És láttál a csajból valamit?
(Ez egy válasz hpityu üzenetére (tegnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:30
Én egy dokit láttam amikor cumiztatta a nővért, de csak a doki hangját hallottam, mondjuk az nem hozott lázba
Én egy dokit láttam amikor cumiztatta a nővért, de csak a doki hangját hallottam, mondjuk az nem hozott lázba
Én régebben a lakótársam hallottam csajával, volt hogy hallgatóztam is az ajtóban. Csak sajnos későn kezdtem el, mert rövid idő után elköltöztek, de nagyon izgatott a dolog.
Nem akarod felvenni a hangokat?
(Ez egy válasz Buszoscsajos üzenetére (2026. 01. 03. szombat 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 03. szombat 05:46
(Ez egy válasz Buszoscsajos üzenetére (2026. 01. 03. szombat 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Külföldön dolgozom és egy tarsashazban lakom. Ott minden éjjel valaki hangoskodik. Ha szex van az konkrétan hallható.
Jól tetted
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (2026. 01. 03. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 03. szombat 09:22
Sziasztok. Nemrég búvóhelyen voltam egy lánnyal, normál társasházi lakás. Olyan igazi szeretkezős, hosszú menet volt, a csaj meg nem fogta vissza magát. A szomszéd néni beszólt az ajtón! "Nem lehetne halkabban csinálni?" Mondtam, hogy biztos csak irigykedik és folytattuk.
Sziasztok. Nemrég búvóhelyen voltam egy lánnyal, normál társasházi lakás. Olyan igazi szeretkezős, hosszú menet volt, a csaj meg nem fogta vissza magát. A szomszéd néni beszólt az ajtón! "Nem lehetne halkabban csinálni?" Mondtam, hogy biztos csak irigykedik és folytattuk.
Külföldön dolgozom és egy tarsashazban lakom. Ott minden éjjel valaki hangoskodik. Ha szex van az konkrétan hallható.
Fel is izgatott
Az,imádom én is
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 01. 03. szombat 02:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is csodálom. Fantasztikus élmény.
Nem sokat hallottam,de nagyon jó volt…a gatyában a farkam majdnem eldurrant
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 01. 03. szombat 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
De finom lehetett… szívesen hallgattam volna..
Haverom 10- esbe lakik.Nemrég jöttem tőle haza amikor kb meghallottam egy kis fura hangot….Meg álltam,elkezdtem fülelni…..Olyan volt mint ha valakit hátulról pakolnának.Mondom magamba,hogy ha ez így is van akkor miért nem nyőg a csaj……???Kis idő után a hang megszűnik…..várok még egy kicsit……A csajszi szépen elélvezett de nem volt hangos…..Lehet vannak gyerekek azért voltak halkan…Csajszi elment zuhanyozni és mondta a csávónak,hogy dobja be a törölközőjét,nagyon szexi volt bár élvezhettek volna nagyobbat…..Megpróbálom majd kideríteni hogy kik voltak….
Miket mondott neki, hogy bíztatta?
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2025. 08. 05. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 05. kedd 15:35
Múlt heti élmény. Egy szállodai szobában tusolás után feküdtünk az ágyon a partneremmel mikor a szomszéd szobából isteni női hangok szűrődtek át ! Ráadásul tudtuk ki ő mer napközben meg is dícsértük milyen jó csaj! Nagyon izgató volt hallani ahogy a pasit bíztatta egyre jobban a nyalásra! Addig addig míg mi is belekezdtünk egy finom de csendes lovacskázásba , hogy minél jobban haljuk a csaj élvezését! A végén mindenki egy hatalmasat élvezett! Jó volt mosojogni egymásra a reggelinél!
Sajnos itt még ha kefélnének is hangosan, forgalmas út mellett lakunk, így esélytelen meghallani. Az előző lakóhelyemen volt, hogy nyáron az én ablakom és az egyik szomszéd páré is nyitva volt, és mindent tökéletesen hallottam. Ki is vertem a hangokra.
Szerintem csak rájöttek, hogy mostmár van szomszéd és nem akarnak annyira hangosak lenni. De néha még halljuk, ahogy csattog a segge és nyüszít csóri. Szerencsére az asszonyt sem kell félteni, mi is szoktuk viszonozni a törődést.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 10. 29. szerda 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor lehet nem a férje volt nála az első éjjel.
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 10. 28. kedd 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 28. kedd 23:07
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 10. 28. kedd 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Amikor beköltöztünk az új lakásba a szomszéd még szerintem nem tudta, mert előtte hetekig csak pakolásztunk nap közben. A halónk fala közös... Na az első este olyan nyögéselre lettünk figyelmesek.. életemben nem hallottam nőt így nyögni. Előtte nem is láttam a szomszéd csajt (egyébként se nem szép, se nem csinos, de jófej), de azóta is nagyon szívesen megdugnám. Azóta sajnos csak nagyon ritkán és nagyon halkan hallani őket. De az első éjjel az hihetetlen volt. Áll a farkam, ha visszaemlékezek
Amikor beköltöztünk az új lakásba a szomszéd még szerintem nem tudta, mert előtte hetekig csak pakolásztunk nap közben. A halónk fala közös... Na az első este olyan nyögéselre lettünk figyelmesek.. életemben nem hallottam nőt így nyögni. Előtte nem is láttam a szomszéd csajt (egyébként se nem szép, se nem csinos, de jófej), de azóta is nagyon szívesen megdugnám. Azóta sajnos csak nagyon ritkán és nagyon halkan hallani őket. De az első éjjel az hihetetlen volt. Áll a farkam, ha visszaemlékezek
Ezt nem tudom milyen erzes, mert mi vagyunk azok a bizonyos szomszedok!
Ezt nem tudom milyen erzes, mert mi vagyunk azok a bizonyos szomszedok!

Jostek

ebelin