Lassan jön a jó idő......ablakok nyitva mindenkinél......azt is lehet majd hallani hogy az 5.en hogy kefélnek,csattogás,nyőgések.....de várom már......
Engem is nagyon felizgat, ha másokat hallok élvezkedni, de a szomszédok ritkán kényeztetnek ilyen élményekkel, sajnos.
(Moderálva: Nem társkereső.)
(Moderálva: Nem társkereső.)
Annyira közel nem lakom a szomszédokhoz,így nem hallom őket,viszont tény hogy izgatna
Sajnos még nem volt olyan párom aki hangos lenne,de nagyon élvezném. Imádom halkani amikor egy lány nyögdécsel.

Sajnos még nem volt olyan párom aki hangos lenne,de nagyon élvezném. Imádom halkani amikor egy lány nyögdécsel.
Sziasztok,
Nekem két történetem van. Mi a harmadik emeleten lakunk egy kisebb társasházban.
A másodikra, de a túlsó oldalra költözött egy akkor dögös elvált milf, aki beújított egy pasit, hát a telken lévő másik három ház lakói, akiknek feléjük nézett ablakuk állandóan panaszkodtak a nyári éjszakákon. Mivel mi a túloldalon vagyunk én már csak a vég kifejletet hallottam rendszeresen. Ilyenkor jött a csattogás (véleményem szerint rendszerint hátulról, kutyusban csinálták), ez felgyorsult, aztán először a hölgy ment el hangosan, majd pár másodperccel utána a pasi morgó hangokkal.
A másik történet pedig a szomszdban lakó család kis-nagy lánya, akit sikerült már elkapnom kétszer, hogy késő esti órákban vendégett fogadott, és hatalmas hanghatások közepette érkezik a csúcsra (a pasija csendes)...áll tőle a cerka rendesen.
Nekem két történetem van. Mi a harmadik emeleten lakunk egy kisebb társasházban.
A másodikra, de a túlsó oldalra költözött egy akkor dögös elvált milf, aki beújított egy pasit, hát a telken lévő másik három ház lakói, akiknek feléjük nézett ablakuk állandóan panaszkodtak a nyári éjszakákon. Mivel mi a túloldalon vagyunk én már csak a vég kifejletet hallottam rendszeresen. Ilyenkor jött a csattogás (véleményem szerint rendszerint hátulról, kutyusban csinálták), ez felgyorsult, aztán először a hölgy ment el hangosan, majd pár másodperccel utána a pasi morgó hangokkal.
A másik történet pedig a szomszdban lakó család kis-nagy lánya, akit sikerült már elkapnom kétszer, hogy késő esti órákban vendégett fogadott, és hatalmas hanghatások közepette érkezik a csúcsra (a pasija csendes)...áll tőle a cerka rendesen.
A Magyar Portugál meccs győzelme meghozta a szomszéd házban az sexuális étvágyat. Nincs is szebb a hangos női nyögésektől
kár, hogy látvány nem társul a hang mellé

mostanában biztos sok izgalmat okozunk a szomszédoknak nyitott ablak mellett. érdekes, korábban ez fordítva is majdnem minden nap működött, manapság nem halljuk őket... :(
Vagy elhidegültek egymástól,vagy hangtompitót használnak.....
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 07. 30. szombat 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 30. szombat 08:09

mostanában biztos sok izgalmat okozunk a szomszédoknak nyitott ablak mellett. érdekes, korábban ez fordítva is majdnem minden nap működött, manapság nem halljuk őket... :(
Az aktuális munkám egy szegedi panzióban éjszakai recepciós.
A szemben levő panelból jönnek időnként heves ágycsata hangjai
Gondolkodtam azon, hogy amikor végeznek, meg kéne őket tapsolni...
A szemben levő panelból jönnek időnként heves ágycsata hangjai

Gondolkodtam azon, hogy amikor végeznek, meg kéne őket tapsolni...

Bárcsak az én szomszédjaim lennétek
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 07. 30. szombat 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 30. szombat 08:09

Olyan jó nagy szexet hallottam most az egyik földszinti lakásból!!!!Kár hogy el volt húzva a sötétítő......szívesen megnéztem volna......főleg ahogy a csajszi elélvez!!!

Most kapta meg a csajszi a magáét a másodikon!!!
Folyton hallom a szomszédaim, ha vitáznak, kiabálnak, szóval minden bizonnyal ők is minket. Egyszerűen képtelenek vagyunk csendben maradni. Amióta rájött az egyik szomszéd, hogy két nő van folyton ebben a lakásban, nagyon kedvesen mosolyog mindig.

mi elég sokat halljuk a szomszédokat,sőőőőőőőt....a jobb szomszéd csaj olyanokat "nyerít" mint aki egy lóval szexel, a bal oldali pedig inkább hajtja a párját hogy:"keményebben....basssszáll....ahhhhh.... tövig...." mi meg persze próbáljuk ezt vissszadni.... mindig paskolom a Párom, hogy : "sikíts Te kurva......"
De jó nektek.....Merre laktok???
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 09. 02. péntek 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 02. péntek 16:34

mi elég sokat halljuk a szomszédokat,sőőőőőőőt....a jobb szomszéd csaj olyanokat "nyerít" mint aki egy lóval szexel, a bal oldali pedig inkább hajtja a párját hogy:"keményebben....basssszáll....ahhhhh.... tövig...." mi meg persze próbáljuk ezt vissszadni.... mindig paskolom a Párom, hogy : "sikíts Te kurva......"
panel lakásban fölöttem házaspár 16 éves lányuk van.Szülők elmennek dolgozni este 6-ra, lánynak megjön a pasija, egymásnak esnek 5 perc döngetés oszt vége.Szülők megjönnek reggel 15 perc kemény szex azt alvás.
a 6. kerben
(Ez egy válasz Jostek üzenetére (2016. 09. 02. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Fel kell venni és beállítani csengőhangnak, majd mikor beszélsz vele, valakivel felhivatni magad!
Tegnap olyat élvezett a párom...négykézláb volt,én a popsiját nyaltam,a vibrijével meg keményen dugtam a punciját...akkorákat nyögdécselt,hogy az egyik szomszéd átkopogott

Tegnap olyat élvezett a párom...négykézláb volt,én a popsiját nyaltam,a vibrijével meg keményen dugtam a punciját...akkorákat nyögdécselt,hogy az egyik szomszéd átkopogott
Biztos irigykedett a szomszed.......en inkabb jot hokiznek rá!!
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 29. csütörtök 07:02