Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!!!!!!/ esetleg fiatal fiú 18-22!!/
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!

Sziasztok! Miskolcon és környékén esetleg szeretne ismerkedni hölgy, vagy pár? Nap közben szívesen találkoznék... Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
Lenne kedve csatlakozni hozzám egy hajós túrára hölgynek vagy párnak, hajón napozás , supozas , Keszthely környéken vagyok, írjatok bátran mindenkinek jár egy különleges nap. Este a naplementében meztelenül csobbanni ezt nem szabad kihagyni . Üdv Gyula
Lenne kedve csatlakozni hozzám egy hajós túrára hölgynek vagy párnak, hajón napozás , supozas , Keszthely környéken vagyok, írjatok bátran mindenkinek jár egy különleges nap. Este a naplementében meztelenül csobbanni ezt nem szabad kihagyni . Üdv Gyula
Sziasztok,
Bi nőt keresünk az adatlapunk alapján. Hely megoldható, utazni normális távolságon belül tudunk.
Üdv, Á&L
Bi nőt keresünk az adatlapunk alapján. Hely megoldható, utazni normális távolságon belül tudunk.
Üdv, Á&L
Szívesen ismerkedem itt Berényben
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok pár vagy nagy méretü fgi ma estehely van.
Jól hangzik

Sziasztok! Gyöngyösön leszek 3 napig, esti kikapcsolódásra keresek hölgyet, vagy párt hármasra, akihez lehet csatlakozni. Valaki?
Sziasztok!Szombathelyi Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt keresek Hölgy aktivítással aki eljátszana a szűz hátsómmal.Alaposan kitágítaná és megdugná egy felcsatolhatóval!45é.pasi vagyok aki a strap-on adta élményt szeretné megtapasztalni.Helyem van ha esetleg ez gondot jelentene.Csak a felcsatolt játékszert hozd magaddal.
Debrecenben párt vagy lányt keresünk. Privát üzeneteket írjatok! Köszönjük.
Balaton környékén párokkal ismerkednénk! Üdv Klau Peti
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk Budapest vagy környékbeliekkel..mi ápolt,szolid kezdő pár vagyunk.
50-es szentendrei pár ismerkedne szintén nudista párokkal, hölgyekkel, sportos, kisfarkú, bi pasikkal... fotó legyen fent rólatok!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Jó lenne már nem csak a napot élvezni!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Jó lenne már nem csak a napot élvezni!
Ma délután a Nyéki tónál, párokkal ismerkednénk...
28 éves mackós srác keresi elhanyagolt hölgy játszótársát Ózd és környékén.
A kor és a testalkat nem számít váltsunk pár szót majd kiderül mi lesz.
Akár hosszú távra
A kor és a testalkat nem számít váltsunk pár szót majd kiderül mi lesz.
Akár hosszú távra
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!