Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
Vannak itt olyan párok akik terveznek is előre? Nem csak durr bele ma este mindrgy kivel.......
Ha igen szivesen ismerkednénk privátban.
Pussz
Ha igen szivesen ismerkednénk privátban.
Pussz
Sziasztok, szívesen ismerkednénk korban és alkatban hozzánk illő bi / vagy bi érdeklődésű Lánnyal.
Sziasztok
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!BP.!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!BP.!
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.

Sziasztok
Ma estére keresnénk párt párcserés szexhez!
Max 45 éves korig!
Óvszert nem szeretjük.
A hölgy tagunk szereti a lányos játékokat smile
Fogadni tudunk , utazni is pestmegyén belül vagy komárom esztergom megye!
Ma estére keresnénk párt párcserés szexhez!
Max 45 éves korig!
Óvszert nem szeretjük.
A hölgy tagunk szereti a lányos játékokat smile
Fogadni tudunk , utazni is pestmegyén belül vagy komárom esztergom megye!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!\\\\\\!!!!
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok!
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.

Sziasztok 24 éves fiatal srác vagyok párhoz csatlakoznék ma igényes diszkrét vagyok helyem van menni is tudok

sziasztok ma estére keresnénk párt ismerkedésre esetleg szexre kecskémet körzetében vagyunk elérhetők
Sziasztok! Hellyel rendelkező vastag, nagyobb méretű biszex iránt érdeklődő pasit keresünk ma estére akit orálisan kielégíthetnénk. Semmi sincs kizárva, az orálon kívül a női taggal akár több is lehet. Párokkal, hölggyel is szívesen ismerkednénk. Csak Budapestiek jelentkezését várjuk. Arcos és intim fotót a szimpátia és a kémia megléte miatt kérni fogunk, amit természetesen viszonzunk. Kommunikáció emailen vagy google chaten lehetséges. Valós személyeket keresünk, mi is azok vagyunk. Kamusok kíméljenek!
Asszonyok lányok párok ?Pest megye sportos kan keres !privi
sziasztok kecskemét körzetére eresünk péntekre párokat
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám most délután!BP.!
Sexpartnereim fogadnám most délután!BP.!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.