Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!Idősebb 50felett hölgyet párt keresek akinek volna kedve ismerkedni.
Fiatal vékony roma lánynak lennék a mentora!
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben ///—-//-/-/-/-
Sziasztok,
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk hétfő esti hármas-négyes kalandhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex
Köszönjük, de egyéb elképzelés nem érdekes számunka!
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk hétfő esti hármas-négyes kalandhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex
Köszönjük, de egyéb elképzelés nem érdekes számunka!
Sziasztok!Gyöngyösön pár szombaton a bor fesztiválon,aki ismerkedne?
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Pápán keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget vagy párt keresek szex kalandra! Panzió vagy lakás! Írj ha szereted a 42 éves pasi vagyok
Sziasztok!
Még mindig szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Még mindig szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Sziasztok!
Július első felèben Bulgária, Sunny beach-en leszünk. Intelligens, igènyes párok, srácok tarsaságának örülnènk az esti programok színesítèsère.
Ha esetleg lesz ott valaki abban az időben.....
Július első felèben Bulgária, Sunny beach-en leszünk. Intelligens, igènyes párok, srácok tarsaságának örülnènk az esti programok színesítèsère.
Ha esetleg lesz ott valaki abban az időben.....
sziasztok vannak itt olyan párok akik keresnek hetero alapon be szállót fiatal srácot esetleg Zala Vas Somogy Veszprém megyéből? privibe lehet nyugodtani írni
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Két biszex érdeklődésű kulturált és egészséges férfi hölgyet és párt keres akár hosszú távon is Budapesten és Pest megyében.
Irj/írjátok! Érezzük jól magunkat!
Két biszex érdeklődésű kulturált és egészséges férfi hölgyet és párt keres akár hosszú távon is Budapesten és Pest megyében.
Irj/írjátok! Érezzük jól magunkat!
sziasztok párokhoz szívesen csatlakoznék Zala Vas Somogy Veszprém megyéből privibe lehet írni
Sziasztok!
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék vagy párokhoz csatlakoznék a hölgy örmére
Elhanyagolt anyukát v hölgyet kényeztetnék!!!
Sziasztok.Párt keresek ma Füzesabony környékèn vagy a Tisza tónál ahol a hölgytag kedveli a nagy mèretet.