Mi is, csak nem olyan egyszerű az
(Ez egy válasz zoly98 üzenetére (ma 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma valakinek lenne kedve találkozni Budapesten? Hely szükséges.
Fekete nagyfarkú pasival ismerkednénk
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
Sziasztok! Párt lányt keresünk ma estére
Sziasztok!
Fiatal párként keresünk lányokat és párokat, akikkel jól érezhetjük magunkat
Én 25, a barátnőm 21. Szexuálisan felszabadult, kinky pár vagyunk, akiknek fontos az intimitás és a nyitott hozzáállás. Fontos számunkra a kommunikáció, és hogy mindenki komfortosan érezze magát.
Solo férfiak kérjük ne keressenek, nekik nem fogunk válaszolni.
Fiatal párként keresünk lányokat és párokat, akikkel jól érezhetjük magunkat

Én 25, a barátnőm 21. Szexuálisan felszabadult, kinky pár vagyunk, akiknek fontos az intimitás és a nyitott hozzáállás. Fontos számunkra a kommunikáció, és hogy mindenki komfortosan érezze magát.
Solo férfiak kérjük ne keressenek, nekik nem fogunk válaszolni.
Keresünk! Párt vagy lányt!
30 éves srácok vagyunk, heterok
Jófej, laza, ápolt srácoknekem 22cm. Haveromnak 17cm
Budapest és környéke
30 éves srácok vagyunk, heterok
Jófej, laza, ápolt srácoknekem 22cm. Haveromnak 17cm
Budapest és környéke
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Pár aki csatlakozna ma,nudizás napozás szex cuckold telkemen a Tisza tónál.Magas izmos pasi vagyok nagy intimmel.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Keresek hetero urat,srácokat közös faszveréshez,puncimániásés rendszeresen hokizókat keresek,akik szeretnek punci illatú bugyikra,vagy izgató csajos masztizós videókra élvezni!Gyere el hozzám ha nyitott jófej beszélgetni is szeretó srác vagy,ha szeretnéd néha kiengedni a gőzt,vagy csak egyszerúen lazulni,meginni egy italt,Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok nem hangzik rosszul
(Ez egy válasz EviZoli8279 üzenetére (2025. 07. 16. szerda 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 16. szerda 13:03

Sziasztok!
Csinos, negyvenes, hetero párként keresünk hasonló párokat. Baráti és szexkapcsolat céljából. Reményeink szerint hosszú távra! J-N-K-SZ megyeiek előnyben.
Csinos, negyvenes, hetero párként keresünk hasonló párokat. Baráti és szexkapcsolat céljából. Reményeink szerint hosszú távra! J-N-K-SZ megyeiek előnyben.
Sziasztok! Párt keresünk a közelünkből. Ápoltság ,diszkréció adott és elvárt . De csak bi hölgy is jelentkezhet.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Bi párt keresek egy kis kalandozashoz!
Pár aki késö este találkozna?
Szexi fiatal pár vagyunk tapasztalat nélkül. Ma 5-6 óra közti kezdéssel keresünk valakit aki tudna minket fogadni. Lány és pár érdekes nekünk. Férfi nem.
Sziasztok nagy méretü ffi ma este minimum 20cm.
Sziasztok!