Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Budapesten csatlakoznek szolo fiúként párokhoz vagy hölgy hoz Ma

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Gondolom nem sikerült értelmezni a csoport címét !!!
Lányok és srácok… marha gáz amit műveltek itt a csoportban … lassan az összes csoport langyos társkereső aztán csodálkoztok hogy nem fogadnak el titeket sehol… (Ez egy válasz Movie üzenetére (2024. 09. 20. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 20. péntek 08:41
Lányok és srácok… marha gáz amit műveltek itt a csoportban … lassan az összes csoport langyos társkereső aztán csodálkoztok hogy nem fogadnak el titeket sehol… (Ez egy válasz Movie üzenetére (2024. 09. 20. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok! Bi pàrhoz csatlakoznék Bp és környékén elsősorban, de távolabbra is szívesen megyek! Én egy normális, igényes sràc vagyok! Képet tudok küldeni, de akàr itt is tudok mutatni!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Monor és környéke!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Monor és környéke!
Sziasztok! Mi Hármasban vagyunk 1csajszi (39)+2pasi(46) szeretnénk talaĺni kellememes órak,no meg persze barátság remenyében hosszútávra hölgyet vagy párt!további reszleteket privátba vagy viberen!üdv L&L&SZ
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Sziasztok! 2 srác keres Budapesten női beszallot ma kora délutánra . Várjuk kedves jelentkezőket Budapesten Mai napra.
Hétvégén pihenő, vagy napközben szabadidővel és hellyel rendelkező, ápolt, hetero kalandot kereső párral ismerkednék, diszkréten.
Ápolt, 177/75, rendezett életű, igényes pasi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Ápolt, 177/75, rendezett életű, igényes pasi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Van itt olyan pár aki igényelne engem az adatlapom szerint esetleg?
Ha esetleg igen, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Ha esetleg igen, akkor várom a levelet.
Köszönöm