Szia, selymes csupasz kicsi farkamnak, keresek rendszeres szopó lovagló partnert. Egyedül, vagy egy ismerösődel, barátnődel,,fiatal, femboy stílusú lányt keresek,ami nagyvonalkban röviden :
fius test női szűk csupasz intimmel, külsőre teljesen fius alkat, extra kicsi vagy fejletlen cicikel
fius test női szűk csupasz intimmel, külsőre teljesen fius alkat, extra kicsi vagy fejletlen cicikel
Sziasztok. Párként keresünk harmadiknak hölgyet szexuális életünkbe. Képek adatlapunkon valós pár vagyunk
Szia. Sportos, egyedulallo ferfikent igenyes hölgyet keresek hosszutavra.
Türelmes, megbizhato, igenyes ferfi vagyok.
Türelmes, megbizhato, igenyes ferfi vagyok.
Sziasztok! 21 éves szűz srácként keresnék hölgyet vagy pár hölgytagját Budapest és környékén!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
délelőtt lehet hogy megnézném, még sosem voltam ott? Pontosan hol találom?
(Ez egy válasz orsolya üzenetére (2026. 08. 12. szerda 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok jövő héten Bp leszünk péntekig párokkal szívesen ismerkedünk illetve20++fiukkal
Masszázsra, adatlapomnak megfelelően keresek partnereket!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok csütörtökön ki lesz gárdonyi nudin?????
Sziasztok
Budajenő+15-20km Hölgyet nyalnék kényeztetnék
Budajenő+15-20km Hölgyet nyalnék kényeztetnék
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok van itt pár, lány Balatonberényi nudista kempingbe???
Sziasztok 08.17-21 Bp n leszünk, kirándulunk az esti óráinkra még nincsen program szívesen ismerkedünk párokkal adatlapunk szerint esetleg 20++ fiukkal.
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Ma kora délutánra keresek lányt aki orálisan kényeztetne, hálás lennék cserébe
Sziasztok! Augusztus 29-re keresek hölgyet párt egész estés vadkalandra
Sziasztok!
Hétfő és kedd Egerszalókon vagyunk.Ki látogatna meg minket egy pohár borra?Jakuzzi is van. wink
Üzenet módosítása
Hétfő és kedd Egerszalókon vagyunk.Ki látogatna meg minket egy pohár borra?Jakuzzi is van. wink
Üzenet módosítása

gabor_76