Sziasztok, Független uni biszex pasit keresünk, a közelünkböl.
Sziasztok!Párral ismerkednénk Bp.és környéke.Átlagos szolid párral mi is ilyenek vagyunk.
Sziasztok! 35 éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal találkoznék, Budapesten a mai napon alkalmi vagy hosszabb távon is érdekel. Több infó és kép privátba..
Pécs környékén valaki?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok szombat estére keresünk párokat Kecskemét körzetében vagyunk elérhetőek
Szombaton (02.03.)lesz valaki Bükfürdőn?
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám most!BP.,19.kerületben!
Sexpartnereim fogadnám most!BP.,19.kerületben!
Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Mi is szívesen ismerkednénk pest megyei pár vagyunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 16:40
Törölt felhasználó (4730617)

Vannak itt olyan párok akik terveznek is előre? Nem csak durr bele ma este mindrgy kivel.......
Ha igen szivesen ismerkednénk privátban.
Pussz
Pussz
Sziasztok!
Szombat reggel keresunk Hatvan Godollo korul bi lanyt, part!
Szombat reggel keresunk Hatvan Godollo korul bi lanyt, part!
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Ma vagy holnap estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Üdv Mindenkinek!
Ma abban a megtiszteltetésben van részem, hogy ÖRÖMMEL JELENTHETEM, hogy innen az oldalról ismerhettünk meg egy olyan PÁRT, akikről azt is írhatom, hogy TUDJÁK, MERIK, TESZIK!
Julcsi és Lali mindent meg is tettek, hogy hajnali 5-ig, gyakorlatilag majdnem ájulásig élvezzünk!
KÖSZÖNET!!!
Alig várjuk a jövő keddi újrázást, várom, hogy megint csurogjon a életnedv a combomon!
Még egyszer hálás köszönet!
Timiék!
Ma abban a megtiszteltetésben van részem, hogy ÖRÖMMEL JELENTHETEM, hogy innen az oldalról ismerhettünk meg egy olyan PÁRT, akikről azt is írhatom, hogy TUDJÁK, MERIK, TESZIK!
Julcsi és Lali mindent meg is tettek, hogy hajnali 5-ig, gyakorlatilag majdnem ájulásig élvezzünk!
KÖSZÖNET!!!
Alig várjuk a jövő keddi újrázást, várom, hogy megint csurogjon a életnedv a combomon!
Még egyszer hálás köszönet!
Timiék!
Sziasztok! Hétvégére keresünk férfit/pàrt akivel kellemesen eltölthetnénk a szabadidőnket! Lehetőleg egy hosszabb tàvú baràti és szexkapcsolat kialakítàsa lenne az elsődleges!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok péntek vagy szombat estére keresnénk párt vagy hölgyet baratkozasra közös szexre Kecskemét környékén csak fogadni tudunk
Vannak, de azt kell mondjam, hogy ritka mikor a már lebeszéltek szerint összejön a találka. Úgyhogy ebből a szempontból (is) teljesen mindegy, hogy aznap, v jövő hét, jövő hónap..Úgyis épp akkor lesz halàleset, pusztult el a szomszéd macskája stb..Itt mindenki valós és mindenki valós élmények miatt van itt
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 16:40

Törölt felhasználó (4730617)

Vannak itt olyan párok akik terveznek is előre? Nem csak durr bele ma este mindrgy kivel.......
Pussz
Pussz
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !