Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok.Ma pár,nő aki csatlakozna.Nudizás,medencézés,szex.Heves megye.
Füzesabonyba valaki?
Siman merlek
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 17:41
Törölt felhasználó (4782449)
VIP

Nálam jöhet vastag farok! Párom előtt dughatsz ha mersz!
Sziasztok.Ma egy pár akinek még volna kedve hozzánk csatlakozni?Nudizás pancsolás szex.50 év alatt.Heves megye
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Sziasztok! Szombat délután játszanánk egy párral vagy lánnyal Szekszárdon.
28/28 éves pár kezdő bi lány taggal.
28/28 éves pár kezdő bi lány taggal.
Sziasztok!
Holnap /szerdán/ Dunaújváros és környékén!
Holnap /szerdán/ Dunaújváros és környékén!

Sziasztok! Ismerkednénk, kapcsolódnánk ...

Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ?
28 éves pasi vagyok egész este rá érek

Sziasztok ma este Ráckeve textilmentes szaunaest csajt keresünk!
Sziasztok!
Hétfő és kedd este Győrben leszek (6.30-7.01). Helyem lesz, szívesen fogadok jó fej, igényes, jó megjelenésű társaságot. Lehet pár bármilyen felállásban, hölgy, akár transznemű is. Én 33 éves, 184 magas, jó megjelenésű, értelmes, humoros férfi vagyok. Tapasztalatom van többes szex terén is. Részemről semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.
Hétfő és kedd este Győrben leszek (6.30-7.01). Helyem lesz, szívesen fogadok jó fej, igényes, jó megjelenésű társaságot. Lehet pár bármilyen felállásban, hölgy, akár transznemű is. Én 33 éves, 184 magas, jó megjelenésű, értelmes, humoros férfi vagyok. Tapasztalatom van többes szex terén is. Részemről semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.

Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet-párt keresek Bp-en. 47 éves, normális, hetero pasi vagyok.
Hölgyeim Monor - Pilis környéke valaki kalandozni? Párokhoz is csatlakozom !! 28 eves pasi vagyok , 189cm/93 átlag testalkatú
Sziasztok!
Nálam jöhet vastag farok! Párom előtt dughatsz ha mersz!
Sziasztok !! Monor és Pilis környéke hölgyeim valaki kalandozni ? Párokhoz is szívesen csatlakozom !! 28 éves pasi vagyok 189cm/92 átlag testalkatú . Kellemes idő töltés