Sziasztok. Szombat dèlelött, szívesen találkoznék párral, (hely van!!!)
Sziasztok
Lányhoz Párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén
Hétköznap napközben.
Lányhoz Párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén
Hétköznap napközben.
Monor most?
Hel ok!
Hel ok!
Párként keresünk...
Keresünk egy hölgyet... szívesen látnánk vendégül... akár hosszútávra is ismerkednénk... közös programok, utazás, stb. ...hetero alapon....
...vagy hosszútávra ismerkednénk egy párral, esetleg egy sportos, enyhén biszex pasival!
Kis méretű, borotvált farok előny!!!
Ha nem írsz nem is lesz semmi...
...viszont fénykép nélkül nem érdemes!!!
Csak 45 évnél idősebbeket keresünk!!!
Keresünk egy hölgyet... szívesen látnánk vendégül... akár hosszútávra is ismerkednénk... közös programok, utazás, stb. ...hetero alapon....
...vagy hosszútávra ismerkednénk egy párral, esetleg egy sportos, enyhén biszex pasival!
Sziasztok
Keresünk fiatalabb vagy korosztályunkból Lányt vagy Párt.
Női bi párcserés játékra .
Augusztus 17 től 21 ig szabin vagyunk ès szívesen mennék kirándulni vagy wellnessezni ha lenne mèg pár aki csatlakozna vagy mi csatlakoznánk .
Keresünk fiatalabb vagy korosztályunkból Lányt vagy Párt.
Női bi párcserés játékra .
Augusztus 17 től 21 ig szabin vagyunk ès szívesen mennék kirándulni vagy wellnessezni ha lenne mèg pár aki csatlakozna vagy mi csatlakoznánk .
Sexpartnereim keresném ma du.!
19.ker.,Vecsés,Üllő!
Hely kell!
19.ker.,Vecsés,Üllő!
Hely kell!
Sziasztok! Ma este hét órai kezdettel lesz egy kis buli a 13 kerületbe, lányokat illetve párokat várunk telefonszámosjelentkezéssel .sziasztok!
Párként keresünk...
Sexpartnereim keresném ma du.
18.-19.ker.
Hely kell!
18.-19.ker.
Hely kell!

Augusztus 17-21 között keresünk lányt vagy párt akik szívesen találkoznának velünk . Kirándulás ,nyaralás , wellness..
Fontos fiatalabb vagy korunkbeli.
Augusztus 17-21 között keresünk lányt vagy párt akik szívesen találkoznának velünk . Kirándulás ,nyaralás , wellness..
Ápolt 18/6 méretű ( a fotóimon lázható) kedves jóképűnek tartott férfiként , ápolt kedves párt keresek közös élmények megélésére,fontos számomra a szimpátia,és és hogy előtte ismerkedjünk,meg ismerjük meg egymás vágyait.Voltam már párral és kellemes élményekkel gazdagodtam. Szeretek nudizni,ha tehetem,kijárok Délegyre. Írjatok,ha teszik az adatlapom és felkeltettem az érdeklődést mindenkinek válaszolok. Diszkréció alap!!!
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk 11 órátol böszörményben a strandon leszünk lányal páral ismerkednénk

Sziasztok! Buliznánk

Sexpartnereim fogadnám ma de.!
Monoron!
Monoron!
Szopnék ma este autóban. Kíváncsi heteronak is. Tata és környéke!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
44/180/78, normális, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Mai napra keresek Hölgyet/Párt Hajdúszoboszlón!
Privátban írj! Szép napot!
44/180/78, normális, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Mai napra keresek Hölgyet/Párt Hajdúszoboszlón!
Privátban írj! Szép napot!
Sziasztok,
Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék...
Dél-Dunántúl előnyben
Utazni tudok!
Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék...
Dél-Dunántúl előnyben
Utazni tudok!
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, közös borozgatás, hancúrozásra Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.