Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Van egy 25 éves lány partnerem is, esetleg nyitottak vagyunk fiatal (18-25 között) fiúra vagy párra, vagy házaspárra is. A lány lehet biszex is.
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Van egy 25 éves lány partnerem is, esetleg nyitottak vagyunk fiatal (18-25 között) fiúra vagy párra, vagy házaspárra is. A lány lehet biszex is.
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Olyan párral ismerkednék ma este a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6.
Sziasztok!
Fiatal párt keresünk a hosszúhétvégére elsősorban Győr környékéről, de utazni is tudunk !
Üdv,
L,H
Fiatal párt keresünk a hosszúhétvégére elsősorban Győr környékéről, de utazni is tudunk !
Üdv,
L,H
Sziasztok! Pasit, bi párt keresek közös idotolteshez, igényes, normális 35 éves pasi vagyok.
Holnap,nő,pár akinek van kedve csatlakozni nudizni napozni eldugott helyen telkemen a Tisza tónál.Ha még nem próbáltátok és zavar a tömeg vagy egy nyugodt helyet kerestek.
Sziasztok! Adatlapunknak megfelelően ismerkednénk!

Sziasztok!
Sziasztok! Ma este pár lány?
Talán pasi..!?
Talán pasi..!?
Sziasztok
Keresek mára egy hölgyet vagy párhoz csatlakoznék magamról 30 éves ápolt srác és 25cm intimmel! Nálam is aludhatsz /aludhatok (Vác) vagy beugrok hozzád Budapest környéken smile
Több Info privátban
Keresek mára egy hölgyet vagy párhoz csatlakoznék magamról 30 éves ápolt srác és 25cm intimmel! Nálam is aludhatsz /aludhatok (Vác) vagy beugrok hozzád Budapest környéken smile
Több Info privátban

Barátnőnket pótolnánk nem dohányzó szimpatikus hölgy személyében, A részletekért levélben érdeklődhetsz
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Sziasztok!
Esztergom belváros ma napközben?..
Esztergom belváros ma napközben?..
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi? De egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned! Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Pisi szex jàtszi? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Mi, mik a fétiseid???
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned! Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Pisi szex jàtszi? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Mi, mik a fétiseid???
Péntek vagy szombat dèlelőtt-kora délutánra keresünk autóval rendelkező ès utazni hajlandó szőrtelen fiatal sràcot harmadiknak feleségem örömère,közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, 35 év alatti sportos testalkatú férfi személyében (90 kg alatt) Kérjük csak azok írjanak akik ezeknek a kritériumoknak megfelelnek és hajlandóak is találkozni és nem kifogásokat keresnek. Nem kamusok vagyunk, komolyan gondoljuk de nem bárkivel és nem minden áron! Diszkréció adott és elvárt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk és csak azoknak akik a keresési feltételeknek megfelelnek!
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk és csak azoknak akik a keresési feltételeknek megfelelnek!
Sziasztok. Tisza-tó környékén ismerkednék!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.