Sziasztok! Többes találkozók és szexjátékok kedvelőit keresem, hölgyeket, párokat, a szabályokat betartó férfiakat. Egy zárt csoport létrehozása a cél olyanokkal, akik szeretnék zavartalanul megélni a vágyaikat! Olvassatok adatlapot és kizárólag üzenetben keressetek!
Mi keresgélünk párt, esetleg csajt, de csak óvatosan!
Igényes,ápolt, hellyel rendelkező poten uni bi switch pasiként keresek Hölgyeket,Párokat minden jóra! Akinek érdekes lehetek írjon üzit.
Sziasztok !! 29 éves magára igényes pasi vagyok . Monor környéken ismerkednek hölggyel , illetve párral .. írj privát
Hölgyet, hölgyeket, lányt, párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Írj a számodra, számotokra és izgalmas lenne egy leselkedő szempár, esetleg besegítenék.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok! Szívesen ismerkednék lányokkal párokkal
Diszkrét cumi Pesten nálad irj kívánom hogy jól leszopnam a faszat valakinek ápolt fiatalos vagyok szopnek neked teljes diszkréció mellett fel megyek leszoplak eljovok enyi
Sziasztok!
Mi párként,
Bisex hölgyet keresünk mind3 örömére!
Mi párként,
Bisex hölgyet keresünk mind3 örömére!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is //////
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. Miskolc és környéke, de távolság normál határok között belefér.
Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk ...
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk ...
Sziasztok.
Ma reggeltől diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Ma reggeltől diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk Kecskeméten.
Olyat, aki rugalmas. Helyünk, kocsink van.
Ha érdekel írj, elérhetőséggel együtt!
Házibarátot keresünk Kecskeméten.
Olyat, aki rugalmas. Helyünk, kocsink van.
Ha érdekel írj, elérhetőséggel együtt!
Sziasztok! Ki van ma párjával, aki nyitott egy 4-esre Ráckevén a Dunapart Feszten? Fogadni tudnunk.
Legyen önkritikád, mi egy fiatal (szerintünk) szexi házaspár vagyunk. Fiatalabbat, idősebbeket is szívesen fogadunk, csak hozzánk hasonló intelligenciát, szimpátiát, rugalmasságot várunk.
Legyen önkritikád, mi egy fiatal (szerintünk) szexi házaspár vagyunk. Fiatalabbat, idősebbeket is szívesen fogadunk, csak hozzánk hasonló intelligenciát, szimpátiát, rugalmasságot várunk.
Bi hölgyet keresünk 3. nak Párként. (Bi hölgy és Hetero ffi)
Sziasztok!
Párt keresek hosszabb távra Bp és környékéről. Független biszex vagyok.
Párt keresek hosszabb távra Bp és környékéről. Független biszex vagyok.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Sziasztok! Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni! Kocsi hely van! Írj ha érdekel.
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!

gabor_76

anro00