Monor és környéke?..
Most valaki ? Kecskemet ?
Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek!Ketten egy lyukban felállásra is keresek párokat.Párokhoz is szívesen csatlakozom.Olyan hölgyet is keresek aki szeret harisnyát,combfixet hordani.
Sziasztok! Hétköznap nap közben keresek Miskolc környékén hölgyeket, párokat minden jóra. Nyugodtan keressetek! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék, sok szabadidővel, lehetőséggel, horgászós hellyel!
Ismerkednék, barátkoznék, sok szabadidővel, lehetőséggel, horgászós hellyel!
A hètvègèt a dèlegyházi naturista kempingben töltjük. Se
Adatlapunk alapján ismerkednènk!
Szèp napot mindenkinek!
Adatlapunk alapján ismerkednènk!
Szèp napot mindenkinek!
Sziasztok! Ma Hatvanban lenne esetleg pár nap közben, aki pasit keres? Szívesen ismerkednék! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok. Átlagos méretű gyors tüzelésű férfival iskerkednénk.
Sziasztok!23 éves magára igényes srác vagyok és párok társaságát keresem kocsim van ahova szeretnétek oda tudok menni.

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ha lehet ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !///:-:/-
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Mára aktuális még a keresés
Ha van kedves, intelligens Pár vagy pasi, varjuk a jelentkezést (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 06. 22. szombat 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 08:21

Ha van kedves, intelligens Pár vagy pasi, varjuk a jelentkezést (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 06. 22. szombat 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Budapesten keresünk párt ma esti kikapcsolódáshoz, klubbozáshoz!
Női és férfi részről is kedveljük a bi gabalyodást, így ennek megfelelően keresünk partnert is elsősorban.
Vágyaink képeink az adatlapon és a galériában megtalálhatók,
Hozzánk hasonló párokat keresünk!
Szóló igényes helyes aktív uni bi férfi is szóba jöhet!
(Max 45 éves
Női és férfi részről is kedveljük a bi gabalyodást, így ennek megfelelően keresünk partnert is elsősorban.
(Max 45 éves
Keresnék olyan perverz párt ahol a hölgy kényszerítene férje orális kényeztetésére vagy fordítva!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok! 40-es, igényes, vidám, többesben, swingerben nem teljesen tapasztalatlan budapesti pár vagyunk. Konszolidáltak vagyunk, a férfi borotvált, illetve egyikünk sem tetovált. Hiszünk abban, hogy a kölcsönös kémia a legfontosabb, ezért preferáljuk a személyes első randit, de ha ott megvan a 4 igen, akkor nem hezitálunk a tettek mezejére lépni. Izgatottan várjuk a privát üzeneteiteket, ha szimpatikusnak találtok bennünket.
Sziasztok. Eger és környékéről ismerkednék! Puszi
Sziasztok!
(Max 45 éves
(Max 45 éves
Penteken napkozben Holgyet , part keresek izgis kalandokra. Nagyon sok tapasztalatom van mindenfele felallasban. Irjatok batran talakozzunk akar csak egy oralra, vagy kozos masztira is.