Biszex párral ismerkednék Bp és környékén.
Tartalmas kapcsolat lenne a cél!
Tartalmas kapcsolat lenne a cél!
Budaörsön nálam? Pár, péntek este, ki erre járna? Ismerkednék testközelből, vagy ahogy kÍvánjátok

Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok, pár aki szívesen ismerkedne-találkozna??
Valóban nagyméretű, 28-48 év közti pasit keresünk, 3-asra cuckoldra, napközben, 1-2 órára, olyat aki vagy tud utazni, vagy meg tudja a helyet oldani a közelünkben. Eseteg 2-4 pasit akik voltak már ilyenben, de őket csak hellyel
Szabolcs megyében hétvégi huncutkodáshoz keresünk szimpatikus párt bisex női taggal, helyünk van, csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Debrecenben keresünk.
Sziasztok mi egy pár vagyunk 38/45 éves pár vagyunk most szombat vagy péntek estére keresünk egy párt orális játékokra kezdők vagyunk viberen tudunk beszelni
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
Párokat keresünk,párcsrés szexre. Kor nem fontos csak a szimpátia.
Privát leveleket várunk
Privát leveleket várunk
Sziasztok. Nő vagy Pár aki szívesen ismerkedne??
Hölgyeket tanítanèk meg spriccelni.
Kizárólag hölgyeket
Kizárólag hölgyeket
Profi fotóst keresek aki feleségemről készítene profi erotikus, vagy akt fotót, esetleg kettőnkről.
Olyan embert keresek akinek van referencia munkája, felszerelése és van elképzelése, rutinja egy ilyen fotó elkészítéséhez.
Nem bohócokat akik telefonnal fotóznának a szabadban.
Kérlek privátban keress.
Olyan embert keresek akinek van referencia munkája, felszerelése és van elképzelése, rutinja egy ilyen fotó elkészítéséhez.
Nem bohócokat akik telefonnal fotóznának a szabadban.
Kérlek privátban keress.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Párokat keresünk,párcsrés szexre. Kor nem fontos csak a szimpátia.
Privát leveleket várunk
Privát leveleket várunk
Sexy fiatal pár vagyunk keresünk csinos igényes párt fogadni utazni tudunk lányos játék nálunk mehet max 35eves korig
Sziasztok!
Nógrádmegyei párként keresünk harmadik félt (lányt 18-35 éveset) egy, esetleg több alkalmi találkozásra mindkettőnk örömére.
23 és 30 évesek vagyunk.
Nógrádmegyei párként keresünk harmadik félt (lányt 18-35 éveset) egy, esetleg több alkalmi találkozásra mindkettőnk örömére.
23 és 30 évesek vagyunk.