Nekem van bőven perverz vágyam. Van amit megvalósítottam, van amit nem, és persze mind szeretném újra és újra.
Alapból biszex vagyok, ezért izgat a dupla behatolás punciba, popsiba. Imádok szopni, és nagyon izgat a sperma nyelés, punciból nyalás. Kimondottan tetszenek a nőies travik.
Szeretem a pénisz kínzás bizonyos formáit: elektroszex, izgatás tűkkel, forró viasz, csalán, chili, vákuum pumpa. A tűkkel nem átszúrni szeretem a péniszem, hanem azt, ha épp csak felsértik, ingerlik a felső hámréteget, és az idegvégződések ingerlése által fantasztikus izgalmat okoznak. Persze nemcsak kapni, de adni is szívesen adom, illetve mostanában adnám ezeket az örömöket pasiknak és nőknek is.
Van valaki, akit hasonló perverz dolgok izgatnak?
Alapból biszex vagyok, ezért izgat a dupla behatolás punciba, popsiba. Imádok szopni, és nagyon izgat a sperma nyelés, punciból nyalás. Kimondottan tetszenek a nőies travik.
Szeretem a pénisz kínzás bizonyos formáit: elektroszex, izgatás tűkkel, forró viasz, csalán, chili, vákuum pumpa. A tűkkel nem átszúrni szeretem a péniszem, hanem azt, ha épp csak felsértik, ingerlik a felső hámréteget, és az idegvégződések ingerlése által fantasztikus izgalmat okoznak. Persze nemcsak kapni, de adni is szívesen adom, illetve mostanában adnám ezeket az örömöket pasiknak és nőknek is.
Van valaki, akit hasonló perverz dolgok izgatnak?
Hm, egy szuper szexy nőröl kiderült domina és ahogy beszélt velem a kis kurvájának hívott stb nagyon begerjesztett de mivel ő anyagias a szeánsz abba is maradt. Azóta a azon jár az eszem vajon meg tudnám keresni rá a pénzt a testemmel… Valszeg nem de izgalmas gondolat…

Imádom hallgatni a párom hangfelvételeit amin egy másik pasi keféli.
Sziasztok,nàlunk az ha egy idegen pasi ràélvez a feleségem pinàjàra
Párral lenni mindenki -mindenkivel alapon no tabu ! És perverz is legyen az a pár - házibarát is lennék hosszútávra / spermás pisis játékok jöhetnek / belepisilni a mindenkinek minden nyílásába , szopni , nyalni , popód dugni fiúnak és lánynak is /
Szubmisszív lányokkal való BDSM játékok és többes kalandok.

Imádjuk,Kiki,a felesègem benne van az ilyen kalandokban.
(Ez egy válasz pgabe21 üzenetére (2025. 03. 08. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)