Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok. Szombaton horgászatot tervezek. Miskolc vagy Halmaj környékéről valaki csatlakozik?
Sziasztok! Pàrokat és férfiakat keresünk! Most hétvégére és ha minden jól alakul hosszabb tàvra is! Férfiaknàl 27-45 év között van a korhatár!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, fiatal lányt kényeztetne. Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát. Győr
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Téged kereslek ha már unod a sok kamus nöt,aki hiteget vagy egyáltalán nem válaszol neked.Irj ha már régen volt részed egy finom orálban..nálam jól fogod érezni magad,nézhetsz egy jó szexfilmet miközben én finoman kényeztetlek,viszonzást sem várok.Ha ezt a barátnödtöl,párodtól nem kapod meg akkor mindenképp irj és találkozzunk.helyem van,igényes ápolt kellemes külsejú srác vagyok Pestmegyéböl.Kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd!Köszönöm!
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Sziasztok! 10.21-én az estét Szigetvár (vagy környékén) töltöm, helyem lesz. Szívesen tölteném jó társaságban. Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy Biszex alapon, hölgy, esetleg férfi vagy férfi pár (itt azért már válogatósabb vagyok smile ). Én 32 éves jó megjelenésű, ápolt, intelligens, közvetlen, jó kedélyű férfi vagyok. Sok mindent ki lehet velem próbálni, tabu kevés van egészséges keretek között. Minden csak megbeszélés kérdése, lényeg a kommunikáció és hogy mindneki jól érezze magát
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Sziasztok! Budapesti 54 éves kapcsolatban, de némileg nyitottan élő pasi csatlakozna hellyel rendelkező biszex párokhoz mindenki örömére. Férfiak között az orál izgató számomra! Odaadó kultúrált, 17/5 cm intimmel rendelkező pasi vagyok. Privátban várom a leveleket!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
ziasztok! 10.21-én az estét Szigetvár (vagy környékén) töltöm, helyem lesz. Szívesen tölteném jó társaságban. Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy Biszex alapon, hölgy, esetleg férfi vagy férfi pár (itt azért már válogatósabb vagyok smile ). Én 32 éves jó megjelenésű, ápolt, intelligens, közvetlen, jó kedélyű férfi vagyok. Sok mindent ki lehet velem próbálni, tabu kevés van egészséges keretek között. Minden csak megbeszélés kérdése, lényeg a kommunikáció és hogy mindneki jól érezze magát

Igényes intelligens magas pasi PÁRT keres Nyiregyházán.
Kizárólag heteró alapon
Kizárólag heteró alapon
Budapesten keresünk 30 év körüli fiú-lány párként harmadik fiút behatolás-mentes cuckold játékra, izgalmakra. Írj PM-et.
Sziasztok, csütörtöktől -vasàrnapig a gyulai Corvinba leszünk, szívesen gabalyodnànk.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!45é. Szombathelyi pasi keresi azt a bevállalós Nőt aki a fordított felállást szereti és kedveli (Strap-on).Csakis kizárólag Te dugnál engemet akár többször is vagy hosszabb távon.Nem akarom elhinni,hogy nincs egy olyan Nő aki imádja a férfiak fenekét jól szét dugni??Az sem jelentene akadályt ha párban élsz kizárólagos alapon csakis Te mint Nő dugnál engem.Nagyon szeretném már ha műfarokra lennék húzva.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80