Akkor most megpróbálom a kérdésem neked feltenni, hátha válaszolsz rá.
Ti miért nem fogjátok vissza magatokat? Komolyan érdekelne az őszinte válasz.
- Mert nem érdekelnek mások, hogy mit gondolnak, ha hallanak benneteket, nem vagytok rájuk tekintettel?
- Vagy mert direkt megmutatjátok, ahogy fogalmaztál, legalább hallanak valakit szexelni?
- Vagy mert valóban élvezitek azt, hogy esetleg más is hall titeket?
- Vagy igazából észre sem veszitek magatokat?
Tényleg érdekel, hogy vajon ki, miért szexel hangosan. Nem következtetést akarok belőle levonni, csupán kíváncsiság. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 08. 11. péntek 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 11. péntek 06:45
Ti miért nem fogjátok vissza magatokat? Komolyan érdekelne az őszinte válasz.
- Mert nem érdekelnek mások, hogy mit gondolnak, ha hallanak benneteket, nem vagytok rájuk tekintettel?
- Vagy mert direkt megmutatjátok, ahogy fogalmaztál, legalább hallanak valakit szexelni?
- Vagy mert valóban élvezitek azt, hogy esetleg más is hall titeket?
- Vagy igazából észre sem veszitek magatokat?
Tényleg érdekel, hogy vajon ki, miért szexel hangosan. Nem következtetést akarok belőle levonni, csupán kíváncsiság. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 08. 11. péntek 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
inkább örüljenek a szomszédok hogy ilyet is hallanak hogy valaki sexel
mi nem fogjuk vissza magunkat akinek nem tetszik költözon el. de az is lehet hogy aki szol a másiknak lehet hogy irigy??
mi nem fogjuk vissza magunkat akinek nem tetszik költözon el. de az is lehet hogy aki szol a másiknak lehet hogy irigy??
A legjobb ami létezhet!
Még katalizáljátok is egymást a szomszédokkal. (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 08. 07. hétfő 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 07. hétfő 06:59
Még katalizáljátok is egymást a szomszédokkal. (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 08. 07. hétfő 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk egész nyáron nyitva az ablak,és nem fogjuk vissza magunkat.a szomszédaink is komoly koncerteket nyomnak
10/10
Hol laktok?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 08. 11. péntek 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 11. péntek 06:45
Hol laktok?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 08. 11. péntek 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Helyes!!!!!!Így kell
(Ez egy válasz martonolsen üzenetére (2017. 08. 10. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 10. csütörtök 22:42
(Ez egy válasz martonolsen üzenetére (2017. 08. 10. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk is már szóltak a szomszédok, hogy zárjuk be az ablakot mert túl hangosak vagyunk! 2 éve lakunk itt , szerintem már megszokták merrt lassan egy éve nem szólnak!
Nekünk is már szóltak a szomszédok, hogy zárjuk be az ablakot mert túl hangosak vagyunk! 2 éve lakunk itt , szerintem már megszokták merrt lassan egy éve nem szólnak!
Merre laksz????elsétálok arra fele
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 08. 07. hétfő 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 07. hétfő 06:59
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 08. 07. hétfő 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk egész nyáron nyitva az ablak,és nem fogjuk vissza magunkat.a szomszédaink is komoly koncerteket nyomnak
Egy időben a barátnőm nyögéseire ébredtem.
Telómon ez volt az ébresztő hang.
Telómon ez volt az ébresztő hang.
Reméljük, nem távoli kutyaugatás volt!
Ma hajnali 4-kor egy nő távoli, de összehasonlíthatatlan nyögéseire ébredtem. Becsületükre legyen mondva, másfél órán keresztül nyomták kis szünetekkel... Nem volt túl hangos, de meg tudom érteni azokat is, akiket zavar, és ilyenkor még aludnának. Vagy a házban, vagy a mellettünk lévőben valakinek nagyon jól indult a hétvégéje.
Ha esetleg valaki magára ismerne, jelentkezzen.
Ha esetleg valaki magára ismerne, jelentkezzen.
Eddig is gyakran sétáltam arra, nem hiszem hogy többet mint eddig.Itt nem megszokott az ilyen(sajnos), gondolom csak bérlők lehetnek.
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2017. 07. 14. péntek 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom ezek után gyakran fogsz sétálni arra!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 13. csütörtök 12:47
Törölt felhasználó (1551622)
Nem közvetlen szomszéd kb. 50 méterre tőlem, földszinti társas ház. Tegnap este sétáltam haza, kéjes hangokat hallottam, az egyik ház szobájában a villany fölkapcsolva, redőny félig leengedve, az ablak tárva nyitva.Éppen orálisan elégítették ki a hölgyet☺️ Pár másodpercig néztem, aztán elkezdett ugatni a kutyájuk. Évek óta itt lakom, de nem volt rá még példa, gondolom újak lehetnek a környéken. A sok idős mellet ideje volt már egy kis frissítés
Nem közvetlen szomszéd kb. 50 méterre tőlem, földszinti társas ház. Tegnap este sétáltam haza, kéjes hangokat hallottam, az egyik ház szobájában a villany fölkapcsolva, redőny félig leengedve, az ablak tárva nyitva.Éppen orálisan elégítették ki a hölgyet☺️ Pár másodpercig néztem, aztán elkezdett ugatni a kutyájuk. Évek óta itt lakom, de nem volt rá még példa, gondolom újak lehetnek a környéken. A sok idős mellet ideje volt már egy kis frissítés
Már haza költöztek.
Sajnos hamarabb, mint én el.
Úgyhogy utána böjtös volt a fülem étrendje amíg egy nyír1-i pár nem költözött oda.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 01. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 01. szombat 10:55
Sajnos hamarabb, mint én el.
Úgyhogy utána böjtös volt a fülem étrendje amíg egy nyír1-i pár nem költözött oda.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 01. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (958341)
megadhatod az ex-címedet...meglátogatnánk az egyetemista hölgyet és pasiját 4-esre :-P
megadhatod az ex-címedet...meglátogatnánk az egyetemista hölgyet és pasiját 4-esre :-P
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 01. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 01. szombat 09:54
Törölt felhasználó (1491732)
Az előző lakhelyemen, a szomszédban lakott egy egyetemista, (szintén) debreceni lány, akit időnként meglátogatott a pasija. No, ők aztán adták az ívet rendesen! A pasi is tök hangos volt, sőt! Talán még jobban.
Valamint nagyon beszédes is volt.
Sajna, mióta falura költöztem, kimaradok ezekből a jókból.
Marad a konzerv. (SSL fórum, amiről a másik, "hangoskodó" topikban írtam.)
Marad a konzerv. (SSL fórum, amiről a másik, "hangoskodó" topikban írtam.)
Az előző lakhelyemen, a szomszédban lakott egy egyetemista, (szintén) debreceni lány, akit időnként meglátogatott a pasija. No, ők aztán adták az ívet rendesen! A pasi is tök hangos volt, sőt! Talán még jobban.
Marad a konzerv. (SSL fórum, amiről a másik, "hangoskodó" topikban írtam.) (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 29. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 29. csütörtök 12:05
Marad a konzerv. (SSL fórum, amiről a másik, "hangoskodó" topikban írtam.) (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 29. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
kedd este a mi szomszédaink is jól "szórakoztatva lettek"
De szerencses vagy.....nekem a héten még nem jött össze semmi sajna
(Ez egy válasz csiripa üzenetére (2017. 06. 29. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 29. csütörtök 11:25
Ezen a héten, már kétszer is sikerült végig hallgatnom egy pàrnak a szeretkezését! kimentem az erkélyre ràgyujtani, és csak a nyögésekre lettem figyelmes, meg ahogy csattogott a hölgynek a popsija!
gratulàlok nekik, nagyon jó volt!
Ennek nagyon örülök! csak így tovàbb! gratulàlok nektek is! csak azt sajnàlom,hogy azt én nem hallhattam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 29. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 29. csütörtök 12:05
(Ez egy válasz csiripa üzenetére (2017. 06. 29. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 29. csütörtök 11:25
Ezen a héten, már kétszer is sikerült végig hallgatnom egy pàrnak a szeretkezését! kimentem az erkélyre ràgyujtani, és csak a nyögésekre lettem figyelmes, meg ahogy csattogott a hölgynek a popsija!

Jostek

varunk