sziasztok 40éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra
pártól se zárkózunk el

Sziasztok! 48/55 éves fiatalos biszex párként ismerkednénk gabalyodnánk biszex párokkal, srácokkal, csajokkal mindenki mindenkivel alapon! Férfi csak enyhe bi. Mától (péntek jún. 20.) pár napig Debrecen környékén vagyunk. Itt is szívesen ismerkednénk belevaló normális kultúrált partnerekkel! Leveleiteket privátban várjuk!
sziasztok! ma estére szabolcsból nő esetleg házaspár találkozni? nyiregy-újfehértó-téglás-hajdúdorog-hajdúnánás környékéről,.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
31 éves férfiként nyitott vagyok új dolgokra.
Alkalmi kapcsolatok, szabad játék, és ha úgy hozza a helyzet, hármas is szóba jöhet. Fontos számomra, hogy mindenki tisztában legyen a határaival, és őszinte kommunikációval közelítsünk egymáshoz. Ha keresel valamit izgalmasat, ami nem áll meg a felszínen, és kipróbálnál új dolgokat, írj bátran.
Alkalmi kapcsolatok, szabad játék, és ha úgy hozza a helyzet, hármas is szóba jöhet. Fontos számomra, hogy mindenki tisztában legyen a határaival, és őszinte kommunikációval közelítsünk egymáshoz. Ha keresel valamit izgalmasat, ami nem áll meg a felszínen, és kipróbálnál új dolgokat, írj bátran.
2025.06.21.én 19 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Szauna est, grill party!
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Szauna est, grill party!
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Sajnálom.
Köszönöm a választ (Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a választ (Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Nemigazán.
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Esetleg szóló pasit nem kerestek?
Köszönöm
Jani (Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 20. péntek 14:18
Esetleg szóló pasit nem kerestek?
Köszönöm
Jani (Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Lányok, párok ismeretségét keressük. Pest megye és Bp.
Sziasztok! Lányok, párok ismeretségét keressük. Pest megye és Bp.
Párok hölgy tagját Masszíroznám! 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Szombat este szívesen találkozunk az adatlapunkon leírt külsővel és habitussal rendelkező intelligens sráccal Szekszárd környékén.
Női partnerünket keressük ma vagy holnapi nap, tali nálunk
Sziasztok! Holnap (06.18) Bogácson leszek, hellyel rendelkezem. Keresek jó fej, csinos, igényes párt bármilyen felállásra, illetve hölgyet, transzneműt, esetleg férfi párt. Nem vágyom szőrös, pocakos emberekre. Én 33 éves 184 magas, jó megjelenésű, igényes, diszkrét, nyitott férfi vagyok. Részemről nincsenek kötelező dolgok, minden csak megbeszélés kérdése. A lényeg, hogy a végén mindenki elégedett mosollyal búcsúzzon.

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
PÉCSIEK FIGYELEM!
Július 5-én Szombaton kora reggel indulunk Pécsre,kb 10-11 órától lenne pár lyukas óránk és szívesen töltenénk egy szimpi Lánnyal,vagy Párral az iðőnket.
Csak azért írjuk ezt mert abba az irányba szinte sose járunk és szeretnénk a kellemeset a hasznossal összefűzni.
Szóval Pécs-Kalocsa-Kecskemét útvalon keresünk.
Privát üziket várunk
Július 5-én Szombaton kora reggel indulunk Pécsre,kb 10-11 órától lenne pár lyukas óránk és szívesen töltenénk egy szimpi Lánnyal,vagy Párral az iðőnket.
Csak azért írjuk ezt mert abba az irányba szinte sose járunk és szeretnénk a kellemeset a hasznossal összefűzni.
Szóval Pécs-Kalocsa-Kecskemét útvalon keresünk.
Privát üziket várunk
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! Privátba írj !!

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.