Mit is mondhatnék? Emlitettem már h. szeretlek? Lehet.Örülök ,h. a barátomnak tarthatlak!Mostanság az életem nem épp felhőtlen, de ez azért még megfényessiti a napjaimat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 14:03
Törölt felhasználó (9148)

Sziasztok!
Ez a szoba a jókedvnek szól...Lépjetek be és mondjátok el, ha valami jó történt veletek. Remélem néhány kedves történet után bárki lép eme virtuális szobába: jó kedve lesz...
Ez a szoba a jókedvnek szól...Lépjetek be és mondjátok el, ha valami jó történt veletek. Remélem néhány kedves történet után bárki lép eme virtuális szobába: jó kedve lesz...

Remélem a hóvihar ellenére szép napunk lesz, legalább annyira, mint a tegnapi...
Daniel! Remélem Neked jobb napod lesz!
Csók Audrey!
Villanykörtédet hozd a bulira! :D
Csók Audrey!
Ott hova csavarod??? Mert itt van helye. De az is lehet, hogy marad így, rossz megvilágítás mellett elviselhetőnek tűnök
(Ez egy válasz teve üzenetére (2005. 01. 26. szerda 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 26. szerda 08:00

Remélem a hóvihar ellenére szép napunk lesz, legalább annyira, mint a tegnapi...
Csók Audrey!
Csók Audrey!
Hogy hová? :D
Majd a jelmez alatt megmutatom...
Tegnap egész elviselhető voltál rendes megvilágítás mellett... vagy én láttam már homályosan?
Majd a jelmez alatt megmutatom...
Tegnap egész elviselhető voltál rendes megvilágítás mellett... vagy én láttam már homályosan?

végre nálunk is van hó!!!

Hol élsz? hawaiiban?
Itt esik egyfolytában...
A kollegina azon gondolkodik, hogy bent alszunk a cégben...
Fűtés van, párna van, takaró van, kedv van... :D:D:D
Itt esik egyfolytában...
A kollegina azon gondolkodik, hogy bent alszunk a cégben...
Fűtés van, párna van, takaró van, kedv van... :D:D:D
Merre jársz Kedves?
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom.
Az Élet szép.
Az Élet szép.

Nagyon jó ötlet ez a szoba. Egyből jó kedvem lett mikor beléptem.

Kezdek jobban lenni...Néhány kivételtől eltekintve, úgy látszik a GG gyógyító hatású...Illetve nem is jól fogalmaztam: Ti vagytok gyógyító hatásúak

Gogyitó hatásu tudom néha furán viselkedtem , de elgondolkodtam , és sokat segitt , hogy vagyok , és elfoglalom magat. És teged meg ismertelek , nagyon melleg szivu , högy ismeretemeg , ahogy tud segit a másik ha szüksége van rá.Kaptam jó tanácsokat tölled és meg fogadom öket. Köszönöm szépen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 26. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 26. szerda 10:36

Törölt felhasználó (9148)

Kezdek jobban lenni...Néhány kivételtől eltekintve, úgy látszik a GG gyógyító hatású...Illetve nem is jól fogalmaztam: Ti vagytok gyógyító hatásúak

Végre sikerült megszereznem a Deep Purple-tól a Child of mine-t...

of=in ...
Szija!
Van nekem egy pár dal a DP-től. Ha kell, valahogyan csak át tudom küldeni. UH-t nem tudsz nekem küldeni?
Van nekem egy pár dal a DP-től. Ha kell, valahogyan csak át tudom küldeni. UH-t nem tudsz nekem küldeni?
Honusz,
örülök, hogy Te is itt vagy. Olvasd el ezeket a kedves sorokat és biztos mindig jókedved lesz. Remélem talizunk személyesen is. (Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 01. 26. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 26. szerda 13:38
örülök, hogy Te is itt vagy. Olvasd el ezeket a kedves sorokat és biztos mindig jókedved lesz. Remélem talizunk személyesen is. (Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 01. 26. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Gogyitó hatásu tudom néha furán viselkedtem , de elgondolkodtam , és sokat segitt , hogy vagyok , és elfoglalom magat. És teged meg ismertelek , nagyon melleg szivu , högy ismeretemeg , ahogy tud segit a másik ha szüksége van rá.Kaptam jó tanácsokat tölled és meg fogadom öket. Köszönöm szépen!

Szívesen küldenék, de nekem is csak 2 számom van tőlük... most állnak beszerzés alatt...

ezt hogy csinálod?
ilyen kell nekem is
s akkor még akármi is lehet belőlem

És a Lady in Black? Milyen formában van meg? CD? Merakkóazt belehet rippelni :)
mp3-ban lesz meg mind
Valahogyan át tudod küldeni nekem?