Elméleti, de egyébként gyakorlati lenne, ha válaszolnának rá.
Arra vagyok kíváncsi, hogy mindenkit sz.rjunk le körülöttünk, ne foglalkozzunk a társadalommal, csak a saját élvezeteink számítanak, kicsit se legyünk toleránsak a közösségben, csak mi vagyunk a legfontosabbak?
Ha mindenki így gondolná az cudar dolog lenne.
Vagy a saját élvezetünk oltárán áldozzuk fel mondjuk a hangos szexet, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe.
Én nem tudom eldönteni mi a jó.
Mert az elsőről az jut eszembe, mintha az utcán a büdös paraszt fogja és leáll a fa tövébe hugyozni a járókelők előtt, mit sem foglalkozva a többiekkel, csak az számít, hogy ő megkönnyebbüljön. Gondold el ha mindenki így tenne. Viszont lehet az ő élete így tökéletes, felszabadult, nincs mindenféle norma köré szorítva.
Én jobban élvezem a szexet, ha a párom hangos. Viszont vannak körülmények, amikor vissza kell fognia magát. Elélvezünk mindketten, de valahogy nem olyan. Vagy lehet túl iskolázottak vagyunk és túl sokat tudunk a jó modorról? Vagy legyünk hangosak, miközben a környéken mindenki meg tudja oldani halkan?
Vannak ilyen kiírások lépcsőházakban, hogy megkérik a tömbben lakó fiatal párt, hogy halkabban intézzék a dolgaikat. Most aki ezt kiírja, csak irigy, hogy ők felszabadultak, vagy tényleg az lenne a normális, ha csendben megoldanák.
Hanyagolom témát, mert nincs kivel erről beszélni. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 20. kedd 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 20. kedd 11:47
Arra vagyok kíváncsi, hogy mindenkit sz.rjunk le körülöttünk, ne foglalkozzunk a társadalommal, csak a saját élvezeteink számítanak, kicsit se legyünk toleránsak a közösségben, csak mi vagyunk a legfontosabbak?
Ha mindenki így gondolná az cudar dolog lenne.
Vagy a saját élvezetünk oltárán áldozzuk fel mondjuk a hangos szexet, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe.
Én nem tudom eldönteni mi a jó.
Mert az elsőről az jut eszembe, mintha az utcán a büdös paraszt fogja és leáll a fa tövébe hugyozni a járókelők előtt, mit sem foglalkozva a többiekkel, csak az számít, hogy ő megkönnyebbüljön. Gondold el ha mindenki így tenne. Viszont lehet az ő élete így tökéletes, felszabadult, nincs mindenféle norma köré szorítva.
Én jobban élvezem a szexet, ha a párom hangos. Viszont vannak körülmények, amikor vissza kell fognia magát. Elélvezünk mindketten, de valahogy nem olyan. Vagy lehet túl iskolázottak vagyunk és túl sokat tudunk a jó modorról? Vagy legyünk hangosak, miközben a környéken mindenki meg tudja oldani halkan?
Vannak ilyen kiírások lépcsőházakban, hogy megkérik a tömbben lakó fiatal párt, hogy halkabban intézzék a dolgaikat. Most aki ezt kiírja, csak irigy, hogy ők felszabadultak, vagy tényleg az lenne a normális, ha csendben megoldanák.
Hanyagolom témát, mert nincs kivel erről beszélni. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 20. kedd 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)

Ez mostmár tényleg csak elméleti fejtegetés.
Akit zavar majd szól.
Nem kell előre parázni.
Akit zavar majd szól.
Nem kell előre parázni.
Abból, hogy ilyen esszéket vagy képes rittyenteni még mindig ebből az egyszerű kérdésből úgy, hogy már többedmagunkkal megválaszoltuk a kérdést nekem az jön le hogy te magad vagy az, akit zavarnak az effajta neszek.
Minden jo tema szet van baxva ez altal az okos dako84 felhasznalo altal!!
Hány érdemi hozzászólást fűztél hozzá ebben a témában? Segítek, egyet sem. Ezzel szemben utóbbi megnyilvánulásaid csak személyeskedések. Legutóbb greatom-ot találtad be. Ezen kívül képes vagy értelmes dolgokra is?
OFF (Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2017. 06. 27. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 27. kedd 09:03
OFF (Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2017. 06. 27. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Minden jo tema szet van baxva ez altal az okos dako84 felhasznalo altal!!
Én akkor is szeretek hallgatni mást szeretkezés közbe
Ezen a héten, már kétszer is sikerült végig hallgatnom egy pàrnak a szeretkezését! kimentem az erkélyre ràgyujtani, és csak a nyögésekre lettem figyelmes, meg ahogy csattogott a hölgynek a popsija!
gratulàlok nekik, nagyon jó volt!
kedd este a mi szomszédaink is jól "szórakoztatva lettek"
(Ez egy válasz csiripa üzenetére (2017. 06. 29. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 29. csütörtök 11:25

Ezen a héten, már kétszer is sikerült végig hallgatnom egy pàrnak a szeretkezését! kimentem az erkélyre ràgyujtani, és csak a nyögésekre lettem figyelmes, meg ahogy csattogott a hölgynek a popsija!
Ennek nagyon örülök! csak így tovàbb! gratulàlok nektek is! csak azt sajnàlom,hogy azt én nem hallhattam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 29. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 29. csütörtök 12:05
Törölt felhasználó (958341)

De szerencses vagy.....nekem a héten még nem jött össze semmi sajna
(Ez egy válasz csiripa üzenetére (2017. 06. 29. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 29. csütörtök 11:25

Az előző lakhelyemen, a szomszédban lakott egy egyetemista, (szintén) debreceni lány, akit időnként meglátogatott a pasija. No, ők aztán adták az ívet rendesen! A pasi is tök hangos volt, sőt! Talán még jobban.
Valamint nagyon beszédes is volt.
Sajna, mióta falura költöztem, kimaradok ezekből a jókból.
Marad a konzerv. (SSL fórum, amiről a másik, "hangoskodó" topikban írtam.) (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 29. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 29. csütörtök 12:05
Marad a konzerv. (SSL fórum, amiről a másik, "hangoskodó" topikban írtam.) (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 29. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)

megadhatod az ex-címedet...meglátogatnánk az egyetemista hölgyet és pasiját 4-esre :-P
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 01. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 01. szombat 09:54
Törölt felhasználó (1491732)

Az előző lakhelyemen, a szomszédban lakott egy egyetemista, (szintén) debreceni lány, akit időnként meglátogatott a pasija. No, ők aztán adták az ívet rendesen! A pasi is tök hangos volt, sőt! Talán még jobban.
Marad a konzerv. (SSL fórum, amiről a másik, "hangoskodó" topikban írtam.)
Marad a konzerv. (SSL fórum, amiről a másik, "hangoskodó" topikban írtam.)
Már haza költöztek.
Sajnos hamarabb, mint én el.
Úgyhogy utána böjtös volt a fülem étrendje amíg egy nyír1-i pár nem költözött oda.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 01. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 01. szombat 10:55
Sajnos hamarabb, mint én el.
Úgyhogy utána böjtös volt a fülem étrendje amíg egy nyír1-i pár nem költözött oda.

megadhatod az ex-címedet...meglátogatnánk az egyetemista hölgyet és pasiját 4-esre :-P
Nem közvetlen szomszéd kb. 50 méterre tőlem, földszinti társas ház. Tegnap este sétáltam haza, kéjes hangokat hallottam, az egyik ház szobájában a villany fölkapcsolva, redőny félig leengedve, az ablak tárva nyitva.Éppen orálisan elégítették ki a hölgyet☺️ Pár másodpercig néztem, aztán elkezdett ugatni a kutyájuk. Évek óta itt lakom, de nem volt rá még példa, gondolom újak lehetnek a környéken. A sok idős mellet ideje volt már egy kis frissítés
Gondolom ezek után gyakran fogsz sétálni arra!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 13. csütörtök 12:47
Törölt felhasználó (1551622)

Nem közvetlen szomszéd kb. 50 méterre tőlem, földszinti társas ház. Tegnap este sétáltam haza, kéjes hangokat hallottam, az egyik ház szobájában a villany fölkapcsolva, redőny félig leengedve, az ablak tárva nyitva.Éppen orálisan elégítették ki a hölgyet☺️ Pár másodpercig néztem, aztán elkezdett ugatni a kutyájuk. Évek óta itt lakom, de nem volt rá még példa, gondolom újak lehetnek a környéken. A sok idős mellet ideje volt már egy kis frissítés
Eddig is gyakran sétáltam arra, nem hiszem hogy többet mint eddig.Itt nem megszokott az ilyen(sajnos), gondolom csak bérlők lehetnek.
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2017. 07. 14. péntek 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma hajnali 4-kor egy nő távoli, de összehasonlíthatatlan nyögéseire ébredtem. Becsületükre legyen mondva, másfél órán keresztül nyomták kis szünetekkel... Nem volt túl hangos, de meg tudom érteni azokat is, akiket zavar, és ilyenkor még aludnának. Vagy a házban, vagy a mellettünk lévőben valakinek nagyon jól indult a hétvégéje.
Ha esetleg valaki magára ismerne, jelentkezzen.

Reméljük, nem távoli kutyaugatás volt!

Egy időben a barátnőm nyögéseire ébredtem.
Telómon ez volt az ébresztő hang.
Telómon ez volt az ébresztő hang.

Nálunk egész nyáron nyitva az ablak,és nem fogjuk vissza magunkat.a szomszédaink is komoly koncerteket nyomnak
Merre laksz????elsétálok arra fele
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 08. 07. hétfő 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 07. hétfő 06:59

Nálunk egész nyáron nyitva az ablak,és nem fogjuk vissza magunkat.a szomszédaink is komoly koncerteket nyomnak