Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok 48eves pár ismerkedne Szigetszentmiklós+100km
pápán vagy környékén valakinek van kedve ismerkedni, találkozni?
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!{}{}{///
Pár vagyunk párok valaki képcsere?
Skypeunk van irjatok bátran
Cim: live:.cid.2ed05310b0dfa205
Skypeunk van irjatok bátran
Cim: live:.cid.2ed05310b0dfa205
Sziasztok. 08.22. ma valaki esetleg Sátoraljaújhely?
50/186/100 Budapesti nagyméretű (21/6) férfi...
Párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi is mehet...
.
Párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi is mehet...
.
Sziasztok. Párokkal ismerkednénk

Strap-on szexhez keresek olyan Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt aki a felcsatolható műfarkára húzna egy análisan szűz pasit!Pároknál csakis Női aktivítás jöhet szóba!Szombathelyi 45.é. pasi vagyok!Búvóhelyem van.Csakis strap-on szex érdekel!!
Pároknak,aktus közben nyalok,szopok.Ápolt diszkrét pasi.
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Jo reggelt.
Párok lányok és srácok figyelem.
Holnap azaz augusztus 20.
Éjszakai strandolás + fellépők a Tápiószentmártoni strandon.
Aki szeretne jöjjön bátran, hátha jól éreznénk magunkat.
Szép napot
Párok lányok és srácok figyelem.
Holnap azaz augusztus 20.
Éjszakai strandolás + fellépők a Tápiószentmártoni strandon.
Aki szeretne jöjjön bátran, hátha jól éreznénk magunkat.
Szép napot
Sziasztok két napig Keszthelyen vagyunk párokat vagy lányokat keresekunk
Sziasztok Pápán keresem hölgy vagy pár társaságát.
Ma estère keresünk partnert hármas vagy nègyes játèkokra. Olvass adatlapot ès írj
Sziasztok! Miskolc és környékén párhoz csatlakoznék, akár aki errefelé tölti a hosszú hétvégét? Ha valaki komolyan gondolja, írjon üzit! Szép napot!

Sziasztok ma este vagy holnap este szívesen találkoznánk párral vagy lánnyal.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!!!!!!/ esetleg fiatal fiú 18-22!!/