Nagykanizsán IGÉNYES párhoz csatlakoznék harmadiknak! utazni tudok!
Ha szereted a finom punci illatú bugyikat és izgatna hogy velem együtt hokizz barátnőm bugyijaira akkor várom válaszod.Pestmegyei igényes vékony srác vagyok,hellyel rendelkezem,csak esténként érek rá.Kizárólag személyes találkozás érdekel kiváncsi hetero sráccal.Hitegetők,igérgetők ne!Elérhetőséget kérek!
Sziasztok! Szívesen ismerkednék egy páral és szimpátia esetén találkoznék is! Kapcsolatra jelölés esetén láthattok arcos képet is rólam.
Ha szereted a finom punci illatú bugyikat és izgatna hogy velem együtt hokizz barátnőm bugyijaira akkor várom válaszod.Pestmegyei igényes vékony srác vagyok,hellyel rendelkezem,csak esténként érek rá.Kizárólag személyes találkozás érdekel kiváncsi hetero sráccal.Hitegetők,igérgetők ne!Elérhetőséget kérek!
Sziasztok! Hetero alapon keresünk, 24 és 30 év közötti, jó megjelenésű, igényes, értelmes, intelligens fiút budapesti házibulihoz Április 12 szombat estére.
Sziasztok, Nő vagy Pár aki szívesen ismerkedne?
Magyar ?itt mindenki magyar idiotak
(Ez egy válasz Kiwi Lotti üzenetére (2025. 04. 02. szerda 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 13:39

Sziasztok! Szombathely környékén keresünk magyar nemzetiségű párt / férfit (hellyel rendelkező) április 8.-án egy kis kalandra !

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Párokkal ismerkednénk Kecskemét-Budapest vonalon.
Privát üziket várunk.
Privát üziket várunk.
Fiatal sexy pár vagyunk szép lány taggal nyitottak vagyunk jártasak igényes ápolt parokkal taliznank ma 40evek korig kizárólag normális alkatú dekorativ párokat keresünk minden Jóra.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
BP.,és környéke!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
BP.,és környéke!
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Sziasztok! Szombathely környékén keresünk magyar nemzetiségű párt / férfit (hellyel rendelkező) április 8.-án egy kis kalandra !

Hello
(Ez egy válasz bisexpár34 üzenetére (2025. 04. 02. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Sziasztok
Sziasztok!
Diszkrét nyitottsàgommal és kultúràlt viselkedésemmel keresek partnert, partnereket hosszabb tàvra.
Diszkrét nyitottsàgommal és kultúràlt viselkedésemmel keresek partnert, partnereket hosszabb tàvra.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85