42 ÉVES NŐ .ÉS 49 ÉVES PÁRJA ,PÁRRAL ISMERKEDNE PÁRCSERÉS SZEXRE,KAPOSVÁR,PÉCS ÉS KÖRNYÉKE!
Halló.
30 éves úrként holnap estére keresek párt vagy házibulit. Hölgy(ek) örömére. 30 éves úrként.
Pest megye, Komárom környéke.
Kedvelt a 40 es korosztály, teltebb alkat.
Utazni tudok. Találkozni szeretnék, nem levelezni.
Privát üzit várok..
30 éves úrként holnap estére keresek párt vagy házibulit. Hölgy(ek) örömére. 30 éves úrként.
Pest megye, Komárom környéke.
Kedvelt a 40 es korosztály, teltebb alkat.
Utazni tudok. Találkozni szeretnék, nem levelezni.
Privát üzit várok..
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép)
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Volna pár Zalakaroson pénteken vagy szombaton ?
Privátba jelezzen akik ott vagy akár a környéken van,lesz .
Volna pár Zalakaroson pénteken vagy szombaton ?
Privátba jelezzen akik ott vagy akár a környéken van,lesz .

Adatlapunk alapján ismerkednénk elsősorban párokkal.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok! Párral ismerkednék BP és környékén. 48 éves férfiként keresek, igényes, tartalma kapcsolatot.
Párokkal ismerkednénk. Nem baj, ha a pasi bi, orál erejéig! Tatán van helyünk. Fotócsere fontos!
Sziasztok!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Salgótarján és környékéről keresek szex társat ma!
Párok, lányok, travi érdekelnek
Párok, lányok, travi érdekelnek
2 pasi 1 lány párt vagy lányt keres Hajdú-Bihar megyében
Sziasztok!Megismerkednék olyan kíváncsi hetero fiúval,úrral aki remgeteget hokizik,szereti a jó szexfilmeket és kipróbálna egy izgalmas közös hokit egy igényes ápolt sráccal.Helyem van Pestmegyében,inkább esténként jó de ha van helyed szívesen elmegyek hozzád.Kárlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni.Levelezgetők ne!!!Köszönöm!
Sziasztok!
Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. (Férfiak között csak orál lehetséges).Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Kecskemét és környékéről szívesen ismerkednénk párokkal adatlapunk kitöltve....
Üziket privátban kérnénk
Üziket privátban kérnénk
Sziasztok! Pàrhoz csatlakoznék, ahol a férfi nyitott az enyhe bi dolgokra! Szívesen szopnék a pár hölgy tagjával együtt!
Kíváncsi hetero, bi pasikat is keresek, lehetőleg fiatalabb, nagyobb méretűt!
Kíváncsi hetero, bi pasikat is keresek, lehetőleg fiatalabb, nagyobb méretűt!
Lányok párok esetleg Dél-Dunántúlon??