Nagyon rosszindulatúak vagytok. Azt el sem tudjátok képzelni, hogy a hölgy elbóbiskolt a jakuzziban, de mivel vágta az alsó, ezért félálomban megigazította? Pont erre várt egy vízben rejtőzködő titkos ügynök(James Bond), aki inszeminátorával befecskendezte a spermiumokat? Megbízója heidt régi haragosa volt

Nem sima szarvas!
Szarvasmarha!
A sok tehéntejtől!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 01. péntek 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 17:06

Szarvasmarha!

És az apának jó nagy szarvakat hátha azt is elhiszi szarvas lett és kinött neki

Istenem, ennyire naív, és hülyének gondolsz minket???
Tényleg igazam, lesz a lepedővel kapcsolatban!
Andersen meghalt-vagy mégsem!
Tényleg igazam, lesz a lepedővel kapcsolatban!
Andersen meghalt-vagy mégsem!

És az apának jó nagy szarvakat hátha azt is elhiszi szarvas lett és kinött neki

Tanács teherbeesésre:
-A nőn a létező összes lyukat be kell tömni, nehogy eltávozzon az anyag!
-A jakuzzi lefolyóját is be kell dugni, nehogy elszökjenek a fránya fickók!

-A doktorbácsi is segíthet a különböző gyógyászati anyagok bejuttatásában!

De, hogy biztos legyen a dolgában, le is nyelt néhány kortyot, hogy a nyelőcsövén keresztül beágyzódhassanak szegény kis ivarsejtecskék, esetleg ikrek legyenek

valahogy most a gyermeknemzést igy képzelem
A pár probálkozik mindennel hőmérőzés, párna a fenék alá stb, de nem jön össze.
1x csak az apa megvilágosodik, beleélvez a kád vizbe és beleülteteti az asszonyt.
Pár hét az asszony boldogan közli babát várnak
csak az asszony mosolyog magában, mert csak ő tudja faszba ült bele /ami nem a férjéé/
A pár probálkozik mindennel hőmérőzés, párna a fenék alá stb, de nem jön össze.
1x csak az apa megvilágosodik, beleélvez a kád vizbe és beleülteteti az asszonyt.
Pár hét az asszony boldogan közli babát várnak
csak az asszony mosolyog magában, mert csak ő tudja faszba ült bele /ami nem a férjéé/

Nem mellesleg felhívnám a konvergens ( értsd: monoton és korlátos ) értelmi szintű, és a kevéssé jártas emberek figyelmét. Nem csak elemes műf@szt lehet venni, hanem az orvosok végeznek 24 órán belől sűrgősségi fogamzásgátlást is. Azaz a feltehető megtermékenyülést követően elmész dokihoz 24 órán belől, és lerendezi okosban.
Az adminoktól elnézést az erős fogalmazásért, de ez az tudásszint, amit tapasztalok kihozott a sodromból...
Az adminoktól elnézést az erős fogalmazásért, de ez az tudásszint, amit tapasztalok kihozott a sodromból...
Mikor olvastam a"mesét" mert annak elmegy ,ha a barátok igazolják, hogy a félrehuzott bugyi a hibás nemkéne esteleg annak vállalni a gyereket akinek az ondoja olyan erős hogy gyorsuszást vállava bejutott ?

..és arrol nem is beszélve..hogy álltalában..ilyen helyeken inkább kapnak a Nök egy jo kis kiados mindenféle legfantasztikusabb bacival fertözött gombásodást...mint terhességet....
hááát..gyerekek...szétnevettem magam....
tényleg nagy az Isten állatkertje....

hááát..gyerekek...szétnevettem magam....

tényleg nagy az Isten állatkertje....
Ej, de tudatlan vagyol.
Míg az egyik alulról sakkban tartotta szegény Jakuzzis spermát, a másik orá..., akarom mondani felülről zargatta a csapdába szegény párát. :P
Mellesleg két dolog a sztori írójának.
1: ha már ennyi eszed van csak, leglább egy apasági tesztet...
2:"...a vákum beszippantotta a cuccot..."
A jakuzziban X száz liter víz van. Abba ha 10-en beleverték sincs ki 1 deci cucc. Nem mellesleg láttál már puncit??? Mert ezek a maik már attól szívnak, ha bugyit félretolják :P
Bár mondjuk lehet a dologban valami, mert hemzseg a világ a vízben fogant kölköktől. Ezt a postásunk mesélte, Jakuzzi "Hosszúpuska" Elemér (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 08. 01. péntek 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 15:24
Míg az egyik alulról sakkban tartotta szegény Jakuzzis spermát, a másik orá..., akarom mondani felülről zargatta a csapdába szegény párát. :P
Mellesleg két dolog a sztori írójának.
1: ha már ennyi eszed van csak, leglább egy apasági tesztet...
2:"...a vákum beszippantotta a cuccot..."
A jakuzziban X száz liter víz van. Abba ha 10-en beleverték sincs ki 1 deci cucc. Nem mellesleg láttál már puncit??? Mert ezek a maik már attól szívnak, ha bugyit félretolják :P
Bár mondjuk lehet a dologban valami, mert hemzseg a világ a vízben fogant kölköktől. Ezt a postásunk mesélte, Jakuzzi "Hosszúpuska" Elemér (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 08. 01. péntek 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Hja, mellesleg anya elment egyedül wellnesselni, a heverok meg kénytelenek voltak elkísérni...
A sok sperma meg csak úszott a jakuzziban...
"Szólt is a barátaimnak, hogy segítsenek, akik spermaölővel bekent óvszerrel próbálták orvosolni a problémát mert nem szerették volna, ha azt hiszem, hogy félrelépett a feleségem."
Mindez még a jakuzziban, vagy utána a hálószobában történt? Mindenki külön spermaölővel kezelt óvszert használt, vagy csak egyikük?...ez is lényeges pontja lehet a megtermékenyülés csodálatos folyamatának!
"Kételkedtem egy kicsit, annak ellenére, hogy mindhárman egyformán állították, hogy így történt az eset."
Hát, elég fura lett volna, ha legalább egyikük elmondja az igazat, mert akkor ő is bukik a többiekkel...
Ám szerencsére a baba Rá hasonlít, így azt sem kell eldönteni ki is a tényleges apa...:P
Végülis nem az a lényeg, hogy hol fogant meg a tehén, csak vigye haza a borjút!
"Szólt is a barátaimnak, hogy segítsenek, akik spermaölővel bekent óvszerrel próbálták orvosolni a problémát mert nem szerették volna, ha azt hiszem, hogy félrelépett a feleségem."
Mindez még a jakuzziban, vagy utána a hálószobában történt? Mindenki külön spermaölővel kezelt óvszert használt, vagy csak egyikük?...ez is lényeges pontja lehet a megtermékenyülés csodálatos folyamatának!
"Kételkedtem egy kicsit, annak ellenére, hogy mindhárman egyformán állították, hogy így történt az eset."
Hát, elég fura lett volna, ha legalább egyikük elmondja az igazat, mert akkor ő is bukik a többiekkel...
Ám szerencsére a baba Rá hasonlít, így azt sem kell eldönteni ki is a tényleges apa...:P

Hja, mellesleg anya elment egyedül wellnesselni, a heverok meg kénytelenek voltak elkísérni...

Ezek után nagyon kíváncsi lennék, hogy meddig is bírják a spermák a jakuzzi vizében való fürdőzést.
Ugyan nem vicc topik, de heidt hsz-e valahogy ilyesmiket juttat eszembe...
Két favágó vágja a fát az erdőben...egyszer az egyik lecsapja fejszével a társa karját, mire az megkérdezi?
-Most ez komoly?
-Az!
-Hja, rendben, mert viccnek kicsit erős lett volna!
Mellesleg, akinek van három ilyen jó barátja, annak ellenségre semmi szüksége!
Remélem részletesen elmesélték a spermaölővel kezelt óvszer tényleges használatának művészetét...
Könyvet is Írhatnál róla, a pénzen pedig kifejleszthetnél egy olyan spermaölő szert, ami kizárólag jakuzziban alkalmazható a nemkívánt terhesség ellen!
Két favágó vágja a fát az erdőben...egyszer az egyik lecsapja fejszével a társa karját, mire az megkérdezi?
-Most ez komoly?
-Az!
-Hja, rendben, mert viccnek kicsit erős lett volna!

Mellesleg, akinek van három ilyen jó barátja, annak ellenségre semmi szüksége!
Remélem részletesen elmesélték a spermaölővel kezelt óvszer tényleges használatának művészetét...
Könyvet is Írhatnál róla, a pénzen pedig kifejleszthetnél egy olyan spermaölő szert, ami kizárólag jakuzziban alkalmazható a nemkívánt terhesség ellen!

pánikban volt a csaj, és nem is tudta, hogy a piszkálás nem jó ötlet...még szerencse, hogy ott voltak a barátok, és ők tudták mi a helyes, tudták, hogy az elijesztés a hatásos...ezek ám az élet nagy dolgai, a barátság, és a tudás...ami hatalom is
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:38
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet, hogy egyik spermium fél a másik spermiumtól. Ezt nem tudom. Végül is meglehet, hisz ellenségek.
Viszont a piszkálás nem biztos, hogy jó taktika. Gondoljunk csak a fülpiszkálóra. Azzal sem szabad az embernek a fülét piszkálnia, mert többet árt mint használ.

Hát erről a hsz-ről megint a kedvenc reklámom jut eszembe, vagy hova....
"Most ez komoly?
....csak nyugííííí nincs benne cukor..."
Dícsérendő a Feleséged iránti jól láthatóan feltétel nélküli Bizalmad és persze a Barátaid irányában is...( jó kis gang-bang) lehetett! :P
Mondjuk nem szívesen bagatelizálnám el a dolgot, de ilyen alapon a "Szűzanya" is megláűtogathatta!
bocsi, hogy túl nagy lett volna az éle a hsz-nek...
"Most ez komoly?
....csak nyugííííí nincs benne cukor..."
Dícsérendő a Feleséged iránti jól láthatóan feltétel nélküli Bizalmad és persze a Barátaid irányában is...( jó kis gang-bang) lehetett! :P
Mondjuk nem szívesen bagatelizálnám el a dolgot, de ilyen alapon a "Szűzanya" is megláűtogathatta!
bocsi, hogy túl nagy lett volna az éle a hsz-nek...
A lottó ötöst is meg szokták nyerni egy évben párszor, pedig annak sokkal kisebb az általad említettnél a valószínűsége. Az jutott még eszembe, hogy biztos az sem mindegy hányan szexeltek abban a jakuzziban.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:35

Jól teszed, csak mond el a véleményedet!
Ami a szíveden az legyen a szádon, ill. a tolladban, ill. a klaviatúrádban!
"Megujjazta magát a zuhanyban"...de hát állandóan ott voltak a "baráti" testőrök a közelében!
Nem létezik, hogy Ők ujjazták meg a kis feleséget valami egész mással zuhanyozás közben?
nagyobb az esély a spermáknak az életbenmaradáshoz, és a természetes szaporodás beindulásához, mint a jakuzziban, amit a nagy igénybevétel miatt feltétlen eü. vegyszerezni (folyamatosan szűrni és tisztítani), a vízét megfelelő hőmérsékleten kell tartani (általában 30-34 C fok), valamint a víz,- és levegő átáramlási sebességet is biztosítani kell.
(kb. 1 az 1 millához az esély a megtermékenyüléshez, kivéve, ha effektíve nemi aktus is volt a jakuzziban!)

"Megujjazta magát a zuhanyban"...de hát állandóan ott voltak a "baráti" testőrök a közelében!
Nem létezik, hogy Ők ujjazták meg a kis feleséget valami egész mással zuhanyozás közben?

nagyobb az esély a spermáknak az életbenmaradáshoz, és a természetes szaporodás beindulásához, mint a jakuzziban, amit a nagy igénybevétel miatt feltétlen eü. vegyszerezni (folyamatosan szűrni és tisztítani), a vízét megfelelő hőmérsékleten kell tartani (általában 30-34 C fok), valamint a víz,- és levegő átáramlási sebességet is biztosítani kell.
(kb. 1 az 1 millához az esély a megtermékenyüléshez, kivéve, ha effektíve nemi aktus is volt a jakuzziban!)
Lehet, hogy egyik spermium fél a másik spermiumtól. Ezt nem tudom. Végül is meglehet, hisz ellenségek.
Viszont a piszkálás nem biztos, hogy jó taktika. Gondoljunk csak a fülpiszkálóra. Azzal sem szabad az embernek a fülét piszkálnia, mert többet árt mint használ.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:30

én valószínűbbnek tartom, hogy jakuzzi után besegítettek a barátok.....lehet, hogy a csaj pánikba esett, és megkérte a fiúkat, hogy piszkálják ki a spermákat...és sok esetben a pénisz hosszabb, mint egy ujj...és a spermakiüldözés leghatásosabb módszere a másik spermával való ijesztegetés...csak ez lehet a megoldás
egyébként örülünk neki, hogy bekapcsolódtál, fontos lehet mindenki véleménye
egyébként örülünk neki, hogy bekapcsolódtál, fontos lehet mindenki véleménye
Jól teszed, csak mond el a véleményedet!
(kb. 1 az 1 millához az esély a megtermékenyüléshez, kivéve, ha effektíve nemi aktus is volt a jakuzziban!) (Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:21

(kb. 1 az 1 millához az esély a megtermékenyüléshez, kivéve, ha effektíve nemi aktus is volt a jakuzziban!) (Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Nincs feleségem, de ha lenne akkor magam vigyáznék rá és nem bíznám másra ezt a nemes feladatot.
Én nem bántódtam meg, csak próbálom kifejteni az álláspontomat. Mellesleg nem biztos, hogy a spermák magukra voltak utalva. Pl. a jakuzzi után elment zuhanyozni és közben megujjazta magát. Nem akarom az igazamat bizonygatni (azt teszem?), csak gondoltam belebeszélek én is egy kicsit a dolgokba.

Én nem bántódtam meg, csak próbálom kifejteni az álláspontomat. Mellesleg nem biztos, hogy a spermák magukra voltak utalva. Pl. a jakuzzi után elment zuhanyozni és közben megujjazta magát. Nem akarom az igazamat bizonygatni (azt teszem?), csak gondoltam belebeszélek én is egy kicsit a dolgokba.

én valószínűbbnek tartom, hogy jakuzzi után besegítettek a barátok.....lehet, hogy a csaj pánikba esett, és megkérte a fiúkat, hogy piszkálják ki a spermákat...és sok esetben a pénisz hosszabb, mint egy ujj...és a spermakiüldözés leghatásosabb módszere a másik spermával való ijesztegetés...csak ez lehet a megoldás
egyébként örülünk neki, hogy bekapcsolódtál, fontos lehet mindenki véleménye (Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:21
egyébként örülünk neki, hogy bekapcsolódtál, fontos lehet mindenki véleménye (Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Nincs feleségem, de ha lenne akkor magam vigyáznék rá és nem bíznám másra ezt a nemes feladatot.