Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma!!
Autós kaland is oké! Ma!!
Holnap délután Esztergom, Bábolna fürdő?
Pápán keresek lányt vagy párt közös együtt létre
Sziasztok erdekel 30eves 75kg 20.5intimmel szivesen csatlakoznék irj es meglatjuk
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 03. 05. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 05. kedd 09:04

Sziasztok,
41/43 éves igényes, nő-férfi pár vagyunk.
Nagymellű, feltűnően csinos, jó alakú, szőke vadmacska, és helyesnek tartott, sportos, férfias, borostás férfi párja, 18-as borotvált intimmel.
Szombat (03.09) estére keresünk partnert / partnereket, kizárólag az adatlapon feltüntetett vágyak megélésére.
Szeretjük a többes kalandot, de kizárólag mindkét részről bi alapon.
Keresünk párt, mindenki mindenkivel, vagy férfit, férfiakat, kizárólag biszex felállásra.
Korban 30-45 között (ezeket a határokat kérjük figyelmesen kezelni) férfiak eseten 95 kg alatt.
Szeretjük megélni a vágyainkat, kedveljük a testre-szájba-arcra élvezést, a dupla punci dugást, a közös szopást, a férfi-férfival szexet.
Csak ezt keresünk, ne akarj meggyőzni, hogy min változtassunk, hogy te is résztvevő legyél.
Nem sietünk, nem kapkodunk, fix partnert / partnereket szeretnénk.
A félreértések elkerülése végett, csak fényképes adatlappal rendelkezők megkeresésére reagálunk, amit leginkább üzenetben várunk!
41/43 éves igényes, nő-férfi pár vagyunk.
Nagymellű, feltűnően csinos, jó alakú, szőke vadmacska, és helyesnek tartott, sportos, férfias, borostás férfi párja, 18-as borotvált intimmel.
Szombat (03.09) estére keresünk partnert / partnereket, kizárólag az adatlapon feltüntetett vágyak megélésére.
Szeretjük a többes kalandot, de kizárólag mindkét részről bi alapon.
Keresünk párt, mindenki mindenkivel, vagy férfit, férfiakat, kizárólag biszex felállásra.
Korban 30-45 között (ezeket a határokat kérjük figyelmesen kezelni) férfiak eseten 95 kg alatt.
Szeretjük megélni a vágyainkat, kedveljük a testre-szájba-arcra élvezést, a dupla punci dugást, a közös szopást, a férfi-férfival szexet.
Csak ezt keresünk, ne akarj meggyőzni, hogy min változtassunk, hogy te is résztvevő legyél.
Nem sietünk, nem kapkodunk, fix partnert / partnereket szeretnénk.
A félreértések elkerülése végett, csak fényképes adatlappal rendelkezők megkeresésére reagálunk, amit leginkább üzenetben várunk!
Sziasztok! Holnap (03.14.), és vasárnap (03.17.) estére keresünk enyhe biszex beállítottságú nagyobb, vastagabb intimmel (min. 18/5 cm)rendelkező pasit, illetve mindkét részről biszex érdeklődésű párt hármas és négyes gabalyodáshoz! Férfiak között csak orál lehetséges. Arcos és intim fotót privátban fogunk kérni, amit természetesen viszonzunk. Írj privátban!
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes ápolt srác vagyok!
Párokkal ismerkednénk az adatlapunk alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Párral ismerkednék..Én Budapesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi.Infók adatlapomon Bp. és környéke
Sziasztok!
Ma estére bi pasit keresünk,nagy intimmérettel 18 cm től
Ma estére bi pasit keresünk,nagy intimmérettel 18 cm től
Sziasztok!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
sziasztok ma este ismerkednénk másik párral esetleg négyes is szoba jöhet szeged környékén
Sziasztok!
Dominànsabb pasi vagyok aki ismerkedne mindkét részről szub beàllítotsàgú vonzó pàrral akik szeretik ha írànyítjàk őket ,illetve kedvelik a lightosabb bdsm dolgokat is!
Dominànsabb pasi vagyok aki ismerkedne mindkét részről szub beàllítotsàgú vonzó pàrral akik szeretik ha írànyítjàk őket ,illetve kedvelik a lightosabb bdsm dolgokat is!
Üdv! Szombati napon ismerkednék párral Enyhe Bi is lehet
Boldog nőnapot minden hölgy csoporttagnak!
Sziasztok! Pàrokkal szívesen ismerkednék, ahol a férfi tag nyitott az enyhe bi dolgokra! Csak pasit is keresek lightos bi jatszadozasra!
Sziasztok.
Nőnap alkalmából ismerkednék párral hétvégi találkozóval.
Győr és Balaton felvidék, illetve észak dunántúli régióban utazni tudok.
177/75, magára adó, ápolt, diszkrét, hetero pasi vagyok.
Viber ok.
Privát üzenetben írjatok.
Köszönöm.
Nőnap alkalmából ismerkednék párral hétvégi találkozóval.
Győr és Balaton felvidék, illetve észak dunántúli régióban utazni tudok.
177/75, magára adó, ápolt, diszkrét, hetero pasi vagyok.
Viber ok.
Privát üzenetben írjatok.
Köszönöm.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma
Sziasztok! Kecskeméti ápolt, intelligens, sportos (hetero férfi és biszex nő) párként keresünk csinos hölgyet vagy párt (18-45 éves korig), ismerkedéssel, beszélgetéssel összekötve, akár hosszabb távra is közös erotikus élmények megvalósításához. Utazni tudunk. Reméljük felkeltettük az érdeklődéseteket, a további részleteket privátban tudjuk megbeszélni. Csak hölgyek és párok jelentkezését várjuk! Köszönjük!

Mai nap aktív férfit vagy párt keresek egy kis masszázst tudok adni meg amihez lesz kedvünk! Helyem van Kecskeméten! Diszkréció adott és el várt!Várom leveleket PRIViBE IRJ!Szép napot!