Sziasztok ma délelőtt Dél-1 nudi ??? Párok lányok!! ????
Ma napkozben Holgy vagy par? Nagyon szivesen nyalogatnek egy csinos puncit. Irj ram batran! Harmasban is ok!
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napot!
További Szép napot!
Gyöngyösön ma este pár, vagy lány találkozni? Írj privit.
Sziasztok!
Péntek esetleg szombat estére keresünk partnereket párok és férfiak személyében. Adatlapunkon megtaláljátok a fontosabb paramétereket.
Péntek esetleg szombat estére keresünk partnereket párok és férfiak személyében. Adatlapunkon megtaláljátok a fontosabb paramétereket.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban. Valaki aki nem elutasító és pasi is szóba jön?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
3mas szexre keresek az adatlapon látható hölgynek egy meretes lehetőleg érett pasit. Bp
Sziasztok,
Először nyitó, de jól összeszokott párként elsősorban bi/leszbi nőt keresünk harmadik félnek, igény esetén a hölgy beszálló csak a hölgy tagot kényezteti.
Női tagunk nagyon csinos, szilikon cicis, szőrtelen és finom bőrű igazi MILF. Kezdő, de nagyon lelkes bi érdeklődésű. Valós pár vagyunk, helyünk esetenként Szolnokon van, de ésszerű távolságon belül utazni is tudunk. Messengeren és Viberen ismerkedünk.
Üdv, L&Á
Először nyitó, de jól összeszokott párként elsősorban bi/leszbi nőt keresünk harmadik félnek, igény esetén a hölgy beszálló csak a hölgy tagot kényezteti.
Női tagunk nagyon csinos, szilikon cicis, szőrtelen és finom bőrű igazi MILF. Kezdő, de nagyon lelkes bi érdeklődésű. Valós pár vagyunk, helyünk esetenként Szolnokon van, de ésszerű távolságon belül utazni is tudunk. Messengeren és Viberen ismerkedünk.
Üdv, L&Á
Baranyában esetleg bármi mindenre is kapható vagyok
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Sziasztok! Szabadidő eltöltésére keresek partnert: párt, vagy lányt/hölgyet. Miskolc, Borsod megye előnyben. Valaki?
Ma diszkrét pár kalandra? Ferfias ápolt pasi vagyok 17/5 mérettel
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)Fiatal párokkal is lennék /
Sziasztok!Szőrös puncis hölgyet keresek!Szívesen karbantartanám.
Sziasztok!
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Sziasztok,
Veresegyházon magányos, elhanyagolt nők jelentkezését várom. Garantáltan új, meghatározó élményeket szeretnél?
Esetleg titkos kapcsolatot hosszútávra?
Higiénia, diszkréció adott és elvárt.Veresegyházon egyedülállóként várom hölgyek jelentkezését.
Veresegyházon magányos, elhanyagolt nők jelentkezését várom. Garantáltan új, meghatározó élményeket szeretnél?

Esetleg titkos kapcsolatot hosszútávra?

Higiénia, diszkréció adott és elvárt.Veresegyházon egyedülállóként várom hölgyek jelentkezését.

Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék, sok szabadidővel, lehetőséggel, horgászós hellyel!
Ismerkednék, barátkoznék, sok szabadidővel, lehetőséggel, horgászós hellyel!
Gyertek a kifutóhoz.
(Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 07. 06. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80