Hangosan kefélő szomszédok (izgatnak a hangok?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Hangos a szomszéd,esetleg utcán sétállva hallani ahogy szeretkeznek!!!!!!Nálatok milyenek a szomszedok??

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#41   2016. 05. 12. csütörtök 00:39
Jostek Jostek
Lassan jön a jó idő......ablakok nyitva mindenkinél......azt is lehet majd hallani hogy az 5.en hogy kefélnek,csattogás,nyőgések.....de várom már......
#42   2016. 05. 22. vasárnap 15:23
X Törölt felhasználó (1365502)
Engem is nagyon felizgat, ha másokat hallok élvezkedni, de a szomszédok ritkán kényeztetnek ilyen élményekkel, sajnos.

(Moderálva: Nem társkereső.)
#43   2016. 05. 24. kedd 17:36
X Törölt felhasználó (1132342)
Annyira közel nem lakom a szomszédokhoz,így nem hallom őket,viszont tény hogy izgatna smile
Sajnos még nem volt olyan párom aki hangos lenne,de nagyon élvezném. Imádom halkani amikor egy lány nyögdécsel.
#44   2016. 05. 29. vasárnap 19:25
MilkMan27 MilkMan27
Sziasztok,

Nekem két történetem van. Mi a harmadik emeleten lakunk egy kisebb társasházban.
A másodikra, de a túlsó oldalra költözött egy akkor dögös elvált milf, aki beújított egy pasit, hát a telken lévő másik három ház lakói, akiknek feléjük nézett ablakuk állandóan panaszkodtak a nyári éjszakákon. Mivel mi a túloldalon vagyunk én már csak a vég kifejletet hallottam rendszeresen. Ilyenkor jött a csattogás (véleményem szerint rendszerint hátulról, kutyusban csinálták), ez felgyorsult, aztán először a hölgy ment el hangosan, majd pár másodperccel utána a pasi morgó hangokkal.
A másik történet pedig a szomszdban lakó család kis-nagy lánya, akit sikerült már elkapnom kétszer, hogy késő esti órákban vendégett fogadott, és hatalmas hanghatások közepette érkezik a csúcsra (a pasija csendes)...áll tőle a cerka rendesen.
#45   2016. 06. 22. szerda 20:53
zboy2 zboy2
A Magyar Portugál meccs győzelme meghozta a szomszéd házban az sexuális étvágyat. Nincs is szebb a hangos női nyögésektől hehe finom kár, hogy látvány nem társul a hang mellé zavart2
#46   2016. 07. 30. szombat 08:09
fazonkirály fazonkirály
mostanában biztos sok izgalmat okozunk a szomszédoknak nyitott ablak mellett. érdekes, korábban ez fordítva is majdnem minden nap működött, manapság nem halljuk őket... :(
#47   2016. 07. 30. szombat 12:28
Wolf Gabi Wolf Gabi
Vagy elhidegültek egymástól,vagy hangtompitót használnak..... nyes
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 07. 30. szombat 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 30. szombat 08:09
mostanában biztos sok izgalmat okozunk a szomszédoknak nyitott ablak mellett. érdekes, korábban ez fordítva is majdnem minden nap működött, manapság nem halljuk őket... :(
#48   2016. 07. 31. vasárnap 02:37
X Törölt felhasználó (879570)
Az aktuális munkám egy szegedi panzióban éjszakai recepciós.
A szemben levő panelból jönnek időnként heves ágycsata hangjai nyes
Gondolkodtam azon, hogy amikor végeznek, meg kéne őket tapsolni... ravasz1
#49   2016. 08. 01. hétfő 00:08
Jostek Jostek
Bárcsak az én szomszédjaim lennétek nyes
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 07. 30. szombat 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 30. szombat 08:09
#50   2016. 08. 14. vasárnap 23:25
Jostek Jostek
Olyan jó nagy szexet hallottam most az egyik földszinti lakásból!!!!Kár hogy el volt húzva a sötétítő......szívesen megnéztem volna......főleg ahogy a csajszi elélvez!!! wink
#51   2016. 08. 16. kedd 00:51
Jostek Jostek
Most kapta meg a csajszi a magáét a másodikon!!!
#52   2016. 08. 16. kedd 13:15
puncifaló9 puncifaló9
Folyton hallom a szomszédaim, ha vitáznak, kiabálnak, szóval minden bizonnyal ők is minket. Egyszerűen képtelenek vagyunk csendben maradni. Amióta rájött az egyik szomszéd, hogy két nő van folyton ebben a lakásban, nagyon kedvesen mosolyog mindig. nyes
#53   2016. 09. 02. péntek 16:34
fazonkirály fazonkirály
mi elég sokat halljuk a szomszédokat,sőőőőőőőt....a jobb szomszéd csaj olyanokat "nyerít" mint aki egy lóval szexel, a bal oldali pedig inkább hajtja a párját hogy:"keményebben....basssszáll....ahhhhh.... tövig...." mi meg persze próbáljuk ezt vissszadni.... mindig paskolom a Párom, hogy : "sikíts Te kurva......"
#54   2016. 09. 02. péntek 21:39
Jostek Jostek
De jó nektek.....Merre laktok???
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 09. 02. péntek 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 02. péntek 16:34
mi elég sokat halljuk a szomszédokat,sőőőőőőőt....a jobb szomszéd csaj olyanokat "nyerít" mint aki egy lóval szexel, a bal oldali pedig inkább hajtja a párját hogy:"keményebben....basssszáll....ahhhhh.... tövig...." mi meg persze próbáljuk ezt vissszadni.... mindig paskolom a Párom, hogy : "sikíts Te kurva......"
#55   2016. 09. 03. szombat 05:54
X Törölt felhasználó (343129)
panel lakásban fölöttem házaspár 16 éves lányuk van.Szülők elmennek dolgozni este 6-ra, lánynak megjön a pasija, egymásnak esnek 5 perc döngetés oszt vége.Szülők megjönnek reggel 15 perc kemény szex azt alvás.
#56   2016. 09. 03. szombat 09:21
fazonkirály fazonkirály
a 6. kerben
(Ez egy válasz Jostek üzenetére (2016. 09. 02. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 02. péntek 21:39
De jó nektek.....Merre laktok???
#57   2016. 09. 03. szombat 10:43
X Törölt felhasználó (1247062)
Fel kell venni és beállítani csengőhangnak, majd mikor beszélsz vele, valakivel felhivatni magad!
#58   2016. 09. 29. csütörtök 07:02
fazonkirály fazonkirály
Tegnap olyat élvezett a párom...négykézláb volt,én a popsiját nyaltam,a vibrijével meg keményen dugtam a punciját...akkorákat nyögdécselt,hogy az egyik szomszéd átkopogott
#59   2016. 09. 29. csütörtök 21:37
Chipelek Chipelek
finom
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 29. csütörtök 07:02
Tegnap olyat élvezett a párom...négykézláb volt,én a popsiját nyaltam,a vibrijével meg keményen dugtam a punciját...akkorákat nyögdécselt,hogy az egyik szomszéd átkopogott
#60   2016. 09. 29. csütörtök 22:46
Jostek Jostek
Biztos irigykedett a szomszed.......en inkabb jot hokiznek rá!!
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 29. csütörtök 07:02

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Jostek Jostek
Nyitás ideje: 2016. 01. 03. vasárnap
Üzenetek: 386db
Utolsó üzenet: 2024. 12. 22. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!