Sziasztok mi egy valos par vagyunk kezdők ezen a téren helyel rendelkezünk 202608.01 szombat estére keresunk part vag masszőr pasit vibered legyen
Sziasztok!
Hétvégén szívesen ismerkednénk szimpatikus, izgalmas párral.
Esetleg masszőr pasi is szóba jöhet. Privát üzeneteket várunk, puszi!
Hétvégén szívesen ismerkednénk szimpatikus, izgalmas párral.
Esetleg masszőr pasi is szóba jöhet. Privát üzeneteket várunk, puszi!
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
10-00-19,00ig napozásra nyitottak vagyunk!!
2026.08.22 én tartandó országban első swinger habpartijára már lehet jelentkezni!!
2026.08.01.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Park rendezvénye:Testfestés,és Neon party
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
-Swingerhez szoba használat ,gumit magatoknak hozzatok!!
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
2026.08.22 én tartandó országban első swinger habpartijára már lehet jelentkezni!!
2026.08.01.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
-Medence
-Hidrodézsa 8 személyes
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Sziasztok Harkány környékén szívesen ismerkedünk párokkal
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!
Swingerbe szívesen csatlakoznék lányhoz, hölgyhöz, pához! Akár hosszabb távon is.
Swingerbe szívesen csatlakoznék lányhoz, hölgyhöz, pához! Akár hosszabb távon is.
Sziasztok! Fiatal igényes roma lányt keresek tartósabb dologra, vagy hasonló párhoz is csatlakoznék.Miskolc és Borsod megye.
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok!Hölgyel,párral ismerkednék.
Adatlapunk alapján ismerkednénk
Hármas szexhez keresünk hölgyet mindenki örömére. Fiatal igényes pár vagyunk. Képek adatlaom
Sziasztok! Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
-Medence
-Hidrodézsa 8 személyes
-Limonádé
-Medence
-Hidrodézsa 8 személyes
-Limonádé
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok!
Sziasztok! Bi férfitagú pàrt keresek hosszabb tàvra!
Sziasztok!
Párral ismerkenék Bp és Pest megyéből. Diszkrét, baráti kapcsolat a cél.
Párral ismerkenék Bp és Pest megyéből. Diszkrét, baráti kapcsolat a cél.
Sziasztok! Budapesti párhoz csatlakoznék (hetero alapon) vasárnap délutáni közös programhoz. Értelmes, jó humorú, természetes és közvetlen párt keresek, akikkel jót beszélgethetünk meztelenül és a férfi taggal közösen és vele harmóniában kényeztethetjük a hölgyet annak kívánsága szerint (természetesen sok simogatással és érintéssel….stb). A gyere és “alázd meg a feleségem” típusú megkeresések nem érdekelnek.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!

gabor_76

katiesjani
Kirsten