és egy tarsashazban lakom. Ott minden éjjel valaki hangoskodik. Ha szex van az konkrétan hallható.
Fel is izgatott
Az,imádom én is
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 01. 03. szombat 02:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is csodálom. Fantasztikus élmény.
Nem sokat hallottam,de nagyon jó volt…a gatyában a farkam majdnem eldurrant
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 01. 03. szombat 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
De finom lehetett… szívesen hallgattam volna..
Haverom 10- esbe lakik.Nemrég jöttem tőle haza amikor kb meghallottam egy kis fura hangot….Meg álltam,elkezdtem fülelni…..Olyan volt mint ha valakit hátulról pakolnának.Mondom magamba,hogy ha ez így is van akkor miért nem nyőg a csaj……???Kis idő után a hang megszűnik…..várok még egy kicsit……A csajszi szépen elélvezett de nem volt hangos…..Lehet vannak gyerekek azért voltak halkan…Csajszi elment zuhanyozni és mondta a csávónak,hogy dobja be a törölközőjét,nagyon szexi volt bár élvezhettek volna nagyobbat…..Megpróbálom majd kideríteni hogy kik voltak….
Miket mondott neki, hogy bíztatta?
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2025. 08. 05. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 05. kedd 15:35
Múlt heti élmény. Egy szállodai szobában tusolás után feküdtünk az ágyon a partneremmel mikor a szomszéd szobából isteni női hangok szűrődtek át ! Ráadásul tudtuk ki ő mer napközben meg is dícsértük milyen jó csaj! Nagyon izgató volt hallani ahogy a pasit bíztatta egyre jobban a nyalásra! Addig addig míg mi is belekezdtünk egy finom de csendes lovacskázásba , hogy minél jobban haljuk a csaj élvezését! A végén mindenki egy hatalmasat élvezett! Jó volt mosojogni egymásra a reggelinél!

Jostek

Uborka28
Heidi