Sziasztok nyáron jőn valaki Rodoszra nyaralni?
Sziasztok szombaton estére keresünk.
Lányt, Párt.
Mi 3an vagyunk 2 fiú 1 lány.
Lányt, Párt.
Mi 3an vagyunk 2 fiú 1 lány.
Sziasztok! Biszex párral ma találkozhatok a sauna69-ben?
Sexpartnereim fogadnám ma de.!Monoron!
Sziasztok ma estére keresünk párt 3 fiú 2 lány felállásra. Fiút is de max 30 éves kor ig.
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok
Hozzánk hasonló párral ismerkednénk Női bi párcserés játékokra.
Budapest és környékén. Puszi pacsi.
Hozzánk hasonló párral ismerkednénk Női bi párcserés játékokra.
Budapest és környékén. Puszi pacsi.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok.Ma Egerben pár keresek napközben ahol a högytag párja előtt szopná méretes farkam.autóban szabadban is
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok!
Még mindig keressük partnereinket, pár személyében.
Egymás mellet, előtt illetve orális játékhoz
Férjezett ,alkalmi /állandó partner.
Jelenleg Zuglói hotelben tudunk fogadni.
Még mindig keressük partnereinket, pár személyében.
Egymás mellet, előtt illetve orális játékhoz
Férjezett ,alkalmi /állandó partner.
Jelenleg Zuglói hotelben tudunk fogadni.
Kíváncsi laza jófej hetero urat srácot keresek akit izgatna egy közös hoki szexvideó nézése közben.Fiatal igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem,főképp esténként érek rá!Értelmes intelligens emberek válaszát várom!Pestmegye!
Sziasztok!
Sexpqrtnwreim fogadnám ma délelött!Monor!
Sexpqrtnwreim fogadnám ma délelött!Monor!
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Megismerkednék egy diszkrét olyan nős vagy kíváncsi hetero úrral sráccal aki már régóta gondolkodik azon milyen lehet egy másik sráccal együtt hokizni,esetleg megérinteni.Csak komolyak,határozottak írjanak!Pestmegyei vagyok,helyem van!Igényes ápolt sportos fiú vagyok.
Sziasztok. Párt es keresek akik bevezetnének a hármas adta örömökbe. Esetleg szoló hölgyet is keresek kölcsönös játékokra akár az autómban, akár nálad. Utazni tudok helyet sajnos biztosítani nem tudok! 21/F képek az adatlapomon+egyéb infók.
Bi hölgytagú párt keresünk Komárom Esztergom megyéből négyes játékokra. Ha a pasi bi, az sem baj, de kizárólag orál erejéig! Ez nem feltétel, lehetőség! Mi 35/47 vagyunk.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Kíváncsi laza jófej hetero urat srácot keresek akit izgatna egy közös hoki szexvideó nézése közben.Fiatal igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem,főképp esténként érek rá!Értelmes intelligens emberek válaszát várom!Pestmegye!