Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Sziasztok olyan párhoz csatlakoznék Szombathelyen ahol a Hölgy megduna felcsatolhatóval.Urak kizárvaSzeretném megtapasztalni ezt a fajta felállást amikor engem is megdugna a Hölgy.
Sziasztok Balatonlelle környékén most?
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(Párok ???!! Hol vagytok ? Mindenki csak virtuálisan akar szexelni itt ???
Sziasztok.Párt keresek ma a Tisza tónál vagy környékén ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte kúrják,szopatják egy méretes szerszámmal.Természetben,autóban,lakásban.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
sziasztok! Győrben keresek párt a holnapi napra (07.15.), akikhez csatlakozhatnék. Nyitott vagyok bármire, mindkét fél örömére vagy akár csak a hölgy/csak a férfi tag örömére is, cuckold is szóba jöhet. Helyem van, de csak 07.15.-én, egész nap! Rólam: ápolt, 31 éves, 178 cm magas, 95 kg, van tapasztalat hármasban.
Sziasztok! Szabadidő eltöltésére, közös programokhoz, welnesz, kirándulgatás, stb. keresek partnert lány, anyuka, vagy pár személyében. Mivel komoly dolog úgyis esélytelen, ezért barátság extrákkal, vagy kötetlen, de tartós kapcsi érdekel leginkább. Valaki?.
Sziasztok. Párral ismerkednék.
Templom egere esti cincogásokhoz szexkedvelő hölgyet, illetve ilyen hölgytagú párt keres..
Üzeneteket ide a főkiadóba, "Miki 516" jeligére kérem...

Ma este párként bi-re nyitott hölgyet szórakoztatnánk.
Sziasztok! Mi 3 napot Balatongyörökön töltünk. Szívesen ismerkedénk ott, vagy a környéken.

Jo reggelt
Nem független hölgy vagy itt a közelembe?
Elhanyagol az urad?
Vagy egy olyan páros vagytok hogy kéne mégegy pasi?
Írj nekem bátran, és összehozzuk az élvezetet.
Nem független hölgy vagy itt a közelembe?
Elhanyagol az urad?
Vagy egy olyan páros vagytok hogy kéne mégegy pasi?
Írj nekem bátran, és összehozzuk az élvezetet.

50-es szentendrei pár ismerkedne szintén nudista párokkal, sportos, kisfarkú, bi pasikkal... fotó legyen fent rólatok!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg közös nudizás, suppozás Nyéken.... Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Sziasztok! Küldtem levelet privátban.
(Ez egy válasz Páros3440 üzenetére (2024. 07. 17. szerda 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 07:25

Sziasztok! Mi 3 napot Balatongyörökön töltünk. Szívesen ismerkedénk ott, vagy a környéken.

Ma délután, pár aki szívesen találkozna?
Sziasztok! Szabadidő eltöltésére, közös programokhoz, welnesz, kirándulgatás, stb. keresek partnert lány, anyuka, vagy pár személyében. Mivel komoly dolog úgyis esélytelen, ezért barátság extrákkal, vagy kötetlen, de tartós kapcsi érdekel leginkább. Valós, találkozni akaró emberek érdekelnének. Valaki?.
Sziasztok!Olyan pár keresek ma a Tisza tónál,ahol a hölgytag kedveli a mélytorkozást.Magas,izmos pasi vagyok.
Szegedi fiatal páros ismerkedne másik környékbeli párokkal adatlap alapján. Puszi, pacsi!