Párok - lányok és srácok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bi és hetero párok vágyira egy harmadik

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2786   2024. 10. 24. csütörtök 12:52
X Törölt felhasználó (4759833)
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
#2785   2024. 10. 24. csütörtök 12:52
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
#2784   2024. 10. 24. csütörtök 08:11
nagyhorgasz19810121 nagyhorgasz19810121
Sziasztok. Szombaton horgászatot tervezek. Miskolc vagy Halmaj környékéről valaki csatlakozik?
#2783   2024. 10. 24. csütörtök 07:37
Curiousdirtycouple2739 Curiousdirtycouple2739
Sziasztok! Pàrokat és férfiakat keresünk! Most hétvégére és ha minden jól alakul hosszabb tàvra is! Férfiaknàl 27-45 év között van a korhatár!
#2782   2024. 10. 23. szerda 20:44
Benike Benike
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, fiatal lányt kényeztetne. Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát. Győr
#2781   2024. 10. 23. szerda 17:26
Libertynus Libertynus
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
#2780   2024. 10. 20. vasárnap 11:09
Movie Movie
Téged kereslek ha már unod a sok kamus nöt,aki hiteget vagy egyáltalán nem válaszol neked.Irj ha már régen volt részed egy finom orálban..nálam jól fogod érezni magad,nézhetsz egy jó szexfilmet miközben én finoman kényeztetlek,viszonzást sem várok.Ha ezt a barátnödtöl,párodtól nem kapod meg akkor mindenképp irj és találkozzunk.helyem van,igényes ápolt kellemes külsejú srác vagyok Pestmegyéböl.Kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd!Köszönöm!
#2779   2024. 10. 19. szombat 13:20
Movie Movie
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
#2778   2024. 10. 19. szombat 10:11
BiszexPasi1991 BiszexPasi1991
Sziasztok! 10.21-én az estét Szigetvár (vagy környékén) töltöm, helyem lesz. Szívesen tölteném jó társaságban. Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy Biszex alapon, hölgy, esetleg férfi vagy férfi pár (itt azért már válogatósabb vagyok smile ). Én 32 éves jó megjelenésű, ápolt, intelligens, közvetlen, jó kedélyű férfi vagyok. Sok mindent ki lehet velem próbálni, tabu kevés van egészséges keretek között. Minden csak megbeszélés kérdése, lényeg a kommunikáció és hogy mindneki jól érezze magát
#2777   2024. 10. 18. péntek 22:19
Movie Movie
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
#2776   2024. 10. 18. péntek 18:41
der.medve2.0 der.medve2.0
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
#2775   2024. 10. 17. csütörtök 21:20
bizakodo69 bizakodo69
Sziasztok! Budapesti 54 éves kapcsolatban, de némileg nyitottan élő pasi csatlakozna hellyel rendelkező biszex párokhoz mindenki örömére. Férfiak között az orál izgató számomra! Odaadó kultúrált, 17/5 cm intimmel rendelkező pasi vagyok. Privátban várom a leveleket!
Üzenet módosítása
#2774   2024. 10. 16. szerda 18:51
BiszexPasi1991 BiszexPasi1991
ziasztok! 10.21-én az estét Szigetvár (vagy környékén) töltöm, helyem lesz. Szívesen tölteném jó társaságban. Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy Biszex alapon, hölgy, esetleg férfi vagy férfi pár (itt azért már válogatósabb vagyok smile ). Én 32 éves jó megjelenésű, ápolt, intelligens, közvetlen, jó kedélyű férfi vagyok. Sok mindent ki lehet velem próbálni, tabu kevés van egészséges keretek között. Minden csak megbeszélés kérdése, lényeg a kommunikáció és hogy mindneki jól érezze magát smile
#2773   2024. 10. 16. szerda 06:01
X Törölt felhasználó (4759849)
Igényes intelligens magas pasi PÁRT keres Nyiregyházán.
Kizárólag heteró alapon
#2772   2024. 10. 15. kedd 11:31
#2771   2024. 10. 15. kedd 08:50
lollent lollent
Budapesten keresünk 30 év körüli fiú-lány párként harmadik fiút behatolás-mentes cuckold játékra, izgalmakra. Írj PM-et.
#2770   2024. 10. 14. hétfő 05:27
Mivagyunk79 Mivagyunk79
Sziasztok, csütörtöktől -vasàrnapig a gyulai Corvinba leszünk, szívesen gabalyodnànk.
#2769   2024. 10. 14. hétfő 02:06
magomat vetem magomat vetem
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
#2768   2024. 10. 13. vasárnap 09:38
Latex2 Latex2
Sziasztok!45é. Szombathelyi pasi keresi azt a bevállalós Nőt aki a fordított felállást szereti és kedveli (Strap-on).Csakis kizárólag Te dugnál engemet akár többször is vagy hosszabb távon.Nem akarom elhinni,hogy nincs egy olyan Nő aki imádja a férfiak fenekét jól szét dugni??Az sem jelentene akadályt ha párban élsz kizárólagos alapon csakis Te mint Nő dugnál engem.Nagyon szeretném már ha műfarokra lennék húzva.
#2767   2024. 10. 13. vasárnap 06:18
Pczinege Pczinege
Sziasztok!

Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.

Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: gabor_76 gabor_76
Nyitás ideje: 2008. 07. 11. péntek
Üzenetek: 3286db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 04. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!