Sziasztok. Jövő héten késő este , szívesen fogadnék párt!?
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Adatlapunk alapján szívesen barátkoznánk párokkal és fiúkkal.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Pestmegyei vagyok.
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Ma egy kis férfi kalandba benne lenék! Kecskeméten helyem van!
Sziasztok!
Szabolcsi fiatal srác vagyok!
Valakihez csatlakozhatnék?
Szabolcsi fiatal srác vagyok!
Valakihez csatlakozhatnék?
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...

Adatlapunk szerint ismerkednénk.
Sziasztok. Szombat dèlelött, szívesen találkoznék párral, (hely van!!!)
Sziasztok
Lányhoz Párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén
Hétköznap napközben.
Lányhoz Párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén
Hétköznap napközben.
Monor most?
Hel ok!
Hel ok!
Párként keresünk...
Keresünk egy hölgyet... szívesen látnánk vendégül... akár hosszútávra is ismerkednénk... közös programok, utazás, stb. ...hetero alapon....
...vagy hosszútávra ismerkednénk egy párral, esetleg egy sportos, enyhén biszex pasival!
Kis méretű, borotvált farok előny!!!
Ha nem írsz nem is lesz semmi...
...viszont fénykép nélkül nem érdemes!!!
Csak 45 évnél idősebbeket keresünk!!!
Keresünk egy hölgyet... szívesen látnánk vendégül... akár hosszútávra is ismerkednénk... közös programok, utazás, stb. ...hetero alapon....
...vagy hosszútávra ismerkednénk egy párral, esetleg egy sportos, enyhén biszex pasival!
Sziasztok
Keresünk fiatalabb vagy korosztályunkból Lányt vagy Párt.
Női bi párcserés játékra .
Augusztus 17 től 21 ig szabin vagyunk ès szívesen mennék kirándulni vagy wellnessezni ha lenne mèg pár aki csatlakozna vagy mi csatlakoznánk .
Keresünk fiatalabb vagy korosztályunkból Lányt vagy Párt.
Női bi párcserés játékra .
Augusztus 17 től 21 ig szabin vagyunk ès szívesen mennék kirándulni vagy wellnessezni ha lenne mèg pár aki csatlakozna vagy mi csatlakoznánk .
Sexpartnereim keresném ma du.!
19.ker.,Vecsés,Üllő!
Hely kell!
19.ker.,Vecsés,Üllő!
Hely kell!
Sziasztok! Ma este hét órai kezdettel lesz egy kis buli a 13 kerületbe, lányokat illetve párokat várunk telefonszámosjelentkezéssel .sziasztok!
Párként keresünk...
Sexpartnereim keresném ma du.
18.-19.ker.
Hely kell!
18.-19.ker.
Hely kell!

Augusztus 17-21 között keresünk lányt vagy párt akik szívesen találkoznának velünk . Kirándulás ,nyaralás , wellness..
Fontos fiatalabb vagy korunkbeli.
Augusztus 17-21 között keresünk lányt vagy párt akik szívesen találkoznának velünk . Kirándulás ,nyaralás , wellness..