Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Sziasztok, hölgyhöz, párhoz csatlakoznék ma.
Sziasztok. Hölgy pár aki el jönne velem bulizni? Csak privátban köszönöm
Sziasztok! Adatlapunk alapján keressük ápolt, intelligens partnerünket. Szép napot mindenkinek!
Viberen irj
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2023. 03. 18. szombat 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Viber ok?
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2023. 03. 18. szombat 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 18. szombat 06:45

Sziasztok mi most 2 fiú 1 bi lány vagyunk 13kerben lenne kedvetek talizni sexelni velünk most hely van Viber vagy wattsapon folyt köv 07307201093
Sziasztok mi most 2 fiú 1 bi lány vagyunk 13kerben lenne kedvetek talizni sexelni velünk most hely van Viber vagy wattsapon folyt köv 07307201093
Ma hozzánk hasonló, vad keresnénk párt közös hancúrhoz!
Sziasztok!Biszex lány tagú pár ismeretségét keressük.
48 éves ápolt, jókedvű, nyitott perverz pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.

Sziasztok!"játszó partnert/játszó partnereket"keresek fantázia dús izgalmas játszadozásokhoz,élvezkedésekhez.Helyem az adatlapom szerint van,így fogadni tudom azt/azokat akinek/akiknek felkeltettem az érdeklődését.(a többesszámos opció párra vonatkozik)
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!……………..
Adatlapunon leírtak alapján keresgélnénk.....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!
Sziasztok! Szegedi 45 éves hármasunk /2ffi 1 nő/ keres szeximádó párt, hölgyet, potens, jó és vastag méretű ffit. Helyel rendelkező elönyben. Csak olyanok jelentkezenek akik bírják a kitartó szexet. Privátba írjatok!
Csak Szegediek!!!!