Sziasztok
Ma estére Budapesten párokat lányokat keresünk hármasunk bővítéséhez (2f 1 l)
Ma estére Budapesten párokat lányokat keresünk hármasunk bővítéséhez (2f 1 l)
Sziasztok! Biszex párt keresek Budapesten vagy környékén, én 32 éves sportos srác vagyok. Élvezetes hétvégét mindenkinek! ; )
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok!
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41éves Férfi Bp. és környéke
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41éves Férfi Bp. és környéke
Sziasztok
Zala -Vas megyei Hölgyek Párok vannak itt akikhez lehet csatlakozni?
Zala -Vas megyei Hölgyek Párok vannak itt akikhez lehet csatlakozni?
Sexpartnereim fogadnám ma reggel!
Monor!
Monor!
Olyan kíváncsi hetero srácot,urat keresek akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy sráccal közösen hokizni,közben izgalmas szexfilmeket nézve.Írj ha akarsz is találkozni.Pestmegyei vagyok,hellel rendelkezem,lehetsz nős is,maximálisan diszkrét vagyok!Írj bátran!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Péntek éjszakára keresünk csajokat, párokat, pasit Budepesten. Hely van.
Mi egy dom férfi és egy biszex szub fiú vagyunk.
Mi egy dom férfi és egy biszex szub fiú vagyunk.

Sziasztok!
Budapesten szállást biztosítok 1-2 főre egy éjszakára a négy csillagos budapesti Grand Hotel Savoyban. Amennyiben az első 2 órát közösen és egymás örömére töltjük el, akkor az éjszaka hátralévő része a tied vagy a tiétek, a szállás költségét pedig én állom. Ha valakit érdekel akkor írjon rám privátban. Fotót majd szeretnék kérni rólad vagy rólatok.
Budapesten szállást biztosítok 1-2 főre egy éjszakára a négy csillagos budapesti Grand Hotel Savoyban. Amennyiben az első 2 órát közösen és egymás örömére töltjük el, akkor az éjszaka hátralévő része a tied vagy a tiétek, a szállás költségét pedig én állom. Ha valakit érdekel akkor írjon rám privátban. Fotót majd szeretnék kérni rólad vagy rólatok.
Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján keressük partnereinket hosszú távra.
Adatlapunkon leírtak alapján keressük partnereinket hosszú távra.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Kedves párok, most szombat este.csatlakoznék mindkét fél örömére.
Utazni, fogadni egyaránt tudok.
Utazni, fogadni egyaránt tudok.
Sexpartnereim fogadnám most reggel!
Masztival és orálisan kényeztetnék urakat ,hölgyeket ,akár a párjukkal közösen !
Sziasztok pár vagy nagyob méretü ffi aki nem csak képet gyüjt.
Sziasztok!
Nőt, férfit, párokat keresünk minden jóra. Női bi nagyon fontos lenne... A férfi kizárt...
Nőt, férfit, párokat keresünk minden jóra. Női bi nagyon fontos lenne... A férfi kizárt...
Sziasztok ma este pár aki találkozna vagy nagyob méretü pasi?
Olyan kíváncsi hetero srácot,urat keresek akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy sráccal közösen hokizni,közben izgalmas szexfilmeket nézve.Írj ha akarsz is találkozni.Pestmegyei vagyok,hellel rendelkezem,lehetsz nős is,maximálisan diszkrét vagyok!Írj bátran!