Hangosan kefélő szomszédok (izgatnak a hangok?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Hangos a szomszéd,esetleg utcán sétállva hallani ahogy szeretkeznek!!!!!!Nálatok milyenek a szomszedok??

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#310   2022. 06. 06. hétfő 19:25
Pampalini78 Pampalini78
Én is nagyon izgatónak találom a hangokat! Régebben többször hallottam a szomszéd lányt nyögdécselni és beszélni.
#309   2022. 06. 06. hétfő 13:56
biboots biboots
Én anno a nővéremet hallottam sokszor a másik szobában… nem mondom, nem kos élmény volt de talán az mégis sokkal nagyobb amikor az akkori pasijának vette fel hangkazettára a masztiját… rommá hallgattam fiatalon! smile láttam videót is róluk, de az nem ide tartozik smile szóval extra nagy élmény!
#308   2022. 06. 04. szombat 15:56
viking1988 viking1988
Anno az előző lakhelyükön a szomszéd lány brutálisan ordított közben nyes sokszor athallottuk
#307   2021. 04. 01. csütörtök 21:52
X Törölt felhasználó (1339692)
Most értem ide a Grazi szobámba a szomszédban alaposan kefélnek egy nőt , a falon kopog az ágytámla és a csaj sem fogja vissza magát.
#306   2020. 08. 31. hétfő 07:32
andrew88 andrew88
A régi szomszédaink nagyon hangosak voltak, főleg a lány. Nem is nyögdécselt, hanem inkább nyerített. Képzelem mit kaphatott.
#305   2020. 08. 02. vasárnap 09:09
Istvanka Istvanka
Üdvözletem! Az érdekesség kedvéért megosztanád velünk a lemondoleveleket?? crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 01. szombat 03:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4264102)
2020. 08. 01. szombat 03:01
kedves pasik...
Lehet a fórumon ömlengeni, hogy nem találtok nőt vagy párt...
92 levélből 11 biztosan érkező srácból 4 jött el...
Utolsó pillanatban, aznap délelőtt 7ből 6 lemondta (ennyi gerinc volt bennük), akiknél megszült a nagymami, beteg lett a gyerek, napszúrást kaptak aznapra, és egyéb ÉRTELMES dumákkal
szerencsére SOS-ben sikerült találni 4 pasit, így 9 pasi 3 nő nagyon jól élveztük egymást, szuper csapat jött össze 55 m2-en.
Az a pár aki meg el se indult, 5 hét szervezkedés és napi kapcsolattartás, igények felépítése stb után az a csigafajták szégyene is lenne...de magukra vessenek...több potencia maradt nekem, nekünk...
Huhh, a szomszédok az erkély-jelenetek, hangok stb után vajon mit mondhatnak?
#304   2020. 08. 02. vasárnap 08:11
X Törölt felhasználó (4274322)
Sziasztok. smile Engem is érdekelne hasonló.
(Ez egy válasz Dockfeet üzenetére (2020. 07. 31. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 21:28
Engem nagyon izgat hallani másokat. Korábbi lakhelyemen néha áthalatszott egy-két akció, de sajnos nem volt jellemző.
Most ahol lakom sajnos emmi.... Igazán az izgat ha a nőt hallom élvezni. Ha valakinek van SAJÁT hangfelvétele (vagy készítene egyet) és átküldené, nagyon hálás lennék.
(üziben adok email címet) Érdekel párok vagy hölgyek magányos örömködésének hangja smile
#303   2020. 08. 02. vasárnap 06:13
coupling coupling
Itt bocskaikertben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 01. szombat 03:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4264102)
2020. 08. 01. szombat 03:01
kedves pasik...
Utolsó pillanatban, aznap délelőtt 7ből 6 lemondta (ennyi gerinc volt bennük), akiknél megszült a nagymami, beteg lett a gyerek, napszúrást kaptak aznapra, és egyéb ÉRTELMES dumákkal
szerencsére SOS-ben sikerült találni 4 pasit, így 9 pasi 3 nő nagyon jól élveztük egymást, szuper csapat jött össze 55 m2-en.
Az a pár aki meg el se indult, 5 hét szervezkedés és napi kapcsolattartás, igények felépítése stb után az a csigafajták szégyene is lenne...de magukra vessenek...több potencia maradt nekem, nekünk...
#302   2020. 08. 01. szombat 03:01
X Törölt felhasználó (4264102)
kedves pasik...
#301   2020. 07. 31. péntek 21:28
Dockfeet Dockfeet
Engem nagyon izgat hallani másokat. Korábbi lakhelyemen néha áthalatszott egy-két akció, de sajnos nem volt jellemző.
Most ahol lakom sajnos emmi.... Igazán az izgat ha a nőt hallom élvezni. Ha valakinek van SAJÁT hangfelvétele (vagy készítene egyet) és átküldené, nagyon hálás lennék.
(üziben adok email címet) Érdekel párok vagy hölgyek magányos örömködésének hangja smile
#300   2020. 07. 26. vasárnap 21:43
Krumplisteszta Krumplisteszta
Nemigazàn. Inkàbb zavaro tud lenni ha az èjszaka közepén èbredek fel miatta.
#299   2020. 07. 25. szombat 20:19
X Törölt felhasználó (4382282) VIP
mikor még panelban laktunk, időnként lehetett hallani mindent elég tisztán. a szomszéd asszony nyögéseit, a pasas hangját is.még sokszor azt is ahogy mondta a csaj hogy igen nyald még. utána meg az ágy recsegésének kíséretében a csattogást.szerintem ugyanazon a falon volt az ágyuk ahol a miénk, ráadásul eléggé magam elé tudtam képzelni a dolgokat mert a nő elég jól is nézett ki.
persze hogy ilyenkor állt a farkam, engem nagyon izgatnak az ilyen hangok.
#298   2020. 07. 25. szombat 05:20
X Törölt felhasználó (1339692)
Ausztriában dolgozom, egy szobát bérlek 67 éves néni lakásában. Minden héten jön hozzá egy pasi csütörtök este és kb. egy órát kefélnek a szomszéd szobában.
Mindent hallok.
#297   2020. 07. 16. csütörtök 14:56
rolyka930 rolyka930
Ágykopogás hangja jön a szomszéd. felől. Közben a szomszédasszony kemény hangja: ne oda dugd te hülye, ott fáj! Valószínűleg akkor ismerte meg az anális kéjt! Később már csak hangos sóhajtozás hallatszott, majd férfias hörgés. A szomszéd volt annyira jó haver, hogy egy tengerparti nyaralás videóját megosztotta velem, és azon a felesége, meg az asszony barátnője lengedező feszes mellekkel futkározott, ugrándozott, miközben kopasz puncijuk csillogott a napfényben...
#296   2020. 07. 15. szerda 14:33
sonyf235r sonyf235r
Sziasztok! Szomszédos a téma, hangot nem hallok csak látok... Méghozzá azt hogy a felettem lakó nőhöz akihez akkor jön amikor a férje elment dolgozni, jár egy 66éves pasi, már vagy 2 hónapja "barátkozni" Szerintetek egy olyan korú mit tud még teljesíteni? Mert tuti hogy nem szerelni jön minden másnap pont akkor amikor a fickó munkába megy
#295   2020. 06. 11. csütörtök 08:15
fazonpar fazonpar
Na tegnap nálunk elég komoly koncert volt... Iszogattunk a párommal, és arra lettünk figyelmesek, hogy olyan hangokat hallunk, mint mikor az ágy a falnak ütközik. Mondtam neki, hogy ez tuti szexeles. Azt mondta szerinte biztos nem, mert túl gyors, és túl hangos. Én mondtam neki, hogy biztos vagyok benne, hogy az. Már jó negyedóra - húsz perce fuleltunk, de az ütem semmit nem változott, viszont egyre hangosabb lett a csattogo hang. Mondta a párom, hogy biztos hogy nem szexelnek, mert ennyi ideig úgysem bírná a pasi ilyen tempóban. Már kezdtem én is elhinni, de akkor elkezdett nyogdecselni is a csaj... Na mondom csak igazam lett. Tovább fuleltunk, a csaj egyre hangosabb lett, közben a tempó is gyorsabbá vált. Már nyilvánvaló volt, hogy ez bizony egy kőkemény szexelés. Közben kiveseztuk, hogy a csajszi most nagyon keményen meg van csinálva, mert már bizony ahogy teltek a percek, közel egy órája kapta az ívet. Az volt benne az izgi, hogy ismerjük is a csajt, jóban is vagyunk vele. Egy egész szép csajszikarol van szó. Közben mondta a párom, hogy mennyire jó lehet egy ilyen hosszan tartó vad szex. Mondtam neki, hogy próbáljuk meg mi is. Szinte letéptem a ruháját, (csak egy tanga és egy póló volt rajta) felraktam az ágyra, és gondoltam először kicsit kínálom, hogy jól benedvesedjen... Igen ám de már olyan nedves volt a puncija, hogy a combjain csurgott le a puncinedv. Mondtam is neki, hogy milyen brutal nedves... Mondta, hogy felizgattak a hangok... Kicsit elfantazialt. Kerdeztem miről? Mondta hogy arról, hogy őt is ilyen keményen megdugjak. Na mondom most adok neked. Ledobtam a gatyam, az én farkam is keményen állt már. Odaillesztettem a tocsogos puncijahoz, tövig betoltam neki, majd brutal vadul baszni kezdtem. Szerintem soha életemben nem voltam ennyire erőteljes, ennyire heves, ennyire vad. Nagyon keményen basztam. Szerencsére most jól is bírtam, mert volt bennünk pár pohár ital. Közben elovettuk az egyik vibrijet és a csiklojahoz tettük. Brutalisan megdugtam.nalunk azért órákig nem tartott, de azért egy 15 percig elég keményen basztam. Nagyon élvezte, annyira, hogy a végén szó szerint ordítva élvezett el. Persze mi is nyitvahagytuk az ablakot, hogy más is hallja wink utána mondta, hogy mennyire jó volt, még sosem basztam meg ennyire... Hát igen, alapesetben ezt a tempót nem bírom sokáig, max vibri el tudom komolyabban megcsinalni.
#294   2020. 05. 09. szombat 11:47
X Törölt felhasználó (4164602)
Két hete költöztünk új lakásba. Első élmény az volt, hogy Egy lenge öltözetbe jött át bemutatkozni a szomszéd hölgy.
Majd még az este fura hangokra lett figyelmes a párom. Mondta na a szomszéd lányt rendesen kielégítik. Kérdeztem irigyled?
Azóta majd minden reggel fél 6 felé halljuk és kedvet kapunk!
#293   2020. 04. 08. szerda 10:18
X Törölt felhasználó (3985242)
Én is szoktam hallani a szomszéd csajszit! Általában ki is verem!
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 04. 01. szerda 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 01. szerda 07:53
Erdekes, mert mostanában en nem hallottam a szomszedokat, sajnos akik anno nagyon hangosak voltak, elkoltoztek. Viszont miota itthon vagyunk, a szomszéd csajszitol majdnem minden reggel, kb 9korul hallunk nyogeseket. Szerintem masztizhat, mert elvileg egyedül lakik, es nem nagyon latok jönni hozzá senkit. Engem felizgat, mert nagyon szép kis csaj. A hangjától egyszerűen felrobban a farkam. Minden nap meghallgatom a koncertjét smile
#292   2020. 04. 02. csütörtök 19:51
X Törölt felhasználó (86343)
Hol lehet Őt hallani? smile
Ez nem most volt, de hallottam elég perverz hangokat, néha már fájdalmasnak is gondoltam, de nem tudtam kik lehetnek azok, azt hiszem ma láttam a Hölgyet, de sajnos nem jött több a nézésnél, de elképzeltem róla a hangokat, szívesen megkérdeztem volna smile
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 04. 01. szerda 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 01. szerda 07:53
Erdekes, mert mostanában en nem hallottam a szomszedokat, sajnos akik anno nagyon hangosak voltak, elkoltoztek. Viszont miota itthon vagyunk, a szomszéd csajszitol majdnem minden reggel, kb 9korul hallunk nyogeseket. Szerintem masztizhat, mert elvileg egyedül lakik, es nem nagyon latok jönni hozzá senkit. Engem felizgat, mert nagyon szép kis csaj. A hangjától egyszerűen felrobban a farkam. Minden nap meghallgatom a koncertjét smile
#291   2020. 04. 01. szerda 07:53
fazonpar fazonpar
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 03:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86343)
2020. 03. 31. kedd 03:52
Vajon ilyenkor ha mindenki otthon van és együtt, több a szex amit hallunk is vagy nem? Én sajnos semmit sem hallottam idáig...

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Jostek Jostek
Nyitás ideje: 2016. 01. 03. vasárnap
Üzenetek: 390db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 16. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!