Igen,nagyon izgi hallani a szomszédokat szexelni!
Amig a masik lakasba laktam imadtam hallgatni a felettem lakot ahogy szérkurja azt a jo kis csajszit!!!jo volt ra kiverni
(Ez egy válasz puncikám79 üzenetére (2016. 09. 30. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs is annál jobb mikor a szomszéd hotel szobában hajnalban nyögdécsel a hölgyike, és sattog a segge!

Egyik ismerősnél voltam pár napja és este 10 körül hallottam az egyik szomszéd nő hangját. Mivel 10 emeletes panel nem tudtam pontosan melyik szomszéd. Mesélték hogy a nő majdnem minden reggel és este csinálja. Szerintük tantrázik, de hogy hangos az biztos. Lehet izgalmas 1* 2* de folyamatosan azért nem hinném hogy bárki szívesen hallgatná.
Én akkor "bárki " vagyok!
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2016. 11. 03. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 03. csütörtök 07:07

Egyik ismerősnél voltam pár napja és este 10 körül hallottam az egyik szomszéd nő hangját. Mivel 10 emeletes panel nem tudtam pontosan melyik szomszéd. Mesélték hogy a nő majdnem minden reggel és este csinálja. Szerintük tantrázik, de hogy hangos az biztos. Lehet izgalmas 1* 2* de folyamatosan azért nem hinném hogy bárki szívesen hallgatná.

mi elég sokat halljuk a szomszédokat,sőőőőőőőt....a jobb szomszéd csaj olyanokat "nyerít" mint aki egy lóval szexel, a bal oldali pedig inkább hajtja a párját hogy:"keményebben....basssszáll....ahhhhh.... tövig...." mi meg persze próbáljuk ezt vissszadni.... mindig paskolom a Párom, hogy : "sikíts Te kurva......"
Ez mostani sztori??
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 02. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 02. szerda 18:56
Törölt felhasználó (1123022)

Nincs is annál jobb mikor a szomszéd hotel szobában hajnalban nyögdécsel a hölgyike, és sattog a segge!

Olyan jó lenne már hallani valami élvező nőt....ahogy nyikorog az ágy......csattog a segge....imádom mikor ilyet hallok de az a lakás...itt semmi
Friss sztori
(Ez egy válasz Jostek üzenetére (2016. 11. 03. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor gondolom volt botozás utánna
..........legalább is ha hallok ilyeneket akkor utanna nem birom ki hogy ne tépjem meg a botot
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 05. szombat 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 05. szombat 08:28

Törölt felhasználó (1123022)

Friss sztori

Nem egyedül alszom! A többi se kellett mi hangoskodtunk utánna!
(Ez egy válasz Jostek üzenetére (2016. 11. 06. vasárnap 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 06. vasárnap 18:12

Akkor gondolom volt botozás utánna
..........legalább is ha hallok ilyeneket akkor utanna nem birom ki hogy ne tépjem meg a botot

Én rendszeresen hallom ahogy öcsém a szomszéd szobában dugja a 18 éves barátnőjét. Nagyon hangos a kiscsaj

A családi ház talán egyetlen hátránya, hogy az ember lánya nem kap ilyen inspirációt

Sziasztok!
Mi panelban lakunk és a falszomszéd házaspár volt ilyen. Sajnos elköltöztek. Elég sokat dugtak, volt, hogy délután arra értünk haza, hogy dugnak. Tisztán ki lehetett venni amikor a csaj elélvezett. Jó dolga volt a srácnak, mert volt, hogy este dugtak, meg reggel indulás előtt is. Nyáron a nyitott ablaknál is tisztán lehetett hallani. A barátnőm beszélgetett egyszer a hölggyel , aki kérdezte, hogy nem lehet-e hallani?Persze udvariasságból mondta, hogy nem. A szomszéd csaj elszólta, hogy a férjének nagy farka van. Amikor a barátnőm elmondta, nagyon csillogott a szeme, szerintem benne lett volna Ő is, és Engem sem zavart volna (de ez már egy másik fórum).
Mi panelban lakunk és a falszomszéd házaspár volt ilyen. Sajnos elköltöztek. Elég sokat dugtak, volt, hogy délután arra értünk haza, hogy dugnak. Tisztán ki lehetett venni amikor a csaj elélvezett. Jó dolga volt a srácnak, mert volt, hogy este dugtak, meg reggel indulás előtt is. Nyáron a nyitott ablaknál is tisztán lehetett hallani. A barátnőm beszélgetett egyszer a hölggyel , aki kérdezte, hogy nem lehet-e hallani?Persze udvariasságból mondta, hogy nem. A szomszéd csaj elszólta, hogy a férjének nagy farka van. Amikor a barátnőm elmondta, nagyon csillogott a szeme, szerintem benne lett volna Ő is, és Engem sem zavart volna (de ez már egy másik fórum).
Kellenének nekem is ilyen szomszédok

Nekünk is kellenének ilyen szomszédok!
Sehol semmi???Nemsokára megyünk a csajjommal welneszelni remélem a hotelba lesznek hangos lakók....tavaly nagOn jó volt
nálunk este volt ám koncert... az ágytól balra lévő szomszéd 40es pár hangos szexbe kezdett 9körül. az ágy mögötti szomszéd fiatal pár 5perccel rá követte...mi pedig kicsit megcsúszva rá, 10prcen belül láttunk neki
zengett a ház, mint egy swingerklubb...ilyenkor a párom is (szerintem direkt) sokkal hangosabb, bár téyleg nagyot élvezett.egy óriási vibrivel szó szerint szétbaasztam a punciját.nagyon vadul csináltam most neki...a fiatal pár hölgy tagja is keményet kaphatott, ő is úgy nyőgött mint akit nyúznak
az idősebb pűárnál sajnos inkább a férfi hangja dominált. Imádom amikor ilyenkor szex után a fiatal párral összefutunk a teraszon cigizés közben, és mind a 4en kacér mosollyal az arcunkon kérdezgetjük egymást, hogy nektek is jól telnek az ünnepek?

De jó lenne ilyen helyen lakni....Szerencsesek vagytok....
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 12. 30. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 30. péntek 08:11

nálunk este volt ám koncert... az ágytól balra lévő szomszéd 40es pár hangos szexbe kezdett 9körül. az ágy mögötti szomszéd fiatal pár 5perccel rá követte...mi pedig kicsit megcsúszva rá, 10prcen belül láttunk neki
zengett a ház, mint egy swingerklubb...ilyenkor a párom is (szerintem direkt) sokkal hangosabb, bár téyleg nagyot élvezett.egy óriási vibrivel szó szerint szétbaasztam a punciját.nagyon vadul csináltam most neki...a fiatal pár hölgy tagja is keményet kaphatott, ő is úgy nyőgött mint akit nyúznak
az idősebb pűárnál sajnos inkább a férfi hangja dominált. Imádom amikor ilyenkor szex után a fiatal párral összefutunk a teraszon cigizés közben, és mind a 4en kacér mosollyal az arcunkon kérdezgetjük egymást, hogy nektek is jól telnek az ünnepek?

Körülbelül 1 órája történt velem hogy sétáltam haza és ahogy beértem a tömbökkel körbevett tér közepére hallottam egy női nyögest....elkeztem fülelni és követni a hangokat....csajszit a földszinten igen kemenyen szétkúrtak..mire elővevettem a mobilom hogy felvegyem a nyogeseket addigra sajna elélveztek....nagyon jo volt hallgatni es ebbe a hidegbe ugy allt a fa......om hogy csak na pedig majd megfagytam....azt hittem ilyen csak nyáron van.....