Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra egy jó masszázs is adok. Helyem van Kecskeméten.
Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Viszonzást nem várok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen.
Gárdonyi nudira jön ma valaki?
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Sziasztok! Ma jön valaki a szauna69 genderfree partyba?
Sziasztok.. Egomi 41-33 pár ismerkedne környékbeli fiatal vékony párral.
Sziasztok. N49 ffi 42 éves duci házaspár vagyunk. Hozzánk hasonló ápolt igényes párral ismerkednènk. Budapest - Pest megye. Utazni fogadni is tudunk. Privát üzeneteket várunk
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok párhoz csatlakoznék, akik bevezetnének a 3-as szex világába. Szeretnék új dolgokat kipróbálni.
Sziasztok! Kedves, igényes, intelligens bi férfitagú párral ismerkednék. Férfitaggal kizárólag passzívként élvezem, hölgy tagot igény szerint kényeztetem
Pusza. Tami

Sziasztok! Az adatlapunkon leírtak alapján keresünk ma estére.
50es szex centrikus férfi keres fiatal szopni, és nyalást imádó vékony kis mellű nagyobb csikló és hosszabb ajkakkal rendelkező lányt... hosszú távú baráti és tartalmas szexuális élményekhez...
Holnap délutánra keresek valakit Kőbányáról vagy környékéről,aki kiürítené a farkamat ! Ha akarod fényképezheted is közben... Helyem van Kőbányán !
Szombaton Pesten nő aki ismerkedne magas sportos nagy méretű pasival?
Hello!
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és többesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és többesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Viszonzást nem várok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Viszonzást nem várok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen.
Sziasztok!Párt,Nőt keresek ma a Tisza tónál poroszló,sarud,strandolás,napozás,lángosozás,szex smile Magas sportos nagy méretű pasival.