Sziasztok!Párral ismerkednénk Bp.és környéke.Átlagos szolid párral mi is ilyenek vagyunk.
Sziasztok! Valós pàrral, pasival ismerkednék, találkoznék,szexelnék! Utazás nem gond, fogadni is tudok!
Ma este párral kalandoznék. Hely Budapesten megoldott.
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Csinos, bi hölgytagú párt, vagy házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Bi lanyt keresunk ma delutan Godollon! Helyunk van!
Keresünk biszex partnereket november 16 és 19 közötti Demjéni tartózkodásunk idejére a környékről! Szóba jöhet pasi, nő, pár...a lényeg, hogy mindenki mindenkivel alapon működjön a dolog! (Férfiak között csak enyhe bi!). Ezen az időponton kívül Budapesten is keresünk hasonló partnereket, akik hellyel rendelkeznek
Ma este párhoz csatlakoznék érden és vonzáskörzetében.
Ápolt normális 40 es pasi vagyok.
Ha nem csak fantáziáltok,hanem tényleg szeretnétek találkozni,úgy privát üzenet formájában vegyük fel a kapcsolatot.
Ápolt normális 40 es pasi vagyok.
Ha nem csak fantáziáltok,hanem tényleg szeretnétek találkozni,úgy privát üzenet formájában vegyük fel a kapcsolatot.
Sziasztok, bi pasit keresek, akit autóban szophatnék.
Sziasztok Pestmegye délirészén pár vagy nagyob méretű ffi.
Sziasztok Pestmegye délirészén pár vagy nagyob méretűffi.
Sziasztok! Mi egy mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hellyel rendelkező biszex pasikat, csajokat, keresünk mindenki örömére. A hétvégén, november 16-19 Demjénben leszünk, ott is szívesen huncutkodnánk! Egyéb időpontokban Budapesten szexelnénk hellyel rendelkező partnerekkel!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok pasit keresünk kedd délelötre hármas szexre hetero alapon 35 éves korig győr környékén vagy tudj utazni
Sziasztok, ma este párt fogadnék Budapesten a III. kerületben. 44 éves igényes hetero cuckold kedvelő nagy méretű pasi vagyok. privátban írjatok.

Szép napot!
Sziasztok!Párral ismerkednénk Bp.és környéke.Átlagos szolid párral mi is ilyenek vagyunk.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok
Ma estére Budapesten párokat lányokat keresünk hármasunk bővítéséhez (2f 1 l)
Ma estére Budapesten párokat lányokat keresünk hármasunk bővítéséhez (2f 1 l)
Sziasztok! Biszex párt keresek Budapesten vagy környékén, én 32 éves sportos srác vagyok. Élvezetes hétvégét mindenkinek! ; )