Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy szimpatikus pasi a holgy tágra ravélvez csak esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén
Sziasztok! Hétvégére társaságot keresnénk egy szimpi pár, hölgy társaságában! Fogadni, ésszerű távolságon belül utazni tudunk. Írjatok, ismerkedjünk és ha meg van az összhang töltsük együtt a szombatot. Jó kedv, szex. Fontos, olyan partnereket keresünk akikkel szexen kívül is el vagyunk mivel nem egy gyors dugásra tervezünk!
Lányt keresek ovális dolgokra. A viszonzást megbeszéljük, hogy milyen formában legyen.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Diszkréció maximális
Olyan párt keresünk ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Helyem van de utazni is tudunk!
Jóreggelt! Ma délelőtt keresnék hölgyet Debrecenben diszkrét kalandra!
Friss párként párt keresünk vagy hölgyet.... Hosszú távon.. Diszkréten..
Hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében akár ma napközben
Sziasztok!
Diszkréció maximális
Diszkréció maximális
Szivesen ismerkedünk adatlapunk alapján
Priviben légyszi
Priviben légyszi
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok. Fiatal pár vagyunk hölgyek jelentkezését várjuk üzenetben hármashoz. Kepek adatlapunkon
Sziasztok !! Monor környéken hölggyel , párral ismerkednek 29 éves magára igényes pasi
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Kedves budapesti párral ismerkednék ma esti közös focinézésre és együttlétre. Közvetlenség, természetesség, humor és életszeretet! Szurkoljunk együtt, közösen, rendhagyó módon. Hosszú távú baráti kapcsolódás is érdekel. Szép vasárnapot!
Sziasztok! Komoly, jóképű pár vagyunk, ahol a férfi 44 éves, 191/95/20 cm,
nő pedig 42 éves, szexi. 175/70/D-s nő, intelligens, fiatalabb párt keres,
akik hasonló szinten vannak, nagy fantáziával (lehet bi) sok közös élményre.
Csak az írjon, aki komolyan gondolja, és akinek nem okoz gondot az utazás. Győr környéke és Szlovákia...
nő pedig 42 éves, szexi. 175/70/D-s nő, intelligens, fiatalabb párt keres,
akik hasonló szinten vannak, nagy fantáziával (lehet bi) sok közös élményre.
Csak az írjon, aki komolyan gondolja, és akinek nem okoz gondot az utazás. Győr környéke és Szlovákia...
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok! Jövő hétvégére társaságot keresnénk egy szimpi pár, hölgy társaságában! Fogadni, ésszerű távolságon belül utazni tudunk. Írjatok, ismerkedjünk és ha meg van az összhang töltsük együtt a szombatot. Jó kedv, szex. Fontos, olyan partnereket keresünk akikkel szexen kívül is el vagyunk mivel nem egy gyors dugásra tervezünk!
Sziasztok! 3-as vagy cuckold sexre keresünk pasit! Ápoltság, diszkréció alap dolog legyen! Hellyel rendelkezünk! Csak olyan írjon aki nem fél egy telefonszám cserétől! Ne haragudjatok de nemtudink mindenkinek válaszolni! Ha esetleg nem írunk akkor sajna nem egymást keressük!

gabor_76