Sziasztok
Kedden estère keresünk fiút Budapesten aki beszállna hozzánk kizárólag heteró alapon.Kor max 26 èves .
Kedden estère keresünk fiút Budapesten aki beszállna hozzánk kizárólag heteró alapon.Kor max 26 èves .
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma reggel,de.!BP.!
Sexpartnereim keresném ma reggel,de.!BP.!
Szép hétvégét mindenkinek egy független hellyel rendelkező pasi vagyok duci párt telt hölgyet keresek nem csak szexre
Üzenet módosítása Miskolc környékéről
Üzenet módosítása Miskolc környékéről
Sziasztok!Zalai férfi vagyok.Keresem lányok,hölgyek társaságát minden jóra!Szép napot!
sziasztok ma estére keresnénk párt pesten golri cafee körül eréhetök vagyunk
Sziasztok
Üllő,Monor most?
Sexpartnereim keresném!
Üllő,Monor most?
Sexpartnereim keresném!
Sziasztok Miskolc_Tapolcán vagyunk szívesen ismerkedünk adatlapunk alapján korban ill. alkatban hozzánk illő párokkal..
ZsuTi smile
ZsuTi smile
Sziasztok
Ma estére "Szombat" keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Csak olyanok írjanak akik komolyan gondolják.
Budapesten.
Üzenet módosítása
Ma estére "Szombat" keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Csak olyanok írjanak akik komolyan gondolják.
Budapesten.
Üzenet módosítása
47-48 éves házaspár ismerkedne, párral, vagy házibuliba menne, ahol párok vannak
Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra.
Ma estére hölgyhöz párhoz csatlakoznék hetero igényes férfiként Budapest Cegléd dabas
Monor Lajosmizse Kecskemét vonalon,ha olyat kerestek aki el is mer menni hozzátok írjatok izgatottan várom!
Monor Lajosmizse Kecskemét vonalon,ha olyat kerestek aki el is mer menni hozzátok írjatok izgatottan várom!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok
Holnap estére keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Holnap estére keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne heteró alapon nőkkel, párokkal átlagos 17-es mérettel utazni tudok országosan privátban írjatok!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Szombaton estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedve csatlakozni 2 fiú 1 lány felálláshoz.
45 èves kor ig keresünk maximum.
Szombaton estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedve csatlakozni 2 fiú 1 lány felálláshoz.
45 èves kor ig keresünk maximum.
Van itt perverz pár vagy hölgy akik találkoznának velem Ma Este?