Mindenkinek nagyon vidám hétvégét!
Királylányos:)) nem jelentkeztél, telon elérhető vagyok, mert megyek haza...tudod nyugatra!:)) (remélem ezt a more nem olvassa,mert tuti beszólna)
Mit szólunk egy bulihoz? Jó lenne már egy kis sörözgetés...Mondjuk jövő hétvége? Írjatok, hogy ki lenne benne, aztán összehozzuk....
audrey
Királylányos:)) nem jelentkeztél, telon elérhető vagyok, mert megyek haza...tudod nyugatra!:)) (remélem ezt a more nem olvassa,mert tuti beszólna)
Mit szólunk egy bulihoz? Jó lenne már egy kis sörözgetés...Mondjuk jövő hétvége? Írjatok, hogy ki lenne benne, aztán összehozzuk....
audrey
Vihetjük anyósékat?
Itt lesznek hétvégén, így sajnos........
Itt lesznek hétvégén, így sajnos........
Asszony pont dologzik, úgyhogy épp ráérek a jövő hét végén... :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 27. péntek 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 27. péntek 06:47
Törölt felhasználó (9148)
Mindenkinek nagyon vidám hétvégét!
audrey
audrey
Kereslek majd,és beszélünk,de rohangálok egész nap...ma elutazom és csak kedden leszek elérhetö...de igérem,kereslek..
legyen szép a hétvégétek..és töltödj fel otthon..ott...nyugaton:))))
és megbeszéljük azt az ujabb sörözgetést is...
puszi Nektek...
legyen szép a hétvégétek..és töltödj fel otthon..ott...nyugaton:))))
és megbeszéljük azt az ujabb sörözgetést is...
puszi Nektek...
Szia. hét után ismét feljöttem erre az oldalra s nem látom a csetet. mi van?
na...ezt pont olyan volt..mintha azt kérdezted vna tölem..hogy mi van a bal kezedben?!...ehh..honnan tudhatnám én..hogy neked miért nem jön be a chat????
kérdezz vmi illetékest...
meg amugy is...olyan..qvááááára illett most ez a kérdés ide..ebbe a szobába...
kérdezz vmi illetékest...
meg amugy is...olyan..qvááááára illett most ez a kérdés ide..ebbe a szobába...
Jöhet a mama meg a papa is:))) Ki tudja...még azt is el tudom képzelni, hogy jobban bírják a kiképzést mint, Ti..
ezt így számoltam ki
.... de Őt is elhozhatod, nem kell ám a "jófiút" játszanod szegénynek! Egy idő után ugyis kiderül, hogy meghatározott időközönként egy romlott társaság tagjaként züllesz
.... de Őt is elhozhatod, nem kell ám a "jófiút" játszanod szegénynek! Egy idő után ugyis kiderül, hogy meghatározott időközönként egy romlott társaság tagjaként züllesz
hmm..kezdek irigykedni. Újabban mindenki utazik, wellness hétvége.....stb.
már hazaértem, de legalább a 2 hónapja elmaradt dolgaimat rendeztem...most nagyon szép lettem
jelentkezzzzzz
ui.: hogy szuperál a gyönyörűség?
már hazaértem, de legalább a 2 hónapja elmaradt dolgaimat rendeztem...most nagyon szép lettem
jelentkezzzzzz
ui.: hogy szuperál a gyönyörűség?
Ezt eddig nem tudtad? Itt próbáljuk a jókedvet fenntartani.
Szeretettel várunk máskor is (nemcsak akkor amikor rád fér).
Még a panaszokat is szívesen "meghallgatjuk".
Audrey
Szeretettel várunk máskor is (nemcsak akkor amikor rád fér).
Még a panaszokat is szívesen "meghallgatjuk".
Audrey
kiholmitmikor?:))
hey....fiúk, lányok! Már megint eltűntettek?
Ki tüntetett el, kedves Audrey?
Én spec. átfagytam
Egész nap -18-as kamrában szórakoztam........
Egész nap -18-as kamrában szórakoztam........
Sajnos mégsem dolgozik az asszony a hétvégén, úgyhogy nem tudok megjelenni sehol. Így hogy nem is szólt senki, így nem is sajnálom... :-D
Azért nem szóltam, mert aztán nem volt időm megszervezni....:( Ha túl leszünk ezen a "nem is tudom milyen" pár héten, intézkedem és szólok.
Ki nem hagynálak
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 02. csütörtök 17:53
Ki nem hagynálak
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
Sajnos mégsem dolgozik az asszony a hétvégén, úgyhogy nem tudok megjelenni sehol. Így hogy nem is szólt senki, így nem is sajnálom... :-D
Mostanában senkinek nincs jó kedve?? Én speciel azért nem voltam a héten, mert nem volt jó kedvem. Hogy őszinte legyek, semmilyen kedvem nem volt.
Ugyhogy most emlékeznék meg itt a fórumon kedves barátunkról, aki már nem lehet köztünk - vagyis szerintem köztünk van:)) - égjen egy szál gyertya Felpa emlékére....
Ugyhogy most emlékeznék meg itt a fórumon kedves barátunkról, aki már nem lehet köztünk - vagyis szerintem köztünk van:)) - égjen egy szál gyertya Felpa emlékére....
Mi Papa emlékére nem csak gyertyát gyújtottunk, hanem a kedvenceiből csemegéztünk: Campari, Beck's
De remélem szóltok, ha sörözésre kerül sor, bár Wadmalac valszeg tiltott minket MSN-en....
De remélem szóltok, ha sörözésre kerül sor, bár Wadmalac valszeg tiltott minket MSN-en....
Úgy sejtem, hogy nem csak Titeket... :-D
Majd akkor hiszem, hogy ki nem hagynál, ha csörög a telefonom a buli miatt... :-P
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 04. szombat 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 15:36
Törölt felhasználó (9148)
Azért nem szóltam, mert aztán nem volt időm megszervezni....:( Ha túl leszünk ezen a "nem is tudom milyen" pár héten, intézkedem és szólok.
Ki nem hagynálak
Ki nem hagynálak

Marie 2