Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres Pest megye.privi
Sziasztok! Most holnap (péntek) délutánra, estefelére keresünk az adatlapunkon leírtakhoz komoly, utazni tudó, ráérő partnert. Szekszárd környékén van helyünk is, ahol fogadni tudunk. Csak olyanok írjanak, akik megfelelnek a leírtaknak és tudnak, akarnak és mernek is találkozni. Köszönjük.
Szivesen találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Egymás előtti szexhez hellyel rendelkező párt keresünk, elsősorban Vas megyében. Hölgy 61 éves molett.
Férfi 59 éves átlagos.
Férfi 59 éves átlagos.
Fiatal 21 éves srác ismerkednek hölgyekkel párokkal, korhatár nélkül. Utazni tudok
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Szivesen találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Ma valaki benne lenne Kecskeméten vagy környékén egy közös orálba?Lehet egy oldalú is ha szeretnéd neked nem kell csinálni.Helyem van!
Az eddigi nagyon pozitív élményeim után szeretnék még egyet
csavart belevinni a történetbe. A dolog annyit változik, hogy most nem csupán
egy sub pasit várok az irodámba, hanem egy sub párt (férfi+nő) szeretnék
egyszerre megszopatni. Domináns vagyok, kérlek ezt vegyétek figyelembe, szeretem,
ha úgy történnek a dolgok ahogy én akarom és nem vitatkozom.
Pontosan a következőt szeretném: Megbeszélünk egy időpontot
a héten, délután 5 óra után. Megmondom hova gyertek Újbudán, lemegyek értetek
az irodaház elé, bekísérlek, letérdeltetlek és keményen megszopatlak benneteket,
ha elélveztem utána kikísérlek.
Domináns, hetero, magas, 50-es vagyok, kemény farokkal!
Legyetek kulturáltak és engedelmesek.
csavart belevinni a történetbe. A dolog annyit változik, hogy most nem csupán
egy sub pasit várok az irodámba, hanem egy sub párt (férfi+nő) szeretnék
egyszerre megszopatni. Domináns vagyok, kérlek ezt vegyétek figyelembe, szeretem,
ha úgy történnek a dolgok ahogy én akarom és nem vitatkozom.
Pontosan a következőt szeretném: Megbeszélünk egy időpontot
a héten, délután 5 óra után. Megmondom hova gyertek Újbudán, lemegyek értetek
az irodaház elé, bekísérlek, letérdeltetlek és keményen megszopatlak benneteket,
ha elélveztem utána kikísérlek.
Domináns, hetero, magas, 50-es vagyok, kemény farokkal!
Legyetek kulturáltak és engedelmesek.
!!! Hármas szexhez CSAKIS fiatal fiút (18-20 éves) keresünk !!!
50 éves csinos szép milf nővel lennénk (adatlapomon utolsó képen!). Ha szeretnéd kipróbálni megélni, ami jó: írj és egyeztetjük a többit! Megbeszéljük a részleteket! Igényesek vagyunk, káros szenvedély nélkül! Légy te is az! Köszönjük!
50 éves csinos szép milf nővel lennénk (adatlapomon utolsó képen!). Ha szeretnéd kipróbálni megélni, ami jó: írj és egyeztetjük a többit! Megbeszéljük a részleteket! Igényesek vagyunk, káros szenvedély nélkül! Légy te is az! Köszönjük!
Feleség születésnapi meglepetéseként keresünk 22-25 év közötti fiút, esetleg fiatal párt.
Sziasztok!
Sziasztok!Tényleg nincs itt olyan Nő aki megdugna felcsatolható műfarokkal egy 45é. análisan még szűz pasit?
Bi párhoz csatlakoznék, bármire de ha a pár dominálna engem imádnám
30/ bi/ 193cm
30/ bi/ 193cm
Sziasztok. Egy pár keres párt kép cseréhez.
Ha érdekel titeket ezen a cimen elérték minket
live:.cid.2ed05310b0dfa205
Ha érdekel titeket ezen a cimen elérték minket
live:.cid.2ed05310b0dfa205
Ma Lenti korngyek lehetek toben fiatal vagyok bisx lezopom vegig lehetek tobem
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Hello.Bi pàrhoz csatlakoznék. keresek meg fiatalabb pasit közös hokira és oralra.